Skoči na vsebino
Pred eno uro je Mraušk Mčk napisal:

Pri krajših gonilkah sledi tudi pomik sedeža višje - meni ne ustreza ker imam belanco mal nizko. 

@Bini na tvojih fotkah o rekreaciji je vedno prisoten kakšen kozarec. Daj Bini, povej s kakšno rekreacijo se ti pravzaprav ukvarjaš?

Kozarec je s čajem, pri - 4 ne paše 🍻.... 😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano
pred 2 urama je Z M A J napisal:

Ugotavljam, da BMW vozil oz. LASTNIKOV (zraven zlahka pripišemo približno enako usekane Gospodarje prstanov; Audi voznike), ker to kar počnejo na cesti, pa tega enostavno ne moreš verjet kaj vse lahko doživiš, kot nekateri pravijo, da so zraven nakupa avta kupili še DEL CESTE in abonma na prehitevalnem pasu, kjer se zdaj nahajamo nebodigatreba; ostali vozniki. Sem imel 4xBMW, ampak vedno uporabljal smernike, odstopil komu prednost, držal varnostno razdaljo, skratka BIL ČRNA OVCA te znamke, heh.

Ti si v glavi in po duši MAZDAŠ tako, da se te  BMW jeve blesarije ne morejo prijet.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 1 uro je kacnje napisal:

Kraft je rekel, da ni bilo fer. Da je pač edini čakal. Hkrati je dodal, da je to pač šport v naravi.
Glede ocen mu težko kaj očitamo, saj so njegovi skoki res med najlepšimi. Pa sploh ne navijam zanj, ampak to mu moram priznati. Poleg občutka in dobre tehnike je še nizke postave in vse skupaj na pogled deluje lepše kot pri višjih. O smiselnosti ocen in samem sojenju smo pa že govorili, ampak trenutno se delijo točke v ta namen.

Jebi ga - preko leta se precej skompenzira. Eden ima smolo enkrat, drugič drugi. Ne skačejo v laboratoriju in to dobro vedo, saj poleg teh skokov, ki jih mi kavčarji vidimo, naredijo še precej drugih skokov. Je pa kot vsak človek prizadet, ker se je to zgodilo "ravno meni, ravno danes ...".
Ali ni Slavko Jerič enkrat delal neke analize preko celega leta glede vetra?

Ko k temu dodamo še ocene sodnikov in žirijo s svojimi odločitvami, pa imamo kosti za glodanje takole v jutranjem deževju.

Misliš snegu.... 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 47 minutami je Boss napisal:

To je v redu, samo, da ti ni voščil "Mohameda".

Pazi se zdaj, čez 15let ti ziher lopata ne uide..... :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano

Jaz pa iz tele, ko me spomni kaj mi je božiček prinesel.... 🤔🤗😉

17364141806675837546055413495779.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 21 minutami je Slivka napisal:

ZNANSTVENI PODATKI:

ČE BI BILA HOJA ZDRAVA, BI BIL POŠTAR NEUMRLJIV!!!

KIT PLAVA CELE DNEVE, JE SAMO RIBE, PIJE VODO IN VSEENO JE DEBEL.

ZAJEC TEČE IN SKAČE, MA ŽIVI SAMO 10 LET!

ŽELVA NE TEČE, NE DELA NIČ IN ŽIVI 450 LET!!!!!

ZAKLJUČEK:

NAJ GRESTA K VRAGU DIETA IN TELOVADBA!

Telovadba ti mora biti v veselje ravno tako kot hrana in boš FIT.... :danzoman::vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano
Pred eno uro je Slivka napisal:

Nikoli ne bom pozabil svoje babice...

Čeprav je umrla ko sem bil še dokaj mlad, se še dobro spomnim, kako nam je vedno dajala pametne nasvete. Nekoč sva sedela v parku in opazovala mlade družine, ki so se igrali z otroki. Babica mi je dejala:
- "Veš, nekoč boš tudi ti spoznal svojo družico in si ustvaril družino. Vendar ne pozabi, in si dobro zapomni: išči si žensko, ki bo imela majhne dlani."
- "Zakaj majhne dlani, babica?"
- "Zato, da bo tvoj pimpek zgledal večji..."

Ti ti pokvarjenka, nikoli ne pade jabolko daleč od drevesa.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 17 urami je Alex napisal:

Moram pojamrati, da sem včeraj nerodno vstal s kavča in si zopet fental  koleno. Tako, da sem na bolniški. 🙄

Nerodno vstal🤔

Tako naenkrat.... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 10 urami je Mraušk Mčk napisal:

Upam, da imajo naše patrije zimske gume, pa da bomo lahko našim najtesnejšim zaveznikom Američanom pomagali iztrgat Grenlandijo iz danskih krempljev. 

WWW.RTVSLO.SI

Novoizvoljeni ameriški predsednik Donald Trump je dejal, da ne izključuje uporabe vojaških ali gospodarskih ukrepov kot del...

Še doma po 10cm snega ne znajo vozit, pa bi radi šli v led.... 🫣😂😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup e-skiroja
Napisano (urejeno)
dne 4. 1. 2025 ob 16:42 je Alex napisal:

Po pameti...kar nekaj ljudi si je polomilo vratove, ko so zapeljali z njimi v majhne luknje. È skiro= majhna kolesa= lahko veliki problemi. 

Po vsem videnem do sedaj ti skiroji zelo dobro premagujejo podobne ovire, ker so dvojno vzmeteni ima napihljive gume tubeless in za zaviranje dvojne diskaste hidravlične zavore. Seveda bo pa kljub temu potrebno paziti na vsa mogoča presenečenja, ki jih lahko doživiš in pričakuješ v prometu... :nevem:

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup e-skiroja
Napisano
pred 2 urama je Slivka napisal:

Saj veš, kmet an s hribu doma...

A tista rumena jeklenka je tam slučajno al paše k skiroju?

Paše k skyroju.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup e-skiroja
Napisano

Evo, sestavljen in sproban, če dela vse bp, pri kitajcih nikoli ne veš.... 😁

Teh par metrov je bil res dober občutek👌😉. Kaj več napišem, ko bom naredil kaj več km. 😉

IMG_20250103_084518.jpg

IMG_20250104_154241.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 3 urami je godlike napisal:

Rit boli spomladi.... in to me nikoli ni motilo.

Jaz omenjam mravljince, ker ti sedež ob vzponu pritiska na "moške zadeve". In ne vem kako naj tam navadim na sedež 🤔

SQlab pa meri širino medeničnih kosti in glede na to kupiš ustrezno širok sedež.

Teh mravljic hvalabogu ne poznam.... :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sedeži so bili večni problem kolesarjev in še vedno je tako. Eni so pretrdi drugi premehki, spet eni preozki drugi preširoki itd. Noben ni idealen! Najbolš je rit navadit na sedež, ki ga imaš drugače boste menjal sedeže vnedogled..... 😵‍💫Več, ko voziš in bolj ko pritiskaš in si na pedalih manj boli rit, to je garancija za manj bolečo rit in večjo kondicijo po mojih dolgoletnih izkušnjah..... 👌😉

Ps, pa pravilno ga je potrebno nastavit, brez tega ne bo šlo..... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.