Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano
pred 2 urama je Matick napisal:

Samo na desni se bojo glasovi prerazporedil. Pozabljas da se pri nas ne glasuje za najboljso politicno opcijo, ampak proti doloceni osebi/stranki. In ker bo Loga dozivljensko oznacen kot "ta jansov", dvomim da bo dobil nove volilce, oz, da bi uspel karkoli glasov levi sredini ukrast

Tisti, ki omahujejo med levimi in desnimi tam nekje na sredini bi mogoče lahko dali njemu glas... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 1 uro je FuManchu napisal:

Če bi delal v tovarni nekje bi pa komaj čakal, da greš pomoje...

Odvisno od položaja na delovnem mestu, kak vodilni bi že bil.... :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano (urejeno)

Danes sem dobil poračun za 3 mesece 40% penzije k plači. 😊

Ne da se mi še v penzijo, ker ljubim svoje delo 🤗 in rad delam gužvo večina proti Ljubljani 😁🫣😉

Kako dolgo bom pa to gužvo trpel🤔 kakšno leto mogoče.... :nevem:

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 5 minutami je MazdaBoy napisal:

Čas za kavo in kolač  🧁

IMG_3979.jpeg

Kontra.... 🤣😉

IMG_20241008_101034.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Glede na prejšnje stanje je ta kolesarska pravzaprav odlična. Je pa kolesarska še naprej v smeri Šmarja in se pelješ 50m mimo naše hiše v Grobelnem,(lahko se oglasiš🍻) 😊 Se pa tam blizu konča in po 6km regionalke je v Šmarju spet kolesarska do Podčetrtka ali Rog. Slatine. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda nategovalci
Napisano

Meni je 3ka in sedaj cx-30 odštevala dneve in me je samo 14dni opozorila, da se bliža servis. 

Lahko pa greš v tistem mesecu na servis, če ne presežeš 20kkm....👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pametne/športne ure
Napisano
pred 14 urami je jures napisal:

Od menjave, to je prejsnji vikend zdrzi dan ali mogoce dan in pol, se pa ne greje vec ob polnjenju, sem pa nasel na netu da je veliko pritozb skoraj identicnih po zadnjem apgrejdu firmwarea. Roll back pa ni mozen. Tako da se se malo igram na poti domov, probal bom se izklopiti bt in povezavo na fon, ce najdem kakorkoli razliko oz morebiten vzrok/izvor...

Ce pa ne pa adios

Tudi žena je to opazila pri zadnji posodobitvi, prej ji je držala 10dni sedaj pa pol manj.... 😢

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano

Vreme je pa tako turobno, da že malo na tegale gospoda pomislim ob pitju kave... 🤔🤗😉

1728024763114720537980666757928.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Marsovci - Darsovci
Napisano
pred 8 urami je Boss napisal:

Včeraj so se darsovci-marsovci igrali igrice z ljubljanskimi vzdrževalci cest.

Marsovci so zvečer kompletno zaprli Šentviški predor in ves tranzit speljali na Celovško. Prikoličarji, turisti, avtodomi, šleperji vse se je gnečilo na Celovški. No in ravno takrat točno ob tem času zvečer je blo treba nujno zamenjat eno žarnico v sredinski razsvetljavi na Celovški. Pa je lepo kamionček z lojtro od vzdrževalcev zaprl en cel pas Celovške, da je vse stalo in pizdilo. A res je blo treba točno tisti edini večer, ko je bil zaprt predor še kurčevo žarnico menjat?

Msislim, če pa to ni blo zanalašč, da se ljudi dodatno zajebava pol pa res ne vem kaj je. Fak mal po koroni so zaradi drage elektrike ugašali celotno razsvetljavo in nikome ništa, zdaj je pa ena žernica fucking problem, če ne deluje en dan. Mislim resno... jebem jim mater enim in drugim.

Podobno je pred Trojanami iz naše smeri, zaprt je prehitevalni pas že 3dni in gužva do Vranskega s tem, da ni videti,da bi sploh kaj delali...😳 😵‍💫 😡

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 1 uro je Boss napisal:

Vsi sami vraževerneži... a, ko se v avtu dnevni števec obrne na 666... kaj naredite?

a.) molim cel kilometer, da pridem na 667

b.) parkiram in prosim ženo, da me pride iskat. Nakar odpeljem njenega ona naj pa mojega.

c.) naredim se neumnega in resetiram števec na 665 pa naprej kot, da se nič ni zgodilo.

d.) boli me kurac in furam dalje oziroma sploh ne vem, da sem na 666

e.) še bolj dam gas, ker ne verjamem v vraže

f.) imam EV in do 666km še nikoli nisem prišel in tudi ne moram - še en plus za EV-je.

g.) 666 je moja srečna številka #satanwannabe

Eh, kaj vraževerni na 666 🤔

13tka je prava cifra za to.... 🤗😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
Pravkar je Tilen5 napisal:

Vreme bo idelano za kak hrib oz tečt it,... a smo že na 666 ?

Ne nismo, bomo pa.... 😁🫣😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 16 urami je Z M A J napisal:

... so me kljub temu v ČETARI postregli, čeprav sem povedal, da nimam ničesar pri sebi in je natakar rekel; "saj se poznamo, boš že naslednjič, če se boš spomnil" :) (nadaljujem iz Jamralnika).

Če tebe ne, koga pa... 🤗😂😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.