Ugotavljam, da BMW vozil oz. LASTNIKOV (zraven zlahka pripišemo približno enako usekane Gospodarje prstanov; Audi voznike), ker to kar počnejo na cesti, pa tega enostavno ne moreš verjet kaj vse lahko doživiš, kot nekateri pravijo, da so zraven nakupa avta kupili še DEL CESTE in abonma na prehitevalnem pasu, kjer se zdaj nahajamo nebodigatreba; ostali vozniki. Sem imel 4xBMW, ampak vedno uporabljal smernike, odstopil komu prednost, držal varnostno razdaljo, skratka BIL ČRNA OVCA te znamke, heh.
Ti si v glavi in po duši MAZDAŠ tako, da se te BMW jeve blesarije ne morejo prijet....
Kraft je rekel, da ni bilo fer. Da je pač edini čakal. Hkrati je dodal, da je to pač šport v naravi.
Glede ocen mu težko kaj očitamo, saj so njegovi skoki res med najlepšimi. Pa sploh ne navijam zanj, ampak to mu moram priznati. Poleg občutka in dobre tehnike je še nizke postave in vse skupaj na pogled deluje lepše kot pri višjih. O smiselnosti ocen in samem sojenju smo pa že govorili, ampak trenutno se delijo točke v ta namen.
Jebi ga - preko leta se precej skompenzira. Eden ima smolo enkrat, drugič drugi. Ne skačejo v laboratoriju in to dobro vedo, saj poleg teh skokov, ki jih mi kavčarji vidimo, naredijo še precej drugih skokov. Je pa kot vsak človek prizadet, ker se je to zgodilo "ravno meni, ravno danes ...".
Ali ni Slavko Jerič enkrat delal neke analize preko celega leta glede vetra?
Ko k temu dodamo še ocene sodnikov in žirijo s svojimi odločitvami, pa imamo kosti za glodanje takole v jutranjem deževju.
Čeprav je umrla ko sem bil še dokaj mlad, se še dobro spomnim, kako nam je vedno dajala pametne nasvete. Nekoč sva sedela v parku in opazovala mlade družine, ki so se igrali z otroki. Babica mi je dejala:
- "Veš, nekoč boš tudi ti spoznal svojo družico in si ustvaril družino. Vendar ne pozabi, in si dobro zapomni: išči si žensko, ki bo imela majhne dlani."
- "Zakaj majhne dlani, babica?"
- "Zato, da bo tvoj pimpek zgledal večji..."
Ti ti pokvarjenka, nikoli ne pade jabolko daleč od drevesa....
Po pameti...kar nekaj ljudi si je polomilo vratove, ko so zapeljali z njimi v majhne luknje. È skiro= majhna kolesa= lahko veliki problemi.
Po vsem videnem do sedaj ti skiroji zelo dobro premagujejo podobne ovire, ker so dvojno vzmeteni ima napihljive gume tubeless in za zaviranje dvojne diskaste hidravlične zavore. Seveda bo pa kljub temu potrebno paziti na vsa mogoča presenečenja, ki jih lahko doživiš in pričakuješ v prometu...
Sedeži so bili večni problem kolesarjev in še vedno je tako. Eni so pretrdi drugi premehki, spet eni preozki drugi preširoki itd. Noben ni idealen! Najbolš je rit navadit na sedež, ki ga imaš drugače boste menjal sedeže vnedogled..... 😵💫Več, ko voziš in bolj ko pritiskaš in si na pedalih manj boli rit, to je garancija za manj bolečo rit in večjo kondicijo po mojih dolgoletnih izkušnjah..... 👌😉
Ps, pa pravilno ga je potrebno nastavit, brez tega ne bo šlo.....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kozarec je s čajem, pri - 4 ne paše 🍻.... 😁
Povezava za deljenje
Deli na druge strani