Skoči na vsebino
Mizarske storitve - Gorenjska
Napisano

Če komu pride kdaj prav, ko bo iskal dobrega mizarja na Gorenjskem koncu, lahko priporočim -> 

WWW.MSM.SI

Ponašamo se z dolgoletno tradicijo izdelovanja kakovostne opreme za vaš dom. 

, kjer sem potem naročil to pisalno mizo po meri. Odlična izdelava, odnos, vse bp, kot je bilo dogovorjeno....

null

image.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Jaz bi rekel, vse kar je bilo poplavljeno, je rizično....kolo, skirca, avto, oprema, itd....v lokalnem društvu so bile poplavljene kosilnice , freza, hladilnik....ko smo vse spucali, dali na servis, vse dela kot da se ni nič zgodilo....kupil pa ne bi😉🤣🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano (urejeno)
pred 55 minutami je Jaka32 napisal:

Mogoce kdo ve, zakaj se mi tole naredi vsake toliko casa? Racunalnik zmrzne za 1 minuto, ne mores nic s tipkovnico preprecit (ctrl, alt, delete) itd. Potem pa tole napise in se zrusi, ponovno zazene oz. napise da moram bootat in izbrati disk s katerega bom bootal.

20231005-141106.jpg

blue screen ni nikoli nič dobrega, predlagam, da si čim preje narediš back-up, če ga še nimaš....kot je že @Tilen5napisal disk ali ram

Popravljeno od sportman333
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 4 minutami je Tilen5 napisal:

Jumbo kot sponzor odhaja in visma se bo zdruzila s sudal-quickstep...prevč dirkačev je potem notr v ekipi kjer je limit 30. Pol pa mas na kupu kuss vingo remco rogla...in si iscejo nove ekipe

to je eden od potencialnih razlogov, kot sem bral malo naj bi se tudi "kregali" ker naj bi Rogla hotel biti kapetan za TDF24, kar mu pa ne morejo zagotoviti, in bo pač šel drugam (in mislim, da je tudi Vuelta23 razlog) in po drugi strani se mu obeta (mu ponujajo), vsaj tako se govori 6mio€ / sezono, kar je pa bistveno več kot ima trenutno...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 7 urami je Boss napisal:

In evo ti ga na - sej res ni treba bit genij, da se tole pogrunta - Rogla odhaja iz Jumbo Visme.

WWW.ZURNAL24.SI

Primož Roglič je po svoji zmagi na dirki po Emiliji podrobneje razložil svojo odločitev, da po koncu sezone zapusti Jumbo-Vismo.

pa za slovo je včeraj gladko zmagal 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano (urejeno)

Vse resne države imajo 3 pasove (+varnostni,), mi kot zelo tranzitna pa samo 2 (+varnostni) in glede na obseg prometa je to to....torej kolone oz.kamioni zasedejo en cel pas...moja izkušnja na zadnje je po severni IT....3 pasovi in gas...., in enako AT...3 pasovi in gas...pri nas pa je kot je....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 10 urami je Tilen5 napisal:

EF -> Poslovna informatika, to mi pride v poštev pri zaposlitvi.

tam sem to smer, sicer še po starem "jugo programu mag.VIII stopnja" zaključil davnega leta 2008 :) , če boš rabil kak hint, glede kakega prfoksa sporoči na ZS :)....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Če bo šlo tako naprej, boš šel kmalu nazaj na Mazdo 5......zelo zanimivo bi bilo brati razloge zakaj si se odločil za Ford-a.....(poleg že znanih zahtev, ki si jih napisal in so znane).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano (urejeno)
pred 5 urami je Alex napisal:

Vidim, da se bi nič spremenilo. 😊 

Eni še vedno v vsem vidijo teorije zarote. Navadnim in razgledanim pa dol visi za njih. 😉

welcome back Alex 👍:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Digitalni euro je dejstvo in se bo zgodil slej ko preje, to je tudi že uradna novica ECB-ja.....ne pomeni pa to, da ne bo več nikoli/nikjer gotovine.....to je podobno kot so rekli, da se bodo slej ko preje ukinile bančne kartice, ni res....so se pa prestavile v drugo(e) oblike in jih imaš sedaj lahko tudi že na pametnih telefonih, ampak zaradi tega jih še ne bodo kar ukinili....podoben trend je car-in payment, kjer naj bi nekateri proizvajalci (vem za škodo, audi, mb, teslo) že imeli neke poizkuse, da linkaš svojo bančno kartico v car infotainment (my škoda) in potem preko le-tega recimo plačaš parking, itd....(sicer še zelo v povojih, ampak gre razvoj naprej).30.let nazaj je bila na voljo Telekomova raglja, kateri si lahko celo zamenjal barvo številčnice :), kaj imaš pa danes na pametnem telefonu....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Marsovci - Darsovci
Napisano (urejeno)

sicer stari podatki, številka pa se je kvečjemu povečala in ne zmanjšala, tako da...če vse vsak dan vozi več kot 150k folka v LJ kaj drugače ne more biti..... bi bila zanimiva dodatna / nova anketa @Jest "Koliko se vas vozi v avtu (število ljudi; 1, 2, 3 ali več), tisti, ki se vozite v LJ dnveno v službo in niste iz LJ občine?" :)...mislim da bi gladko zmagal prvi odgovor (1 oseba)......pol smo pa spet v podobni temi kot se je odprla, kako izboljšati prometno varnost, kako zmanjšati obseg prometa :).....never ending story....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.