Jaz bi rekel, vse kar je bilo poplavljeno, je rizično....kolo, skirca, avto, oprema, itd....v lokalnem društvu so bile poplavljene kosilnice , freza, hladilnik....ko smo vse spucali, dali na servis, vse dela kot da se ni nič zgodilo....kupil pa ne bi😉🤣🤔
Mogoce kdo ve, zakaj se mi tole naredi vsake toliko casa? Racunalnik zmrzne za 1 minuto, ne mores nic s tipkovnico preprecit (ctrl, alt, delete) itd. Potem pa tole napise in se zrusi, ponovno zazene oz. napise da moram bootat in izbrati disk s katerega bom bootal.
blue screen ni nikoli nič dobrega, predlagam, da si čim preje narediš back-up, če ga še nimaš....kot je že @Tilen5napisal disk ali ram
Jumbo kot sponzor odhaja in visma se bo zdruzila s sudal-quickstep...prevč dirkačev je potem notr v ekipi kjer je limit 30. Pol pa mas na kupu kuss vingo remco rogla...in si iscejo nove ekipe
to je eden od potencialnih razlogov, kot sem bral malo naj bi se tudi "kregali" ker naj bi Rogla hotel biti kapetan za TDF24, kar mu pa ne morejo zagotoviti, in bo pač šel drugam (in mislim, da je tudi Vuelta23 razlog) in po drugi strani se mu obeta (mu ponujajo), vsaj tako se govori 6mio€ / sezono, kar je pa bistveno več kot ima trenutno...
Vse resne države imajo 3 pasove (+varnostni,), mi kot zelo tranzitna pa samo 2 (+varnostni) in glede na obseg prometa je to to....torej kolone oz.kamioni zasedejo en cel pas...moja izkušnja na zadnje je po severni IT....3 pasovi in gas...., in enako AT...3 pasovi in gas...pri nas pa je kot je....
EF -> Poslovna informatika, to mi pride v poštev pri zaposlitvi.
tam sem to smer, sicer še po starem "jugo programu mag.VIII stopnja" zaključil davnega leta 2008 , če boš rabil kak hint, glede kakega prfoksa sporoči na ZS :)....
Če bo šlo tako naprej, boš šel kmalu nazaj na Mazdo 5......zelo zanimivo bi bilo brati razloge zakaj si se odločil za Ford-a.....(poleg že znanih zahtev, ki si jih napisal in so znane).
Digitalni euro je dejstvo in se bo zgodil slej ko preje, to je tudi že uradna novica ECB-ja.....ne pomeni pa to, da ne bo več nikoli/nikjer gotovine.....to je podobno kot so rekli, da se bodo slej ko preje ukinile bančne kartice, ni res....so se pa prestavile v drugo(e) oblike in jih imaš sedaj lahko tudi že na pametnih telefonih, ampak zaradi tega jih še ne bodo kar ukinili....podoben trend je car-in payment, kjer naj bi nekateri proizvajalci (vem za škodo, audi, mb, teslo) že imeli neke poizkuse, da linkaš svojo bančno kartico v car infotainment (my škoda) in potem preko le-tega recimo plačaš parking, itd....(sicer še zelo v povojih, ampak gre razvoj naprej).30.let nazaj je bila na voljo Telekomova raglja, kateri si lahko celo zamenjal barvo številčnice :), kaj imaš pa danes na pametnem telefonu....
sicer stari podatki, številka pa se je kvečjemu povečala in ne zmanjšala, tako da...če vse vsak dan vozi več kot 150k folka v LJ kaj drugače ne more biti..... bi bila zanimiva dodatna / nova anketa @Jest "Koliko se vas vozi v avtu (število ljudi; 1, 2, 3 ali več), tisti, ki se vozite v LJ dnveno v službo in niste iz LJ občine?" ...mislim da bi gladko zmagal prvi odgovor (1 oseba)......pol smo pa spet v podobni temi kot se je odprla, kako izboljšati prometno varnost, kako zmanjšati obseg prometa :).....never ending story....
te strehce in ne vem še kaj je itak čista nebuloza in stran metanje denarja....razen, če želiš da "fancy" izgleda, no ta konkretni primer zgleda grozno
zagotov kak GSM ali celo TV karkoli je že v navadi kamionarjev (pa se opravičujem, če je kdo tukaj profi voznik, pa se drži pravil), ampak to kar lahko vidiš po AC ko prehitevaš te majstre, je takih nesreč še malo.....
Pas zelo dobro drži, lahko si ga tudi nastavljaš, tako da ni treba na cm natančno...jaz sem mislil, da mi ne bo to držalo....ampak kot rečeno se lepo drži, ne rabiš niti zelo zategovati...če želiš realen pulz, je to edina natančna zadeva....ostale opcije so približki...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Če komu pride kdaj prav, ko bo iskal dobrega mizarja na Gorenjskem koncu, lahko priporočim ->
MSM - Domov
, kjer sem potem naročil to pisalno mizo po meri. Odlična izdelava, odnos, vse bp, kot je bilo dogovorjeno....
null
Povezava za deljenje
Deli na druge strani