Skoči na vsebino

ok, dost je deljenja "debilov"

in to velja za VSE!

ne more? kar tako nekoga ocenit, da je debil, ?e se ne strinja s tabo... ;)

opozorilo pred vikend paketom v Banovcih velja naslednjim:

- Lojz ( zaradi neobjektivnosti in ?aljenja)

- Symon (zaradi ?aljenja drugih uporabnikov)

- JozaGulikoza (zaradi povzemanja ?aljenja drugih uporabnikov)

- Boss (ker je otro?ji, zaradi ?aljenja drugih uporabnikov)

- Yavar (zaradi ?aljenja drugih uporabnikov)

danes je ?e vro?e, jutri bodo ohladitve, ohladimo se skupaj ;)

Last minute ponudba? :hohoho:

I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

V tej zgodbi se ne gre zato, da nekdo ni sposoben hitreje vozit. Tukaj se gre zato, da nekdo ni sposoben peljat po?asneje in zato hitreje ustavit.

Kot sem ?e ne?tetokrat napisal. Ni problem peljat hitro, to zna vsak bedak, celo v cirkusu nau?ijo opice peljat avto. Dandanes je, in to tudi na ra?un bolj?ih avtov in bolj?ih cest, problem vozit po?asi in hitro ter pravo?asno ustavit. Kaj pa je la?e kot ti??at nogo na pedalu za gas?

Nekter ne znajo niti kadar po?as vozjo hitro ustavit! Za to se gre. Temu se re?e nesposobnost. Je pa res, da se tudi tak?ni grejo dirka?e, ki niti sami, niti njihovi konji?ki niso na take hitrosti pripravljeni ...

Evo g.Lojz ?e en bombon?ek za vas, ?e mi lahko prosim odgovorite.

Lani septembra se peljem v hudem nalivu po ljubljanski obvoznici cca 110 km/h, tako kot cela kolona pred mano, a lej ga zlomka nenkrat se vse skupaj zaustavi, jaz z lahkoto zmanj?am na 30 km/h, kar pa za mano voze?i lastnici polota in jeni familiji ni pri?lo na pamet(oziroma ni jim ratal) in so mi skraj?al avto za cca 10 cm svojega pa za 30cm , kdo je imel "prilagojeno" hitrost, pa ?eprav sem bil jaz in vsi ostali pred mano cca 10 km/h prehitri ? ?zmeden??zmeden?

Boss-a bom pa jutr v ?ivo skurcal, on se vsaj upa prit pokazat. :angry2:

To mu ho?em tut jst dopovedat!

... V?asih pa se ti enostavno ne izide sramezljiv:jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sric, kaj ?e bi ?e eno protikadilsko akcijo nardil? :whatever:

Moj odgovor je tut ne! ?e nekdo umre za cirozo jeter, ali plju?nega raka, ?e ne pomen da morm jst nehat pit oz. kadit. Po moje je tko tut pri vas. :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Boss, men se na da nalo?it tolk enih brezveznosti kot si jih ti. Ja, ?al, govori? brezveznosti in otro?arije. Jaoooo, kaj vse si naplozal.

Pravi? da te ne poznam. Res je, pozmam te tolko kar napi?e?. Pa ti mene tud. In ?e sodim po tvojem pisanju si ?e zelo otro?ji in neodgovoren. Poooolno takih izgovorov si napisal, kot da si se jih od otrok, ki ?pilajo ra?unalni?ke igrice nau?u. In to je tud eden poglavitnih vzrokov za te?ke nesre?e. Teorija ra?unalni?kih igric prene?ena v realnost.

Po tvojih izjavah sode?, si ti en starej?i otrok, ki razmi?lja? po otro?je. Polno enih izgovorov in vzrokov si natipkal, samo glavnega vzroka ne. To pa? pove, da si samo ?e eden od mno?ice, ki za svoje neumnosti krivi vse drugo, samo sebe ne. Oh kako tipi?no za slabe voznike. In dokler bo tako, se stanje na slovenskih cestah ne bo izbolj?alo.

Pravi? da la?em, ker sem enkrat napisal dekle, drugi? pa mama. Pha, nisem vedu, da ti je ta definicija pri vsej zgodbi tolk pomembna. Dekleta pa? rodijo in potem jim re?emo matere. ?udno a ne?

Jasno, in tebe moti ?lender, ker ho?e na cesti naredit red, razne ti?e, ki pa delajo sranje po cesti, pa malo za mo?nji?ek potipat. Kaj pa ?lender lahko naredi takim, ki no?ejo ?migavcev pri?igat, pa dobre gume imet na avtu? Kaj pa ?lender lahko naredi takim, ki izsiljujejo? Kaj naj ?lender naredi tistim, ki vozjo avto s slabimi amortizerji. Kaj naj ?lender naredi tistim, ki poslu?ajo glasno musko? Itd...itd....a ti sploh bere? kaj napi?e?? A vidi? kak?ne otro?arije pi?e?? In pol pravi?, da ?lender dela ne?ivljenske ukrepe? A vidi? kako ne?ivljenski si ?ele ti?

In spet tipi?na otro?arija nekoga. Tokrat DOn-a, ki pi?e kako je neka pun?ara malo avto prtislna. Za vas je najhuj?e to, ?e nekdo zaradi svoje nerodnosti ali okornosti na parkingu malo va? ali kak drug avto popraska. Uh kako je to smrtno nevarno, a ne?

Mah saj se mi ne da ve? odgovarjat takim otro?arijam. Mogo?e kdaj drugi?.

Sami otro?ji izgovori.

Smrtno nevarno je to, da spustijo v promet pun, ki nima blage veze. Niti o tehniki vo?nje niti ni? drugega! Prav rad bi jo vidu, kako se bo odzvala, ko ji bo na cesto sko?u otrok na kolesu. ?e mene vpra?a? se bojim, da ne bo vedla al pritiska gas al bremzo! JA, tak?ni so najbolj nevarni!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Takoj ko sem to do?ivel sem se spomnil na tole temo na na?em ?ivahnem forumu ... :D

Od prijatla ?enska je opravla izpit. :danzoman: ?lovek pa je ?isti antitalent. (kot bi dau meni jadralno padalo za vozit) To je blo grozno! Vozil smo po plo?nikih, tudi po oto?ku v rondoju, pozabla je ugasnit vse 4 ?migavce, ker je pa? neki obra?ala po parkirplacu preden smo ?li in smo se po mestu vozili kot krizban, na konc parkiramo, ugasne avto, in pozab potegnit ro?no, dr?i sklopko avto pa se po?asi zabije v avto spredaj (blo je malo na hrib?ku). :aaaaa: Seveda jo vpra?amo kaj za vraga ji je? Ona pa: PA SAJ SM MELA V BRZINI!!! :bravo: Ja fajn ... kaj ti nuca ?e dr?i? sklopko med tem ... :rispekt:

Vmes, ji je ?e parkrat crknu, vlekla je sklopko vozila ?isto ob robu, menjala iz prve v ?etrto ... mislim ... :bravo:

Tko da sm pri?el do zaklju?ka (ker sem mnenja da ni edina ki se vozi okoli nas in nas tudi ogro?a in je potencialna morilka, kot bi se izrazu kdo tukaj ...) da vsakmu le ne bi smeli dat vozni?kega dovoljenja. Pri nas pa ga nardi vsak, ?isto vsak! V vojsko ne pride?, ?e ne nardi? psihotestov, ker bi lahko v dani situaciji ogrozil ?ivljenja drugih ... Zakaj tko ni pri izpitu za avto??!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lojz. Preber knjigo k sm jo omenu. S tem se nekteri duhovno, osebnostno tudi "vestno" (al kako nej napi?em) razvijamo in rastemo. Nekteri pa? ne rabmo vere, tak?ne ali druga?ne ...

Iti k spovedi je bedarija ... ceneje kot pla?ati kazen za nepravilno parkiranje ?e mene vpra?a?. Kaj ?ele ?e koga ubije?!

Mimogrede ... mam opravljeno sv. birmo ... in priblji?no vem kako stvari potekajo ...

V?asih so ?arovnice za?igal na grmadah ... Pol bi mogli tudi vsazga kristjana, ki pride k spovedi in se izpove za umor, ki naj bi bil najve?ji greh ... sam kdo bi pol k spovedi hodu. Ker navsezadnje ti ni treba it, niti ti ni treba, ?e ?e pride? vsega povedat ... Na sodnijo te pa privle?ejo, ?e je treba. In prav je tako!

Kazen mora bit vzgojna, ?e te koleni bolijo 10 minut po tistem, ko zmoli? 3 O?ena?e ni? ne zale?e. Je pa res da si olaj?a? vest. Kar pa ?e zdale? ni cilj!!! :jezicek:

Amen

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Glede na to, da si ateist in da ne hodi? v cerkev k ma?i ter ?upniku, si neverjetno na teko?em in neverjetno seznanjen z potekom odpustkov grehov. Kot ka?e tud zelo dobro pozna? vernike, ter kako zgleda pranje vesti vernega naklepnega morilca, ki na cesti z avtom ubija.

Zanimivo res.....

Zlo?in in kazen. Dostojevski ....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zaklju?il z ?olo in za?el z temle :bravo::bravo:

Objavljena slika

Igram pa GRID, NFS Undercover, NFS ProStreet, NFS Most Wanted, rFactor in BMW M3 Challenge..

?e kdo pozna ?e kako fajno igrco se priporo?am!!

Live for speed, Richard Burns Rally GTR. Probaj tele simulacije ... Ne bo? ve? vstal iz sede?a!

?el v ?olo na zagovor seminarske naloge. Glede na to da je ?olanje izredno, in se vsem malo jebe za vse skup, smo zvedli, da smo v bistvu pri?li na izpit Tehnologije Prometa ... :unsure:?zmeden?

Dobil 87% !!! :jupiii:

Juhubruhu, ?e se jst ?e kdaj u?im ... :rolleyes::P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

OK mogo?e se motim ampak tale avto skoraj pa?e v to temo:

Objavljena slika

Objavljena slika

Druzga ni ... Ampak felgene so mi pa ubita?ne!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Uklopko izdajalc
Napisano

:hohoho::hohoho: kdo je zdej tu izdajalec-ti ki si me za?pecal :jezicek:

Ve? kaj ,tale modra strela mene ?ist lepo pripelje od A do B zato je to trenutno najbol?i avto!

Madona ... pazi da ne bo ?e zagrmelo! :bravo:

Sej ne re?em. Fleten avto, samo ti mazda bolj pristaja!

P.S. da je pa tolk cajta trajalo da sm pogruntal da si ti, je krivo pa to, da si nisi pel zoom zoom zooooom med vo?njo kot sicer po navadi ... :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Uklopko izdajalc
Napisano

Najprej premik teme v kr neki....

Pol pa back to basics..... :bravo:

Fiat Driver? :D

Se opravi?ujem... :blush:

Sm bil sigurn da sm v "Krneki" .

Se vid da sm totalno ?okiran. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mi lahko kdo pomaga mogo?e?

Iz partis-a sm potegnu GTA IV, in?taliral, crack-al, RS Social Club namontiral, zdej mi pa baraba antipiratska te?i za serial ... :angry::P

Vpisat mor? tri kode, zmeraj pa je ena tak?na ki se ne da spremenit, se pravi da morajo bit ostale dve verjetno kompatibilne z njo ...

Obupu sm v glavnem ... :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Kristus, ?e verjamejo da so najvplivnej?a dr?ava na svetu ...

KAJ SI POL MISLIJO ?E LE O DRUGIH!!!!!

NAS RECIMO!

KRISTUS!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Brilliance China Auto
Napisano

Glede na to kam smo pri?li ... oz. ?e bomo. Bodo kmalu tudi na? trg preplavili tak?ni avtomobili. Konec koncev si druga?nih kmalu tudi ne bomo mogli privo??it ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.