Enako v Italiji. Ne greš v restavracijo, hotel ali kavarno brez, da bi ti skenirali kodo. Ni kot pri nas, ko te samo vprašajo, ali imaš Pct.
Zato pa imajo italijani samo 2,3% okuženih proti našim junaški 18%. Kot sem že napisal, stremijo k temu, kot večina evropskih držav, da bi bilo vse kmalu normalno odprto, ker imajo vse pogoje za to.
v franciji je politika hotela necepljenim prepovedati nakup hrane in ostalih osnovnih zivljenskih potrebscin, sodisce pa je zdaj po hitrem postopku ta zakon prepovedalo ...
ljudje se zmeraj vrjamete, da gre za "zdravstveno krizo" in da je problem virus ... ubistvu gre pa za zmeraj hujsi nadzor nad ljudi ... hitro se blizamo nazaj v nacisticne/komunisticne case ....
Verjetno manjka tudi kaka vejica kje, pa pika. 😊 Tip nima s takimi izjavami kaj delati na mestu ravnatelja. Kako mnenje ima o koroni in cepljenju je njegovo osebno prepričanje, dokler bo pa delal v javnem sektorju, kjer dajemo vsi davkoplačevalci denar, bo pa delal natančno tako, kot se od njega pričakuje. Če bo navodilo, da se morajo testirati vsakih 35 ur, se pač bo. 😉
Drugače pa - domol. (domov). 😊
Torej, ce bo navodilo, da se jutri ob 10h skace z mostu, pac bo, drugace pa domov?
Kako, nisi imel signala? A si probal preklopiti ročno na kakega njihovega operaterja? 🤔Ponavadi je Tim najmočnejši. Meni vedno deluje. Tudi v dolomitih v kaki dolini ni bilo problema.
Tut rocno sm probu ja, celo na 3g, signal prsu za 20s in zginu. Smo probal dat sim v drug telefon... Isti smorn
pred 8 minutami je Bini napisal:
Telemach mene tudi v Italiji jebe, samo Italiji nikjer drugje! 😤
Tocno to, sm se pol obrnu na Telemach in so sami potrdil, da majo tezave v Italiji
Jaz bi dal roke stran od take nepopolne dokumentacije. Raje poišči avto, ki ima urejeno servisno zgodovino. Prvič je to dobro zate @kacnje, drugič pa za vse bodoče kupce, da se bo nehalo takole mahinirat in uvažat avte brez servisno potrjene zgodovine. Ker tehle prevarantov in manipulatorjev imam počas polhn k*****.
Pri moji od mojega lastništva dalje tut nebo popolne dokumentacije, bo vse ročno vnešeno, pa še ne pomeni, da servisi nebojo redno delani
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
sej zdej majo "Drive together"
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani