Skoči na vsebino

a ga ne more en poklicat? sej se neki druzte pa to, dejte poklicat pa vprasat ce je ok pa ce kaj rab pa to...

drugace pa, enkrat sem tole dal gor: http://www.euroncap.com/tests/bmw_3_series_1997/15.aspx

se vid, da ni iz tega stoletja...

mogoce pa sploh ni dejanot...takih bmwjev (predelanih) je kar dost

prevec podoben je njagovmu..enake feltne,mat folija na sprednji haubi pa se iz novega mesta..

upajmo da ni kj hudega...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Sej vem. Eno dobro aplikacijo sem imel, ki dela to?no to: ri?e graf in celo pot na zemljevidu. Potem sem telefon menjal in pozabil, katera aplikacija je bila (itak se na Play/Marketu tako hitro menjujejo, da sploh ne sledim). Mogo?e je pa kaka pla?ljiva. Moram preverit :prstgor:

drugac js uporabljam sporttracker, rise grafe (nadmorska visina,hitrost)..skratka super zadeva...probi

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

odpelat na drugo lokacijo da me po?aka tkrt ko bom frej ( mal ?e lohk razmi?lam, ker se situacija ponekod zlo zanimivo obra?a sicer v ne preve? pozitivno smer ampak ok pustmo ?e za enkrat to )

lohk pa pojamram dons da sm se mal preve? soncu nastavlu ker je biu res top shit vreme in to ceu dan na barki in itak sm odklopu mo?gane do konca in se seveda pozabu namazat is son?no kremo ... zdele sm pa tak kokr kuhan rak ... da ne omenjam sploh kolk me pe?e :vskalo::vskalo::(:(:wacko:

a nisi glih pod Pohvalite se da si do ponedeljka nedosegljiv..?

kaj potem delas na forumu..? <_<

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

U skoli uciteljica djeci objasnjava svjetske valute.

-Zna li neko neku od valuta u svijetu

Perica: Dolar.

-Bravo, to je valuta SAD-a, Australije, Kanade i jos nekih drugih drzava.

Ivica: Euro

-Bravo, to je valuta zemalja Europske unije.

Marica: Funta.

-Bravo to je valuta Velike Britanije.

Ibrica: Puta.

-Ibrice, koja ti je to valuta, nikad ?ula?

Ibrica:Ima u Zagrebu.Do?la moja seka Fata iz Zagreba sa novim kaputom i pita je nana koliko je dala za njega, a ona kaze 5 puta...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

moja ma isti problem. in ce hoces zadevo ublazit pomaga da si cez noc das prst v

pol paradajza. cez par dni bo majka. upam da sm ti kj pomagal.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ko sem kupoval so mi rekli

Mazda je zakon.

Mazda dr?i ceno.

za 9k noben niti ne pokli?e, poglejte po ?im so ?kode v priponki z isto ali podobno specifikacijo, razen xenona.

Mazda se ne kvari.

( v 100.000 km je crknil od ve?jih zadev intercooler, cev klime, motor prednje ?ipe, komplet zadnjih zavor s ?eljugami vred, prednji diski 4 krat, ?obe je bilo treba tudi ?e nastavit)

Mazda je poceni za vzdr?evanje.

(veliki servis na uradnem 1.500 1.800?, redni pa okol 400?)

Povzetek morda ni primeren mazda forumu ampak kamikaze (japonca) pr hi?i ziher ne bo ve?.

:vskalo: :vskalo: :vskalo: :vskalo: :vskalo: :vskalo:

nevem kaj si delal da si 4 krat ploscice js sm jih sam enkrat in to sprednje mam 109000..servis okoli 300e,glavni servis na uradnem servisu 750-800 ojrov...

drugega takega pa mi ni nic crknalo..razn zadnjic senzor za pritisk pnevmatike..to je to...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

A ga pu??a? na istem parkiri??u kot Gorjup13 (Alfa Honda fan)? :ne vem:

ma ne..tukaj v kranju v centru,ampak ocitno je vsako leto vec invalidov ki ne znajo vozit...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

vsakic ko grem do avta vidim novo prasko..tko da sm se odlucu da ga ne bom vec pral ker me bo infarkt zadel ziher.. bom pa konec leta vse to dal rihtat pri nasmu mojstru.. :D

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakupovanje v TU?-ih
Napisano

rec kolegu naj nakupi konzerve in testenine, ker se kmalu se obeta propad monetarnega sistema (ojro,USD in Funt) in takrat mu bojo konzerve se kako prov prsle..:)

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.