Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Sva mela pa v?eraj debato o tem in je mel par dni pred izpustom du?e, registracijo, kak dan pred tem pa je mogu menjat komplet izpu?ni sitem (razen kolektorja), da je sploh tehni?nega naredu :ne vem: Sej se ne sekira tko preve?, itak se dej z drugim renojem okol fura (reno senik RX4 al SX4) :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

1.8 ma?ina :party0035: Sam poleg tega je ?e en kup drugih drobnarij, tko da bi popravilo suma sumarum pr?la mal ?ez 1k ?, avto je pa vreden ca. 700 ? :zvizga: Ubistvu mu je ?la samo dihtnga na glav, sam mu je spustila med vo?njo, tko da je ornk zalil bate :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

to je dokazal tud Hemzi, ki ni mogel mimo Kubice....

Heh, sej alonzo ni biu pa ni? kaj bolj?i :harhar: In "?estitke" za tisto gesto, ki jo je naklonil Petrovu <_< Res "?portnik" po du?i :vskalo: Debil :whatever:

Za veterana ?umija se je pa tut dobr iztekl, da ni bila to njegova zadnja dirka v ?ivljenju :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, pr ns se tla tresejo :(:(:(:(

Matr sm cviknu :vskalo:

Magnituda potresssa: 2,7

Najve?ja aktivnost: 8 km SV od kamnika :rispekt::rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

"Serpentin?ek" je res u redu de?ko :bravo: Pa ?e skor soseda sva :harhar:

Sam en folk pa res nima pravga odnosa do svoje lastnine; v tem primeru moja boga lubica <_< Glede na to, da ma sr?ne probleme, sm v?er k sm neki rihtu okrog vrat, v ?pranji pri blatniku zagledu zlo nelep prizor :angry2: Kako za hudi?a mu je ratal ke not spravt tako koli?ino blata :blink: ???

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

razen kretena, ki je vozil re?ilca (ni bil namenjen na to nesre?o saj mladenka ni bila po?kodovana) in je lepo z lu?kami drvel proti mestu tr?enja. nato je bremzal kot nor, da je ABS tolkel in se ustavil manj kot 5 metrov od razbitine. Res ne vem kake idiote zaposlujejo za voznike re?ilcev.

To znajo bit od PACIENTA ?oferji; k ti so res mal "nben-mi-n?-ne-more-in-sm-bog-in-batina-na-cesti" :angry: Sn ?e parkrat naletel na tazga pacienta, k misl, da je skoz na nujni vo?nji in dela prekr?ke kr po spisku :vskalo: Ne vem, kako lahk taki sploh vozni?ko dobijo :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V?eraj lubici zamenjal sr?ni spodbujevalnik, k je prej?nji dokon?no krepnu :( (krive verjetno sv.plo??e) (80?), prej?nji teden pa sem ji privo??il nove dihalne poti (70 ?) :D Sedaj jo je treba samo ?e odvaditi od kajenja :harhar:

P.S: Dons pa totalno zabediran :vskalo::vskalo::vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

3 1.4W pa za osvetlitev grelnih komand (vsaj v moji je tko, k za preusmerjanje zra?enja mam jest elektronska stikala; te mi vsaj vse

Ammm, glede teh lu?k jih bom definitivno vn zabrisu <_< ?eprov so not privzeta volta?a, je to vse skup samo enim brljivkam podobn :angry2: N? od n? svetlobe; fajn je to, da ?e zlo dobr vidm; tko da v prihodnosti definitivno not LED-ike vtaknem :bravo:

NISDE, k se bo? pocajtu in ?e bo? menjal osvetljavo, ti priporo?am LED lu?ke za osvetljavo grelnih komand :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

nene, so kr w5w not :D in prov fajn izpade :bravo: za osvetlitev grelnih komand so pa 1.4W ?arnce s ta dolgimi nogcami...sam sn mel povnkufr ?e tega letanja za temi lu?kami, da sm jih kr s sedli vred kupu :angry: in matr, zgleda,da so zlate :angry: Aja, NISDE, ?e sm slu?ajno pozabu omenit: 3je komadi W5W al W3W grejo v armaturko, 3 1.4W pa za osvetlitev grelnih komand (vsaj v moji je tko, k za preusmerjanje zra?enja mam jest elektronska stikala; te mi vsaj vse svetjo) :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kljub jamranju v jamralniku, sm se le spravil razkopat notranjost in prvo kr sm ugotovu: demn, kolk umazanije <_< in pobral vn vse lu?ke, k se jih je tist moment dal. Ammm, lu?ke iz armaturke so ble res-res boge. Poleg tega, da so se kondomi kr gor prlimal in ni ?lo drga? kt jih potrgat stran, so ble bu?ke, pazi to, krom luk :huh:

V primerjavi z novimi, k sem jih kupu, sploh ?udn, da so kej svetlobe od sebe dal :vskalo:

Je pa ?e manj?a ?torija za zravn; k sm ?u kupt lu?ke, predn sm razkopu armaturo, pridm v trgovino, povem kaj ho?em (5 kom w5w lu?k), me pra?a zakam jih rabm, mu pa? odvrnem, da za osvetlitev armaturke. Me sam debeu pogleda, pa re?e, ja da to pa verjetno ne bo ?lo not :blink: In sm ratu mal skepti?en in mu pa? re?em, da so 100% take not, ?eprov ?e nism mel odprte. No, dirkam domov, se lotm dela, pridm do lu?k in glej ga zlomka, w5w ?arnca :ouje: Tko da sm mogu it jih na benzo iskat, k je un vmes zapru. Naslednji? grem nazaj tja in mu dam nasvet za v vednost, da tut take ?arnce lohk not vtakne? :punk:

Samo na ?alost pa nism dubu tistih za osvetlitev prezra?evalne komande :( in za osvetlitev stikal za gretje in varnostne ?migovce. Grem v pondelk na lov za njimi :punk:

Aja, z novimi ?arnicami (brez kondomov) je zdej to ?ist drug svet :wub: k bi meu nov avto :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.