Skoči na vsebino
Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Organizacija je vse moja, ja...Nisem ?la recimo k Fazerju (prve ko mi pade na pamet) pa rekla, da ho?em to pa to pa to... Sama nabavla felne pa gume, zdaj ?e fedre... Monta?o le-teh bom seveda prepustla strokovnjakom zarad homolomo itd.

Ideje so moje (jih je ?e malo morje)...za realizacijo pa v?asih prisko?i na pomo? kak prijatelj ali znanec :D

Ko vse porihtam bom lubico predstavla v galeriji (in tudi, upam, na kak?nem sre?anju) in tam napisala podrobno kako pa kaj B)

Icewoman is here!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Ja, ve?ina citronekov je kr udobnih...mislim, ful udobnih! C5 absolutno preverjeno :bravo: ...sam v Mazdi je blo bolj? - prve(ga) ne pozabi? nikoli (op.p.Cockta) :rispekt::ouje:

Icewoman is here!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Morm se pohvalit, da sn moji Mazdici prvo?la nove zglobe, disk plo??ice in pa vse kompet glavni servis na ma?ini... :bravo::bravo::bravo:

Zdej pa se za?ne styling in vse kar spada zram... :jupiii::jupiii: (pomlad :vesel: )

Po?asi ?e grem proti MB, se znebit prihrankov, ki so se nabrali ?ez zimo...grem po novo obutev za Ma?diko :ouje::ouje:

p.s.zej pa grem v uno kontra temo jamrat kolk ? sn se znebila :huh: (za mojga mucija vse) :D

ajd, lp

Icewoman is here!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.