Skoči na vsebino
Bicikl serviser
Napisano

slika, video,..? ker ti ne verjamemo :D

:hohoho: :hohoho: Labisan.... bo? Barbaro ustra?u ?e preden se bo navadila na nov username..... jaooo..... :dudek:

:aaaaa: :aaaaa:

P.S. Roko na srce... tudi jaz ne verjamem....... torej.... slike? Video? :D :D :D :D

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

up. ime
Napisano

.... in pol mam jaz te?avo ko pridem po 100 letih nazaj na forum ne poznam nobenega ve?....... <_<

:hohoho:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

up. ime
Napisano

Lahko pa tudi mene, sem tud admin. (sam ne okol govort)

Pa za vse ostale Uporabni?ko ime se lahko vsakemu uporabniku zamenja samo enkrat!

Kaj pa ?e bi ga rad zamenjal 2krat... Recimo danes sem Long John.... jutri sem Karl Dickinson, etc.... :hohoho: :hohoho:

DISKRIMINACIJAAAAA...... Jo?egulineki je ?e 5krat zamenjal.... mamicu mu!!!!! :aaaaa:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Najnovej?i:

stacionarni Radar na logatcu baje selijo na staro cesto v Logatec. Zaradi del na cesti radar ne pokriva niti osnovnih stro?kov vzdrzevanja... :D

Kaj to pomeni da je radar neglede na dela na cesti limitiran na hitrost 130km/h??? :o

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

23.12. je rok, da dobim na svet novo generacijo, pa mam kr tak ?udn filing, dost se mi bo spremenil, glede na zdej, ko ga loh s kolegi bluzim tut po 1 tedn skp! <_<:blush::P

Boruuuut.... kongre?ulej?n!!!! :bravo::bravo::bravo:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

fak...kmecki turizem

skornji zmagajo, me zanima kje je pustila traktor

Joj labi... traktor je parkiran na travniku pred uredni?tvom 24ur.com..... :aaaaa: :aaaaa:

Mater... salome je bolj?a baba.... :hohoho:

Objavljena slika

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Opomnik
Napisano

Roko na srce.... in verjetno precej diskriminatorno do tistih ki se bolj malo vozijo..... meni se zdi tudi cena 95? sprejemljiva.... in precej bolj?a od standarnega biv?ega ABC sistema...... :bravo:

Prej sem v povpre?ju porabil cca 50 ? na mesec za cestnine..... kar pomeni da ?e vedno "?param".... :aaaaa:

LP David

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dober veterinar v lj
Napisano

ahoj,

nujno bi rabila nasvet kje dobiti kakega dobrega veterinarja v lj, pa da nima astronomskih cen.....imamo namre? novo pridobitev, ki rabi kar veliiiikoooooo tretmaja :(

Hvala vsem vnaprej :)

Kat xx

Ejla... dobrega ima? za Be?igradom.... Pet Vet... na sloven?evi cesti.... malo pred ljubljanski mlekarnami takoj za Migrede Caffe......

Cene ima relativno ok...

Sicer pa priporo?am izlet v Ilirsko Bistrico..... :bravo:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.