Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

Eh, tole o mojstrstvu Alfonsa v de?ju je en velik festival kotaljenja bu?.

Hrvata sta za razliko od Mirsada lepo povedala, da so imeli ob de?ju in fajn namo?eni stezu mi?elinkoti minimalno 4 sekunde prednosti na krog - in da so Bridgestone intermediate gume en apn. Ali?ići valda tega ob svojem dretju ni opazil, sploh pa dvomim, da ima ?as spremljati ?e kaj drugega ob dirki kot "spektakularna prehitevanja" (za katera se izka?e, da gre za prehitevanje za cel krog) in pa posebno izdajo Lady special - Formula 1 exclusive: Who is the new girlfriend of David Coulthard.

Glede na ostale mi?elinkote je Alfonso vozil tam tam, celo po?asneje od Kimija (katerega je kasneje hitro dohiteval celo De la Rosa) - tu ni nobenega mojstrstva. ?e primerjate Fisica in njegovo po?asnej?o vo?njo - sta hrvata spet lepo povedala - Fisico je en seronja na mokrem, zadnje 4 de?ne dirke je letu ven, tako da to ni neka primerjava.

Tudi jaz v snegu z stoenko in zimskimi gumami prehitim BMW M5 z letnimi gumami po kaki zaviti cesti, pa ?e Gronh?lm vozi BMW - Kaj bi mu ?ele Loeb naredu :hohoho:

Pravo mojsrstvo je pokazal ?umaher - z istimi gumami je scal Masso (in vse na BS-ju) za x sekund na krog ?e med de?jem, ko se mu je pa za tistih 10 krogov odpulil pa itak. Noben drug Bridgestonovec ni vozil hitreje od Mi?elinkotov, ?umi je pa Mi?elinkote scal po 3-4 sekunde na krog. To ti je mojstrstvo.

Zadr?evanje 5 sekund na krog hitrej?ega De la Rose cele 4 kroge, to pa je mala umetnost. Ko je bil ?umi 3 sekunde hitrej?i, je vozil za vsakim, ki ga je prehitel, najve? krog, krog in pol. De la rosa pa..... ni ?udno, da je ve?no testni voznik.

Se pa srinjam, 3 mesto z letnimi gumami bi bilo bolj?e kot to?ka, ki je bila osvojena z de?nimi.

Alonso se je s prestopom orenk zafrknil, saj je Red Bull pobral veliko kadra prav McLarnu, pa ?e sedaj je McLarn bolj ?ajtrga. Drugo leto se bo videla njegove realna cena, ko bo vozil spet povpre?en avto in bil na istih gumah, kot vsi ostali. Prah bo ?ru, po mojem.

Kaj naj re?em?

:rispekt::rispekt::rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

No kaj bo drug let bomo ?ele videl, vsekakor je F.A. ?e parkrat dokazal da obvlada sceno! <_<

Pa ja vsaka ?ast, samo v de?ju je problem, kako krotiti konjenico, ker jo je v ovinkih ziher preve? in ?e nima? oprijema se zavrti? pri pospe?evanju! Fonzi je lahko prehiteval po zunanjem delu ovinka le zaradi veliko bolj?ega oprijema Mi?elink, ne pa zaradi mo?i motorja ali nevem kak?ne mojstrovine ali genjalnosti, pa saj to je ?e videno Senna ,Mansel, ?umi, pa ?e kdo bi se najdu... :vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

:cheers: , ker tip se res upa, tole dana?nje prehitevanje bo ?lo zihr v zgodovino, tko kot tisto, ko je neki podobnga naredu ?ak taistemu ?umiću! :rispekt:

Mislim, da bo ?lo v zgodovino zaradi gum, kar poglej prvih pet.. ?zmeden?

Michelin je v de?ju :rispekt:

Zame je najbolj? peljal ?panec De la Rosa, Alonso je ?e preve? naduvan...

sicer pa F1 postaja zopet zanimiva :ouje::jupiii:

Aja pa Buttonu res prvo??im prvo zmago! :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

druga?e pa ve? ali manj dolg?as razen postankov je vse potekalo kot na ringel?pilu.

Ja po dolgem ?asu sem spet zadremal pred TV sramezljiv ni kaj videt ?zmeden?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ja zanimiva debata o tem kdo je koga, zakaj, kdo je bolj?i....

To?no to potrbuje F1, da pre?ivi; razli?na mnenja, navija?e , simpatizerje..

Mislim pa, da ste pa pozabili na ob?utke pri dirkanju, prav gotovo se je vsak izmed nas kdaj probal v mladih letih s prijateljem kdo prej pride do... Ko te preplavi ANDRENALIN vozi? kot v transu in bi naredu SVA?TA samo da bi bil prvi na cilju...Le kak?ne ob?utke morajo imet vozniki F1, ko mu vozi na centimetre za ritjo 300km na uro,pa ?aka trenutek za prehitet! Takrat pa se poka?e karakter voznika, neu?akan agresiven,preudaren,mev?a skratka ni? ne krivim nobenega za o?itne napake, ki so se dogajale v preteklosti,pa se sigurno bodo tud v prihodnje, trenutno pa ?akam da se bo za?elo Alonzotu topiti maslo.. :P pa da vidlmo kak?en karakter je! :D

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ne imel je pac smolo ker je dirkal v Ferrariju...

Ja res je , popravljam: imel je pa? smolo, ker je dirkal v Ferrariju, saj bi druga?e ostal popolnoma anonimen! :D Smola pa?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

7.) po?as imam polhn k****, ker je za vse zadeve, ki gredo narobe v F1, kriv Ferrari in MS ?e posebej se je to odrazilo na lanski tekmi v Ameriki, kjer je zajebal Michelin - ?umihaterji pa so na dirki obmetavali ?umija in Barichela, ker sta ?la na stezo in opravila svojo nalogo/slu?bo. In letos - Ferrari je imel krilca, ki so se pri veliki hitrosti rahlo premikala in kljub temu, da so na uradnih pregledih in?pektorji ugotovili, da je vse v redu so jih morali pri Ferrariju zamenjati, ker so druga mo?tva tulila, da Ferrari goljufa - fuck off pa take jokice - ?e ne morejo zmagati je kriv Ferrari al pa MS.

OK tolk od mene, upam, da nisem preve? zamoril samo situacija ni samo ?rno/bela kot jo nekateri posku?ajo predstaviti, sploh pa ne v F1, ki je na ?alost postala preve? umetno sterilna. ?e sre?a, da obstajajo nekateri, ki razbijejo monotonost. So sicer na koncu kaznovani ampak hej, se majo feni vsaj o ne?em pogovarjat in kresat mnenja and show must go on ;)

:jupiii::jupiii::jupiii: Bravo Boss, se popolnoma strinjam, da je ratala f1 eno veliko sra**e! Kje so ?asi, ko ni bilo nobenih radio povezav, pa super ra?unalnikov, saj prakti?no vozijo in?inirji za tipkovnico,jaz bi popolnoma onemogo?il stik z avtom in pilotom med dirko, naj pi?ejo s kredo na tablo vse kar ho?jo, tko kot je bilo v romanti?nih ?asih... :P

Aja ne bom nikol pozabu, ko sta Senna in Prost dirkala v Monte Carlu, pa mu je Senna, ki je mel pool dajal sekundo na krog in ko je mel ?e varnih 30 sec prednosti, je rekorde krogov za?el podirati Prost, ki ga na koncu seveda ni dohitel,na tiskovni konferenci se je pa Prost "?udil" kako je bil avto len prvih 30 krogov, nato pa se je nenadoma ?ude?no prebudil... sramezljiv

To je moderna f1!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Se pravim,ravno zaradi takih "peesdarij" mi gre na jetra toti ?umi!! :angry: ?koda res za Kimija.... :( Je bil kr hitrej?i od Alonsa,samo Monako na ?alost ne omogo?a prehitevanj! :whatever:

En sam dolg ?as je ta formula, sicer pa je to spektakl,ki je ve? ali manj zre?iran, zato bodo Fonzija zdej malo ustavili, ker se sponzorji ?e prito?ujejo, da ni ve? take gledanosti.... samo en klik z mi?ko, pa je bel dim iz motorja.. pa mu?os $$$ mafijozotu Flavijotu sramezljiv

Narod pa :jupiii: Renault je bol? ko Mercedes Bmw ... Ma dejmo no ?zmeden?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hitrost
Napisano

fiat punto 1.2 60 konjev (izlgeda da 60 konjski avti so najhitrejsi :) )

?e avto ni predelan, dose?e to hitrost edino po klancu navzdol kot prvi Boss, druga?e pa ?tevci navzgor ful la?ejo pri ta majhnih avtih, zajla se namre? nateguje kot elastika, ker se pregreva.... :D:D

?zmeden?:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

LPP
Napisano

- izpuh sem menjal...zdaj Akrapovi? opravlja svojo nalogo. :D

A lahko kaj bolj podrobno razlo?i?, kaj si spremenu - ?portni izpuh? , da potrebuje? ta pregled?

:whatever:

Ali bolje,kaj si s tem pridobu?

Lp

firbec pa?!

?zmeden?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Renault bo po moje na naslednji imel te?ave z motorjem (starga majo pa ?e orto se bo znucu) tko da ne dam roko v ogen za Alonsa. Po moje bosta Shumacher pa Raikkonen v ospredju (?e ne bo spt kej narobe)

Po moje je ?as,da Raikkonen ene trikrat zapored zmaga, Alonso dvakrat odstopi,pa Rosberg bi lahko pri?el med prve tri...

:jupiii:

Bi znalo bit ful zanimivo! :vesel:

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gostinska ponudba
Napisano

Ja Roko, 8ice poznam tudi samo zeeelo dobro (biv sem ?e parkrat), tko da bi blo ful fino da bi se mazda?i udele?il kake osmice - v obliki sre?anja, pa obenem ?e mal spromoviramo na? forum! :danzoman:

Yes, toooo ti je ideja! :jupiii::jupiii:

Poglej, prav pred prvim majem okoli 21. 4. za?nejo, mislim da kar dve 8mici tu blizu mene, kaj ?e bi se dogovorili za recimo 27. 4 - praznik, lep dru?inski izlet na Kras, odli?na doma?a hrana in pija?a, lepo vreme naro?imo "zgoraj". mislim, da bi bili tudi ostali forumovci navdu?eni! :ouje: :mi pijemoo: :cheers:

Torej ?e smo ZA sre?anje se dogovorimo! :bravo:

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gostinska ponudba
Napisano

Ja ja hermana poznam...res so dobre pice.... hm... ilirska bistrica rastavracija ?KORPIJON.... je tudi pizzerija...

Tudi grem dostikrat na kake morske zadeve al pa tipsko doma?e kosilo..... zeloo zelo dobra postre?ba..

Off Topic... RoKo s kje pa si ti??

Vino, amore, makaroni....

:D

GO

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gostinska ponudba
Napisano

Rde?iVrag prihaja iz bli?ine Kamnika, pa dostkrat ga stara mazda kam po SLO "zapelje" pol pa je slej ko prej treba tut kej pojest, pa naj vsak kaj napi?e kaj je v bli?ini njegovga kraja kaj fajn! <_<

Kako je pa z gostinsko ponudbo in kok ste zadovolni drugje po SLO, zanimajo me komentarji, pohvale in kritike, da vem tut kje se niti pomotama ne smem ustavit! :ne vem:

?e bo? kaj okrog prvega maja namenjen na obalo, potem ti priporo?am, da se ustavi? na kaki "osmici " na Krasu, kjer ful dobro in poceni je? doma?o hrano na kmetiji, ki osem dni odpre svoja vrata hrama in kuhinje vsem la?nim in ?ejnim ?e od ?asa Marije Tereze naprej! :jupiii:

Kje, kdaj, kako, itd. poglej tu:

http://www.osmice.info/slo/

Toplo priporo?am, bo? navdu?en :mi pijemoo:

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Potujo?a kravica
Napisano

Mogo?e se spomnite maila ki je kro?il.... ki je mali spra?eval o?eta kako zgleda ferari... pa mu o?e odgovori da je rde? pa konji?ka ma noterr.... pa re?e mali.... ata poglej ki nas prehiteva.... in gre mimo rde?a lada s konji?ko noter...... :P:hohoho:

No podobno se dogaja ?e pri nas...s to razliko da ni? konji?ka.... ampak muuuu muuuuuuuu :aaaaa:

LP dAvid

Ja ta golf je res neuni?ljiv, ma kaj ko takih avtov ?e dolgo ne delajo ve?!

V?asih se mi ?e kolcne po njem... ?tala v malem..... :hohoho:

:hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poznavalci glasbe NA POMO?
Napisano

Saj, ?e bi bilo enostavno bi ?e zdavnaj na?el - je pa to komad iz Mexico - Yucatan - plafanje sa delfini ...

Hm... zapleteno, noben frend ne ve..kje pa si semal, s katere postaje?

Sicer pa bi blo zlo zanimivi sli?ati, kaj mazda?i poslu?ate v avtu med vo?njo najraje?? Jaz trenutno Hurra Torpedo.... :bravo:

LP

@Komar a si bil v Mehiki?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?e cca. en mesec
Napisano

dobra :bravo:

- se pravi ljudje bi imeli opremo samo ne z najmo?nej?im motorjem, saj ga velika ve?ina resni?o ne rabi in jim je neumno pla?evat ve?je registracije.

Mazda zaradi te "?udne" logike (veliko opreme samo z velikim motorjem) zgublja kupce ?isto brez potrebe.

Ja pol kupi? pa Evolution II pa jo ?ipa?, pa pla?uje? ni?jo registracijo! :bravo::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?e cca. en mesec
Napisano

Ve? kaj se mi je zdelo zelo sme?no ko si napisal da ne bo? norel z tem avtom, in po tem sklepam da se bo? vedno vozil lepo z njim in nikoli pritisnil po plinu!? Torej sedaj me zanima zakaj si pa sploh vzel 2,3l 166Hp mo?an motor, slu?ajno zaradi tega, ko je pri slovencih zna?ilno ?e ima sosed 2,0 moram imet jaz ve?? Ker ?e bi vzel recimo 1,8l bi se enako udobno peljal kot v tem modelu....!Tak da nevem zakaj tako mo?an motor ?e tako gleda? na to stvar??? :ne vem:

Je res zanimivo ker pravi da bo vozil lepo po predpisih :hohoho::hohoho: s takim strojem....pa ga bodo ?kode pa yugoti prehitevali po avtocesti..... sramezljiv?zmeden? ne me basat!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?e cca. en mesec
Napisano

najprej se moram na luxus navadit (saj ve? ?koda > Mazda6 :bravo: )

?estitam res super stroj! :rispekt:

Bo? vidu, kako hitro se bo? luksuza navadu, samo potem se ne vsedi NIKOLI ve? v ?kodo, ker bo? mo?no razo?aran, s ?im si se nedavno vozu!!! sramezljiv?zmeden?

LP pa sre?no vo?njo! :vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kdo si upa stavit?!
Napisano

Ja zanimiva dirka,najbolj me pa presene?a Renault pri ?tartih oz. prehitevanjih: kako je Fisko za ?alo prehitel Montoyin Mercedes, ?zmeden? medtem ko Butonova Honda ni in ni mogla mimo, pa ne zato ker Button nima jajc, ampak mu avto enostavno ne zmore tisto nekaj VE?, kar imajo Renaulti, pa tudi start Alonsa dokazuje, da ima Renault pred vsemi prednost verjetno pri elektroniki ?! :whatever:

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Sledi stopinjam o?eta..... zna ?e nekaj bit s tega fanti?a.-... :bravo:

Newcomer of the week....

Mislim, da bo ful bolj?i od o?eta,ki je bil svetovni prvak ne da bi zmagal ene dirke sramezljiv , no mogo?e je kak?no ne vem ve? to?no, vem pa da ni bil n? kaj agresiven in je ?akal samo na kikse drugih, pa zbiral to?ke! Mislim da je mulo prav drug karakter, tko brezkompromisno vozi... skratka super! :bravo: Mu ?e dr?im pesti za naslednjo dirko! :jupiii:

Drga? je pa Kimi pokazu kdo je the Boss ! :rispekt: Alonzo nima ?ans letos! :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.