Le?e nabavljaj v tujini....jest kupujem po cca. 15-16 eur 2 pari 14 dnevnih.....pri nas te palijo za 10 eur po ?katli ve?....kupim 3 naenkrat, po?tnina par eur in imam v ?epu za pol tanka beznina na 18 tednov.
Rak je tudi posledica drugih zadev, npr. stresa, vedno manj ljudi se giba....ogromno jih poznam katerim je life hrana+?iht+tv....in dolgoro?no je to NO GO...pri dolo?enih letih se vsega nabere in ?ao miki.
V?asih se je delalo na polno, tudi po ?ihtu, magar po njivah, dolo?eni kmetovalci ?e vedno, ampak je dosti ?e motorizirano in hrana slab?a (tudi to seveda vpliva na vse skupaj).
Jest, ko je sezona, jem zelenjavo in sadje izklju?no iz na?ega vrta na vikendu, ?ez zimo pa tako kot je...ni druge.
To se strinjam, ampak doma?e....jah takole...tudi na?i kmetje (doma?i) niso lih vsi neki biseri, doma?e je meni samo tisto iz vrta za katero vem kako pa kaj je pridelano...ostale stvari pa skoraj ne, razen ?e pozna? kmeta osebno, tako da, doma?a zelenjava, z njive po kateri zliva gnojnico iz cele vasi, ?kropi iz vsemi mo?nimi sredstvi, seveda je vse skupaj zrastlo na SLO tleh ampak zame to ni doma?e + navijejo cene (po eni strani razumem kmeta, ker mora tudi on ?iveti in zaslu?iti).....podpiram pa to da se multinacionalkam prepre?i tak?ne in druga?ne mahinacije.
Kateri USB-ji so dobri?Tolk je ?e tega sranja. Imel ga bom predvsem za filme, (HD, 3D) za na TV-ju gledat. Vem pa da jih je treba prav sformatirat da gredo gor ve?ji file-i. Baje naj bi bil ogled filma prek USB-ja najbolj?a verzija, tako sem prebiral??
Smu?i??e Cerkno....od 1 do 5...lih ene 2,3...pa naj bi bil progla?en za TOP SLO smu?i??e kak?en let,dve nazaj. Mogo?e sem preve? v tujini na smu?i??ih in imam previsoke kriterije (?ir?e,dal?e proge), ker tolk k sm se dons nafuru na ?i?ncah se ?e dolg nisem, ?eprav ni blo gu?be, mogo?e pa tud nisem bil v pravem ?asu gor...sam tolk umetnega snega je mo?no sam v SLO....jeeboo mast,... Za u?it je pa tista polo?na proga TOP tko da naslednji? grem tja k bom mel otroke...?eprav eno karto ?e mam..hehe..sam pomoje NO GO.
Ko bi se mu pa na smu?i??u to zgodilo in bi noga ?la bi bila pa druga pesem. (npr. da bi se nekdo zaletel v njega, zdej si pa predstavljaj da ti po? pancar in ti nekdo s kanto ?ez prste potegne). Osnovne pancerje dobi? ?e dokaj poceni. Sej zdej ve...hehe.
Je pa dejstvo da je pancer bolj pomemben kot smu?ka....tudi to marsikdo ne vem...hitrost tudi ni majhna pri smu?ariji.
Je pa tudi druga pesem tukaj....verjetno 3/4 ljudi ne su?i pravilno pancerjev, prav tako jih pravilno ne hrani.
Notranji ?evelj je potrebno po vsakem smu?anju vzeti ven in ga su?iti na radioatorju...?koljko pa s klipsnami zapeti. Ko je notranji ?evelj suh, ga da? ponovno nazaj noter in vse klipsne zapne?...to je to. Ogromno jih pa pusti vse skupaj notri da plesni, pancerji odpeti da potem zgleda kot da so razcveteli
Good, no sej ?e dooolgo nisem bil na Cerknem, pa da vidim kako bo in poro?am.
Skratka ?E KDO ?ELI SMU?AT, KARTA 20 EUR....NAJ MI JAVI GRE SE ?ETRTEK...napovedana je ?ajba garantiram peko?a stegna, bole?a kolena ob 14:00 hehe, takrat se gre na pivo in zaklju?i smu?anje...vsaj pri nas je ponavadi tako, prvo varnost, kolen je kolen
Vem da je kar zahtevno smu?i??e...oz. ?e re?em...."prezmogljive" naprave in preozke ter prekratke proge in se preve? folka v prekratkem ?asu gor nabije, zato med vikendom ni ?ans da grem gor...kak?en dan med tednom in tam do enih zna biti ?isto ok.....mene bolj zanimajo na Cerknem ne preve? te?ke proge, da ?e malo karvanje izpilim ...no?e pa noben od kolegov res dobrih smu?arjev smu?ati v SLO, tako da ve? ali manj hodimo v tujino...me pa ke? ba?e, v?eraj se je ?lo v Flachau, zelo zelo dobro smu?i??e mi je pa Katchberg...top smu?i??e za nasmu?at se...pa ?e pravi nakloni
Grem zdele na Cerkno smu?at. Tam ?e nisem bil nikol, pa da vidim ?e majo kej dober sneg (?eprav ga ne mistlim jest).
Povej kako je gor....jest pi?im v ?etrtek...ne bo gu?ve, bo sonce....vem da je pa par prog zaprtih...sicer imam 2 karti tko da...?e gre ?e kdo zraven naj sporo?i...cena klubksa...20 eur
No jest sem jih vozil na Uncu, kolegove...sicer ene so bile dirkalne...in zadeva je kar pila...je pa popolnoma drug feeling ko vozi? po celcu kot pa po urejenem smu?i??u...sicer je bilo v tem primeru dogovorjeno z lokalci ker je tudi on lokalc da se lahko gor gonimo...in u?itek neprecenljiv...seveda ne gre pozabiti na motoristi?no ?elado + smu?arska o?ala....ga pa ni feeligna ko so v "celcu" pogreznjene-tam max 5-10cm sve?ga na tisto kar je bilo nekako steptano (seveda ne tako kot na smu?i??u)...gas do daske in bremza....potem pa spustit bremzo....kaaaa pa tooooo deeelaaaaa ...sem ?e videl kako se je folk prevrnil, na ovinku je treba pazit, eni mislijo da je to kot avto in da ko obrne? krmilo da zadeva zavije...nagibati in pod pravim kotom v ovink zapeljat pa vsi pozabijo...pa ?e na polno marsikdo...sedi pa kot truplo na sankah. Smo se tudi na Krvavcu gonil ampak ni blo to to....free ride je 100x bol? ?eprav res da je prepovedano...?al.
+ to pije kot ?olna. Mislim da so jih v?asih tudi rentali na Rogli, verjetno tudi ?e kak?nemu smu?i??u, ampak tiste res ?vohne, k nikamor ne grejo...kar je pa itak brezveze.
Gospod fotr mi je obljubu 10000 ? cekinov kot pomo? pri ?tartu bodo?ga posla. Neki je za za?etek.
Velik, velik, velik sre?e in uspeha....sam da ne bo? po pol leta tko k jest...zjeban na vse konce. ?asi so tako v podnu da kar smrdi (moram re?t da se je v pol leta poslab?alo ohoho)...ne poznam enga, kateri dobro dela v teh ?asih (povdarek tudi na kolikor otliko po?teno in po reglcih ter da ti konec meseca nekaj ostane), pa poznam od trgovin do gostinstva. Tisti kateri nekako ?ivotorijo ogla?ujejo na kuponkotu, 1nadan ipd., s tistimi ornk popusti da vsaj stro?ke pokrijejo pa da ni dolg?as, druga? bi blo ?e finito vse skupaj. Upam da si odkril nekaj kar folk potrebuje in ne more brez tega in da tega ?e ni v SLO
12-16h dela na dan, firma, re?evanje financ, recesija, mutenje gor in dol, sranje v slu?bi, stres na 350% = povi?an pritisk v o?eh (kapljice za o?i, zato ?ist rde?e, v slu?bi me zajebavajo), desna roka ?e cel teden mravljin?asta. jebo mast neki bo treba ukrent drga? ne bom niti 40 let do?ivel
Zaenkrat nisem imel slabih izkusenj z Medioni... Dva prenosnika sta pri zlahti v uproabi ze kar nekaj casa ... Prvega smo kupili za darilo za birmo... in sem bil malo skepticen... Pa sem bil pozitivno presenecen ...
Za Medione sem sli?al ja, da naj bi bili ok....Hofer se mi je zameril z original ra?unom, sem ?e na firmo kupoval pa kekci niso poslal ra?una, tud te?iu sem ampak kar ni? od ni?.
Bo pa ki?ta nekako tako da sestavljena da mi bo fotr vsaj 5 let mir dal.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Le?e nabavljaj v tujini....jest kupujem po cca. 15-16 eur 2 pari 14 dnevnih.....pri nas te palijo za 10 eur po ?katli ve?....kupim 3 naenkrat, po?tnina par eur in imam v ?epu za pol tanka beznina na 18 tednov.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani