Skoči na vsebino
Borut ma pa trideset
Napisano

Hvala vsem za ?estitke! :bravo:

?ur je uspel in sm se lihkar vrnu s svojim megaprostornim vozom - Duhom po imenu, v kerga sm stla?u vse mo?no in ne mo?no, tko da sebe na konc skor nism meu kam dat! :P

Ambient u Beli je ?ist nor, tko da upam da tut mazdilakarji kej uspemo sestavt v tem smislu, no nam je pa mal de? kvaru veselico, mal dost, ampak vseen sm se 3 krat namakov v Idrijci, celo Bilder je ?el samo sko?it, pol pa ven! :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Don, kako mersko enoto pa uporablja? za merjenje teh pritiklin? :ne vem: :hohoho:

Kokr vem je Mansell veljal za najve?jega brezkompromisne?a vseh ?asov, tut ko je mev cel krog prednosti, je ?e vedno stisku "do daske", no zato je tut bil le enkrat prvak, ker je dostkat po lastni neumnosti voz frderbu! <_<

Sem pa tut sam za Montoyo naviju, pa useen objektivno ?e pogledam za nazaj loh re?m, da je biu u dost situacijah pravo tele, pa bi z malo preudarnosti, se loh kariera tut drga? odvijala! B)

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mala uganka
Napisano

Hja, men je tko reku Bbilder, ki je tam doma?in, je pa res da se ?lovk kopa u Divjem jezeru! :whatever::hohoho:

Kaj pol bomo organiziral en mazda?ki piknik al ja, enkat jesen bi biu kamot, pa ?e bi nas blo 10, pol pa? 10?! :danzoman: :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mala uganka
Napisano

?io mazda?i, dejte probat ugant, kje se nahaja kraj, ki ga predlagam za eventuelni mazda?ki piknik! :P

Najmanj 2 ali 3 forumovci, ki so obve??eni kje bom praznoval okrogli RD, pa ne smejo glasovat, sploh eden, ki ?ivi v neposredni bli?ini, jasno pa ne smem povedat kater, ker pol ugane vsak! :whatever::D

S pikniki sem sicer opazu, da nikakor ni zneslo se dogovorit za termin, a predlog vseen ne more ?kodvat, vsaj povedal boste, ?e vam je v?e?! :ljubezen:

Je pa tukaj mo?nost kopanja, voda ima preko 20 C, igri??e za basket, bi? voli, ?ogobrc, pinkponk, pa ?e kej mogo?e, no naj slike povedo ve?! :jupiii:

Pa ?e to, plac najet nas ko?ta celih 20 EUR!

post-342-1216576214_thumb.jpg

post-342-1216576253_thumb.jpg

post-342-1216576305_thumb.jpg

post-342-1216576346_thumb.jpg

post-342-1216576378_thumb.jpg

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Mogo?e res, sam men pi?e da je to proizvajalec, medtem ko na dokumentaciji ki sem jo predlo?il je jasno napisano Remus in pa un ma?ek al ris al karkol je v logotipu, sam o?itno je blo unmu majstru tok pr srcu Dekra, da je zdej Dekra! :ne vem: :blink::D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Narjene mam sicer homologacije (kon?no), mi pa ne pi?e da mam Remusa ampak nek Dekra auspuh. <_< :ne vem:

Kokr vem je Dekra zlo dobra kritina, auspohov pa pomoje ne delajo, no usaj jz ga nimam njihovga! :danzoman::hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Pr nas pa je bil tornado al orkan al karkol druzga, pa jo je moja vas ?e precej pocen odnesla, no cesto so mi mal zasule smreke, pa na streh je biu en cegu po?en, to pa je vse, aja pa na eno mini cipreso mi je padu elektri?n drog, ampak si bo ?e opomogla!

No pa fotr je biu ?iv?n k sto matr zarad mojga Duhca, ki je domoval v gara?i, pa je pol svojga Korejca samo napol lahko skril pred neurjem! <_<:hohoho::bravo:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

O?itno bom letos bolj mal morja vidu, vsaj za dalj?i ?as, prokleta poskusna doba! :whatever::ph34r:

?e 3. se mi je zgodil, da lih u takmu obdobju za?nem nov ?iht, da gre pol use skup po gobe! Se prav tm okol 15.8. edin ?e si izborim k?n dan in to bo to! :angry:

Pa ?e ful novih stvari se mam za nau?it, do dans mi je use perfektno laufal, no dans pa sm ?ist zabluziv, pa ?e od mene se pr?akuje, da ?e se mi enkat poka?e, da pol ?e kr znam, mislim faaak :blink:?zmeden?:rozico:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

Jz sm jo pa lepo na desno nalimu, zgoraj pod rejsing folijo, pa dokaj ok zgleda, vsekakor mi je neumno jo limat levo, da mi zapira vidno polje! :whatever::rozico:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?panci pa kr 1. na FIFINI lestvici! :rispekt::ljubezen::jupiii:

To se vrjetn ?e ni nkol zgodil, zmer neka Brazilija, Argentina, mogo?e Francija! Pa Hrvati so kr na 7. mestu! :D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.