Je kakr?na koli opcija da se najde zalo?en oz izgubljenega taba? Brez da je prednalo?en kakr?enkoli program ki omogo?a to. Trenutno je edini podatek seriska ?tevilka in pa da tablce NI,in edina povezava je wifi(?e )
lp
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
markez ....... poteza doktorja! Js bom reku samo 1. liga lepo ga je nategnil sicer ni blo najbol ?portno ampak prepovedano pa tudi ne!Se pa je videlo kako egoisti?en je lorenco po koncu dirke in pa tisto pedrsko ?uganje ,?e? ''pa ve? da sem jaz svetovni prvak'' he he markez pa njemu nazaj '' so what''! pa se je odpelu mim
Pedrosa pa kon?no spacal celo dirko sebi v prid;)
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
ej pla?al si za AVG sam ne za NOD. ?e ti je pa 20 ? na leto preve? pa potem raje prodaj vseskupaj.
Sam sem nolo?il in priporo?al kar nekaj ljudem ki so imeli razne nortone,pande ,kurce palce,pa svirule mirule,.......in vsi so bili zadovolni in ob?utno man problemi!
Sicer pa ja odlo?itev je tvoja,jaz ga uporablam odkar imam PC-je in ni me razo?aral. Za crack-e pa itak ve?ina javi da je virus
Danes zabil kvalitetne 4 ure pred PC-jem in ?pilo tomb rider. Kaj naj re?em komaj ?akam da bo sonce in toplo ker tole je tptalna izguba ?asa sedet za to bv ki?to.
Drga? pa ?pil kar nekako navdu?uje no.
Crysis sem obrnil 1+dodatek,in 2. in moram re?t da ?e kar ok ?pil. ?al 3 dela pa ne bo za igrat
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani