Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Jest pa mel celo ?talo z zobom, pa za?nimo:

Sreda zve?er, mene za?ne na polno zob bolet, tako da se v ?etrtek zu3 takoj naro?im in mi re?e prit ob 11ih. Pridem jest tja, vpra?a ona kaj te boli: jest mislm da 2jka desno zgori, gleda ona sliko pa re?e aha 3jka desno zgori ma? karies, vrjetn bo to to. Jest: ja mo?no k me ful boli tm ukol. Fa?em injekcijo z lokalno, pa ona lepo vrta, jest cel vesel pa slinast (od anastezije) grem potem dam. Pridem dam, ?ez kako uro anastezija popusti, mene ?ezmer ?vasa na polno sam mal druga?na bole?ina (si re?em jebiga vrjetn je od injekcije) po?rem ?e par tebletov, nasledn jutro (petek) se zbudim k nov, n? ne boli pa n?. No potem pa ukol kosila za?ne moja desna stran face zoret k lubenica, zob me ne boli ve? pa neki vro?ine mam (38,5). Dobr mogo?e pa ni bla kriva injekcija, tko da grem v sobot zutri k de?urni zobarci, ji povem situacijo ona neki tol?e po zobeh pa spra?uje kje me boli ter pogrunta da more na 2jki bit neki bit in mi jo odpre. No k mi je vrtala me ni n? bolel, tko da smo pogruntal da mi je ?ivc odmru, pa ?e gnoja se je cedil velik.

No dons zu3 sem bil ?e mal zate?en, zdej je pa ?e skor uredu :)

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V?eraj je bilo noro dobro, sprobal smo stroja, zvedu sm use o zgodovini avta, ter nekaj o lastnikih, testna vo?na je pa itak asfalt trgala :ljubezen: Odlo?u sm se da bo avto pred koncem mesca ?e parkiran v moji gara?i :wub:

No potem sem zrihtal ?e podvozje za moj mlin?ek (hvala Deeyan), ter soforuma?u dostavil lu? za M6 :bravo:

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Nekaj se zmente, dr?im pesti, upam da pride v dobre roke in pa pozdravi oba maherja, ki itak se poznamo! :bravo:

Neki se ?e bomo zmenil, verjetno bo pa avto ostal samo za dirkat tudi pri meni. Bom pozdravil, no vsaj sa?ota ziher, z njim sem se menil po telefonu :)

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.