Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Ja, sta še na pediatrični. Mislim da bo ok, sej kače niso smrtonosne (okej, pa ravno včeraj je en zaradi čebel umrl) lahko so pa kakšni stranski učinki najbrž. Zato naj bi bil pomemben protistrup.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
2 hours ago, Alex said:

V Italiji je celo v najprestižnejših krajih Dolomitov ceneje bivanje kot pri nas recimo v Kranjski Gori ali Bohinju. In to skoraj za polovico. 

Kako pa je do tega pika prišlo? A je bil modras? 

Modras ja. Šli smo gori proti zadnji postaji slapu Boka, pa je ležal notri v eni razpoki, jaz in tamali sva šla mimo, tamala je pa zgleda lih tam nekje mal skalo mogla prjet in jo je v prst. Nimaš kej se zgodi :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Moralo bi biti, ugriz kače. Pri otrocih gredo tudi bolj na ziher. Lahko pa res pohvalim celoten postopek od ekipe v rešilcu in potem dalje. Kapo dol

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Super dan, začeli z avto vlakom v boh. Bistrici, tolminska korita so super, potem kopanje v Soči tudi, slap boka tudi veličasten,,.. Nato pa pol ekipe z avtom čez Vršič domov, drugi del pa z vojaškim Bell-om v ukclj.. Hvala bogu nič hudega, vsaj mislim da.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Jah, najbrž ni prijetno voziti v skoraj da nični vidljivosti, poleg tega ti pa po avtu tolče da misliš da bo konec. Ta najbolj cagavi se sigurno ustavijo, ostali pa zmanjšajo skoraj da na minimum. Ne podpiram , da se ustavlja vsepovprek. Ok, zapelji na odstavni pas pa ajde...

Novice so pa res puhoglave, češ da naj kakšen evro več ostane za zavarovanje, pa manj za avto...Mislim, kot da je težava v zavarovanju. Težave imaš potem, ko imaš zbit avto, in si pač tako ali tako (kljub zavarovanju) v minusu. Da ne omenjam kup enih jajc, klicev, enih pota sem in tja, razmišljanje ali bo dobro popravljeno, ipd....To je še največji problem.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ma jaz mojega cuba nisem še imel na servisu, ...ok lažem, enkrat sem ga imel na servisu prednje vilice, kjer so me pred leti v air n shox v lj obrali za okoli 150eur. Že takrat je bilo to toliko kot reden servis. No, saj sem vedel da bo toliko, sem rekel enkrat bom naredil. Seveda so tam zatrjevali, da je to treba vsako leto in oh in sploh....

Je pa res, da se ne vozim ravno vsak teden s kolesom na kake daljše ture tko da, po pameti :)

Na splošnem servisu pa res še ni bil, sem pa letos razmišljal da bi bilo dobro, kaj zamenjati, podmazati...Vmes sem menjal zavorno olje, to je pa vse. Ploščice zamenjaš itak tik tak, če je treba, ostalo pa čiščenje in maža. Ne vem pa koliko bi moral prevoziti ,da bi res vsako leto vozil na servis kot avto .

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Reševanje zaklenjega ključa uspelo. Tok kompliciran kokr ma bavarc tole zaklepanje je pa noro.

Tamali odklene avto in zadaj da ruzak na zic. Spotoma že zaklene.. Nevede pomoje. Spotoma še vrže ključe na voznikov sedež. Zapre zadnja vrata in voila

Ključi so zaklenjeni v avto. Seveda se ženi full full mudi. Poiščem rezervo. Seveda ne odpre.. Prazna baterija.

Vzamem kovinski del ključa in vtaknem v ključavnico. Obrnem in... Nic

Kaj zdej? Medtem se odpelje z Mazdo.

Jaz guglat, vidim da se naj bi dalo na filat ključ na indukcijskem polnilniku. Ampak to bo trajal, pogledam dalje, ključ se lahko odpre ampak se ga zreže. Tega (še) nočem.

Kličem asistenco, pridejo čez pol ure, medtem mi reče da bodo odpeljali avto z vleko? Vprašam zakaj, če rabim samo rezervni ključ zrihtat.
Pride člena3, probava iste stvari kot sem jih že, nič. Da bi dobil avto na vleko izpod nadstreška, pa polagat kotalke, vsaj 1 uro dela.

Predlagam, da najprej nesem samo ključ, pa vidimo kako bo. Vmes me poučijo, da sem 1 vleko s tem že porabil

Majstr pri ds elektronik Vodice, uredi ključ in volia.. Dela.

Nauk zgodbe, sej ne vem kaj bi bil, razen da naj žena oba ključa uporablja. Moram pa pogledati, kaj je s ključavnico..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.