Danes me je obiskal Zmaj ...prinesel mi je tudi Mazda?ki material..lepo ...malo sva tudi vrgla debato.seveda ob mrzlem pivu...he he :-):-):-):-)hvala za dostavo..lp
Bi se tud js kej oglasil, pa se preve? mudil, tko da drugi?. Prinesem pa tud js kaj s sabo
"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Aha, zdaj mi je pa jasno, zakaj imate vsi po vrsto premajhne avtomobile...
Pri nas sem jaz poleg in ?e pri omari reduciramo, kaj je res treba in kaj ne. Potem je pa za vikend po?itnice za ?est oseb dovolj 150 litrski prtlja?nik.
Pravzaprav sem ugotovil, da sploh ne vem natan?no, kako velik prtlja?nik ima petka pri postavljeni tretji vrsti sede?ev...
v takem primeru je pa treba kr s kamionom na dopust
Celo hi?o bo res mal te?ko odpret in v vsakem primeru ?e zarad drugih stvari smo imeli namen konec meseca spakirati in se preseliti.Zaenkrat je ?tevilka ?ebel med 50 in 100, vsaj tko se je predvideval. Ampak ?e ?akamo do konca meseca bo ?tevilka ?e krat 10 al pa ve?, tko da gremo za kak?en teden nekam in hkrati pospe?eno pripravljamo selitev
Bo pa treba lastnika hi?e z lopato mal nagnat, da v tem ?asu uredi kakor ve in zna.
Smo ugotovili da je to ubistvu predroj in se bo zadeva ?ele za?ela razvijat.Je pri?el lokalni ?ebelar in rekel, da jih bi z veseljem vzel, pa so ?al pregloboko v hi?i, hodijo pa notr ?ez neko miniaturno luknjo, tko da je edina opcija ?veplo in za?asna selitev, ker bo zaradi kontaminacije potrebno nekaj dni luftati stanovanje.
Razen ?e ti res uspe kak?no drugo idejo dobit Slivka?
?e komi ?akam, da se preselimo iz te podrtije v ?en?urju; po vlagi v koli?inah za izva?anje, seveda tudi plesni, armadi mi?i, ve?kratnih poplavah v kopalnici, razpadajo?ih kosih pohi?tva, se sedaj naseli ?e roj ?ebel direkt pred vhod hi?e, ob?asno pa se ?e kak?na v dnevni pojavi, ker je o?itno bajta naluknana k ?vicarski sir in lastniku za vse dol visi, tko da sm spet js v akciji
Da mu j**** po spisku temu gostincu.. Delam pove?ini pri istem naro?niku ?e ve? kot 3 leta in se je za?ela nabirata vedno ve?ja zamuda s pla?ili, s tem pa tud cifra, ki jo je dol?an. Ko mu kon?no postavim pogoj, da je treba poravnat ra?une za nazaj, ?e ne niti za bencin ne bo do delovnega mesta, pa za?ne za mojim hrbtom klicat in iskat druge iz iste dejavnosti, samo da bi me lahko nategnil na suho.
Ker pa se s 'konkurenti' seveda dobro poznamo, kli?ejo takoj mene in povejo same lepe stvari. I Feel sLOVEnia
?e se kej tazga poredko zgodi je ?e bol? 3x na ?iroko odpret u?esa in preluftat kar gre v tvojo smer ?e pa je to redna zadeva pol pa tud men dop**** in ni druge kot zint kak?no konkretno
Vidi?, jaz pa nimam takih problemov. Jaz sem se ?e vsem zameril par let nazaj, tko da se nimam ve? z nikomer za pogovarjat in posledi?no nikomur zamerit. ?e si zajeban karakter, si pa? zajeban karakter.
Edini draw-back je, da ta nemilost na ?alost vklju?uje tudi pripadnice ne?nej?ega spola, ki se me ogibajo kot hudi? kri?a.
Enkrat sm nekje sli?u, da ve?ji drek kot si, bolj se te folk izogiba oz. manj je mo?nosti da bi kdo po teb hodil
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani