Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Servis je bil narejen 1000km nazaj ne? Vsaj tako je rekel tisti ko ti ga je prodal...

Ko se ga kupil na Ptuju, sem ?el direkt v Maribor na poobla??en servis da so menjal olje in filter.

Smo pa s kolegi v ?etrtek opazili (ko so itak vsi ogledovali ma?ino) da je jermen bolj slab.

Tako da sem ?e v?eraj na servisu v LJ (ko so mi nalagal angle??ino) vpra?al za jermen in vse kar pride zraven. Ampak sem rekel da bom javil ko se bom odlo?il za menjavo.

No, pa ni zdr?alo tolk ?asa :mellow:

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Kok ma en folk dejansko preve? ?asa se ukvarjat z drugimi ljudmi!! :vskalo: kako se jiiim da no?! A res nimajo svojga lajfa al kaj?! Mislm lej ?e ho?ejo, zdle bo BigBrother tm bo ve? k preve? mo?nosti obrekovanja ljudi... -.-

post-563-0-12374300-1421072389.jpg

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Vloga vodovodarja o?itno ni zame, ker je menjava kotli?ka oz. splakovalnika ?e kar konkreten podvig, zlasti ko ni primernega orodja.  :glare:

:hohoho:

Ravno v?eraj sem sodeloval pri menjavi :D

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kdaj je ?e nazadnje sne?ilo? Ljubljanskim cestarjem menda ?e do danes ni uspelo pospraviti kupa snega s ceste ... 

skitched-20150106-123949.png

Vir fotke: FB profil oddaje Volan

Poglej nebo na sliki. Vsak ?as bo spet sne?ilo, pa se ne spla?a pospravljat :jezicek::hohoho:

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Po dolgem ?asu problem z Mazdo.

Zjutraj jo zalavfam da greva na kavo :rolleyes:  in lu?ka za akumulator no?e ugasnit! No, na kavo sem potem vzel Audija :zvizga:

Potem ko sem razkopal pol avta da sem dobil ven alternator sem ugotovil da bo treba nove ??etke.

Vse ostalo pa za toliko kilometrov neverjetno lepo  - ?e le?aji na alternatorju so ko novi. :prstgor:

Lahko bi dal pod "pohvalite se" pa bom kar tu nadaljeval:

Sem sestavil vse skup (??etke malo "na?ponal" proti kolektorju) in zadeva deluje. :punk:

Upam da bo kak teden da dobim material.

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Na avto.net-u oglas za mojo Xedos-ko ?e dva meseca. Ogledov 1340. Klicev 0!!!

Verjetno je cena res mal huda, samo pelje se pa isto kot kak BMW za 20.000?.

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sodelavec je imel zadnje tri avtomobile golfe dizel, zmeraj je kupil novega. Pri zadnjem (dve leti star) so mu menjali ?e ?obe, EGR ventil in ne vem kaj ?e. Dal oglas da prodaja - prodal ga je v ?tirih urah! :o

?el in kupil novo Mazdo 3 2.0 bencin :rispekt:  :danzoman:  :D

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V petih letih kar imam izpit je tri ?e veliko :P

Zakaj pa ne bi ostal na Mazdi? Nova ?estka se mi zdi kul zamenjava za X9 ;)

Ho?em nekaj 4x4 - pa ne "terenca". Pa ni nobene MPS - vsaj dobre ne :D

Aja, za novo pa itak ni ?

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Se me kot ka?e loteva nek prehlad, kar je o?itna posledica dana?njega bo?anskega vremena, ki naju je s kolegom pri sestopu celo z rahlim de?jem po?astil.  ^_^

Jst sem dons kar doma ostal ker sem tud ?ist fertik :(

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.