Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Upam, da ne preve? :/

No ja - 115?. Pa sem ?el za vsak slu?aj na banko - so mi ga zamenjali - ?eprav tud tam niso bili sigurni ?e je dober ali ne!

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Danes ima Chuch Norris rojstni dan  :P

Na Wikipedija je napisano:

"Norris tudi mo?no nasprotuje podpiranju homoseksualnosti v javnih ?olah. Sam je rekel: ?Je spodbujanje in u?enje o homoseksualnosti nekaj, kar so na?i predniki pri?akovali za javno ?olstvo, ki so ga ustvarili? Celo najbolj liberalni med njimi so nasprotovali. [...] Mislim da bi morali enotno in odprto nasprotovati tak?nim nenaravnim seksualnim navadam v na?ih javnih ?olah v knjigah ali v tako imenovanih ?dnevih znanosti?.?"

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup avtomobila
Napisano

Mah bolj tuhtam manj mi je jasno kaj naj kupim. Se malo pa ne bom nic. :) Za vsak slucaj, da ne zajebem. :)

Jaz sem dve leti gledal kaj na kupim - da ne bo pre?voh ali premo?no, da bo dost opreme in vse take zadeve.

Pol pa vidi? kaj je pri?lo  :hohoho:  :D

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zdaj pa voom voom

:P

Sem bil na servisu Interclass - tam imajo Mazde in Volvote.

Do tam me je zapeljal pa sodelavec z novo Mazdo 3.

Tako da sem ?e vedno v svetu Mazde :prstgor:

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Servis je bil narejen 1000km nazaj ne? Vsaj tako je rekel tisti ko ti ga je prodal...

Ko se ga kupil na Ptuju, sem ?el direkt v Maribor na poobla??en servis da so menjal olje in filter.

Smo pa s kolegi v ?etrtek opazili (ko so itak vsi ogledovali ma?ino) da je jermen bolj slab.

Tako da sem ?e v?eraj na servisu v LJ (ko so mi nalagal angle??ino) vpra?al za jermen in vse kar pride zraven. Ampak sem rekel da bom javil ko se bom odlo?il za menjavo.

No, pa ni zdr?alo tolk ?asa :mellow:

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.