Servis je bil narejen 1000km nazaj ne? Vsaj tako je rekel tisti ko ti ga je prodal...
Ko se ga kupil na Ptuju, sem ?el direkt v Maribor na poobla??en servis da so menjal olje in filter.
Smo pa s kolegi v ?etrtek opazili (ko so itak vsi ogledovali ma?ino) da je jermen bolj slab.
Tako da sem ?e v?eraj na servisu v LJ (ko so mi nalagal angle??ino) vpra?al za jermen in vse kar pride zraven. Ampak sem rekel da bom javil ko se bom odlo?il za menjavo.
Kok ma en folk dejansko preve? ?asa se ukvarjat z drugimi ljudmi!! kako se jiiim da no?! A res nimajo svojga lajfa al kaj?! Mislm lej ?e ho?ejo, zdle bo BigBrother tm bo ve? k preve? mo?nosti obrekovanja ljudi... -.-
Sodelavec je imel zadnje tri avtomobile golfe dizel, zmeraj je kupil novega. Pri zadnjem (dve leti star) so mu menjali ?e ?obe, EGR ventil in ne vem kaj ?e. Dal oglas da prodaja - prodal ga je v ?tirih urah!
Se me kot ka?e loteva nek prehlad, kar je o?itna posledica dana?njega bo?anskega vremena, ki naju je s kolegom pri sestopu celo z rahlim de?jem po?astil.
Jst sem dons kar doma ostal ker sem tud ?ist fertik
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani