"Norris tudi mo?no nasprotuje podpiranju homoseksualnosti v javnih ?olah. Sam je rekel: ?Je spodbujanje in u?enje o homoseksualnosti nekaj, kar so na?i predniki pri?akovali za javno ?olstvo, ki so ga ustvarili? Celo najbolj liberalni med njimi so nasprotovali. [...] Mislim da bi morali enotno in odprto nasprotovati tak?nim nenaravnim seksualnim navadam v na?ih javnih ?olah v knjigah ali v tako imenovanih ?dnevih znanosti?.?"
Servis je bil narejen 1000km nazaj ne? Vsaj tako je rekel tisti ko ti ga je prodal...
Ko se ga kupil na Ptuju, sem ?el direkt v Maribor na poobla??en servis da so menjal olje in filter.
Smo pa s kolegi v ?etrtek opazili (ko so itak vsi ogledovali ma?ino) da je jermen bolj slab.
Tako da sem ?e v?eraj na servisu v LJ (ko so mi nalagal angle??ino) vpra?al za jermen in vse kar pride zraven. Ampak sem rekel da bom javil ko se bom odlo?il za menjavo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Volvotu kupil ?e en komplet plati??! Sredinske pokrov?ke pa naro?il nove.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani