Medtem ko vsi jamrate jaz sedim pod konvektorjem in na kavču vrednem kakih 4800€, noge na fotelju vrednosti 800€, gledam televizijo v vrednosti 4000€ in to poleg vodnjaka z žuborenjem vrednosti kakih 2800€.
Torej zaključek: vse v svetu priznane firme smo prodali tujcem, ki so pobrali, kar je bilo vrednega in zaprli... Sm kmet an s hribu doma, pei ne zastopm... Kej je to biznis stoletja? Mislm, prodaš en bot. An potlej nisi več gazda. Alora, vs čs smo teli jmat svoje, k smo to dobl, smo pa prodal tujcm... An zdej lohko spet jočemo dalje, kk smo bogi an de smo hlapci...
Kot so sporočili s koprske policijske uprave, je včeraj zvečer na Policijski postaji Sežana domačin prijavil, da so pogrešali mačko. Našel jo je na dvorišču, br
in si mislim: ja pa kaj? V Lokovcu je pa nekdo obglavil dva purana, pa kaj...
... pa samo gledamo, kako bomo premoženje čim boljše prodali - še najraje tujemu investitorju. In se potem hvalimo, da nam je uspelo dobiti toliko in toliko milijonov svežega kapitala od tujih investitorjev...
V Nemčiji so dobili Slovenskega državljana. Ker je šlo za nujni primer in "presenečenje", ni imel s seboj osebnih dokumentov, zato je samo povedal ime in priimek, pa so Nemci poslali k nam poizvedbo:
Sem rabil kar nekaj časa, da sem ugotovil: slovenski državljan se piše Đokić...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
In sem ga videl!
Komet namreč...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani