Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Kako bo pa potem, ko bo ?as za pokoj? Kako bo folk takrat pri?el do denarja, ko ne bo zmo?en delat?

Ali mogo?e obstaja kak?na luknja?

Kak?n pokoje neki? nvm kok si star ampak, jst pri vojih rosnih 25 vem da od dr?avne penzije ne bom ?ivu, ?e jih ma? okol 50 ?e loh kej sanjari? o tem ?e si pa mlaj?i pa raj? ne :D
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

zakva nerealno ... ?e zna? tkole odperat se da iz marsi katero stvar odperat per ... recimno pr nm doma sploh nimamo odpira?a za per ... mamo ve? al mn skos piksne ... sam takrat k mamo pa fla?e jih pa odperamo na ?tok od vrat al pa no? al pa bilokej kar nm pod roke pride ... pa tud v?igalnik je dober ?e druzga ni pr rok B)

ok u?igalnik pa ?tok ipd, ampak s kablom? :D
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pri 10 na uro in trenutku nepazljivsti zapeljal pod Clia, ki mu ni blo n? razn da je tablca dol padla, treba je blo izpolnt evropsko poro?ilo, jst mam zvito vezno, uni?eno habo razbito lu? in ?migavc, z ma?no hladilnikom in tem je sicr vse ok sampak... :( jezn sm loh pa ?ist in samo nase. Sj ena rumena miata me je pol v ?ivo vidla tko da lep pozdrav rumeni brezstre?ne? ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Fantje in dekleta, tok da se ve da sm s tistim postom sam mal provocerou, men je Honda v?e?, dela mi dobr, olja mi ne pije pa nism lih prjazn (sm mel o?itno vsaj tuki sre?o), je pa res da ?ez 3 jur?ke ne gre dokler ni ogreta razen ?e se kaj re?uje. Kot nekateri veste sm mel tut mazdo ap so bli sami problemi z njo zaradi tega je tudi ?la, kaj bi lahko iz MX-3 naredu ?e bi dal v njo denar kot sem ga in ga ?e bom dal v Hondo (z nakupom vred) tudi vem, ampak tako to pa? je. Vtec je res u?itek tok vm loh povem ;) kar se ti?e pa renodla bom reku pa tko sm ga mel je biu supr tank ki ni ?el nikamor, super za prvi avto, ker ne glede na to kaj je blo sm molu sam da so lu?i cele :D pr minusu gas do podna pa ni nikol n? crknl, ?e zdej se voz karjola ;) za tega pa ?e za marskiaterega sm ?ur da bi ga pobral ?e bi ga pelou tko kt sm cliota ampak mi nikol ni biu u?e? itd. torej da ne skrenem preve? renodla ne ve? ;)

da pa mal pojamram ?e kr smo lih v tej temi, noge me bolijo z umret, mal prej so mi plju?a ?e gorela, ve? v nasprotni temi ;)

LP vsem skupaj

p.s. vem da ste to ?e velikrat sli?al in povedal amapk tle gor ste res carji in ravno zato ostajam tukaj ?eprav sem bil Mazda? le kratek ?as tko da za vs :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

@Gorjup, - tole je ?ISTI stroj, tako da dodaten komentar ni potreben, se strinjam z Labi-menom! :ljubezen::rozico::punk:

ja ok sam kaj je s Hondo narobe? moja crx je supr :( strehca v prtla?nik, mo?i ma dovol edin ?eja jo mogo?e mal daje pr tehle cenah.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Ok ?e za tole dobim opozorilo ali celo terme pa naj bo! ta pof**** dan je tko slb k ?e doug ni bil noben! Za dobro jutro pridem do avta mi ga je spet nekdo butnu, tokrat zadaj v bok (ki je pri starih hondah ?e tko al tko znan po tem da rjavi) in mi je lepo vse odpru da bo ja fajn rjavel ?e naprej predn zberm ke? za ?trihanje. Mislm res kak?na budala more bit ?loveh da butne parkiran avto in to tko parkiran da komot prideta mim njega v ?tric dva avta, ne lih hitr ampak prideta pa, sam ?e nikol nism meu tm probl?emov pa sm ?ou to?ćn na tem mestu mim kombija. GRRRRRrrr Pizdarij v slu?bi pa sploh nam omenjou k je en folk tok neumn da ko mu vse poka?? pa razlo?i? ne zastop in pol ko kon?no zastop, kupi doma uporabi in pol kli?e da bi rd vrnu ker ni to tko kt si je on zamislu, in mi nej uzamemo nazaj tiskalnik v kerga so ble dane kartu?e in je ?e printou? na?i ga bodo valda uzel nazaj ?eprou nima stranka niti mikona podlage za vra?ilo. AAA ta dan bi mogu prespat pa bi blo vse bol?, no ja bi pa? ju3 odkril da so mi avto butnl ampak vseen.

p.s. no?m bit nesramn ampak o raznih parking zavarovanjih mi ne govorit, ker ga nism sklenu sam za to ker sm mel namen avto ?trihat pa so me prvi? zbil, pol pa nekak ni blo financ k so bli drugi stro?ki itd pol pa vrjetn ?e sami veste kako gre naprej.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Boss, sj en da bi te nagaovarju da mej enak avto kt jst sam kaj pa ?e? :D CRX je fajn stvarca, strehco da? dol in si kuŁ, placa je za dva prtla?nik pa prou preseneti, ?e vzam? pa VTi ma? pa tut konjov ?ez glavo :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.