Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Tvoj primer z belo tehniko je v bistvu zelo slab, ker je bela tehnika (pa ?e kak?en drug produkt) tako te?ka in masivna, da je prevelik stro?ek prevoza iz Kitajske v Evropo - zakaj pa misli?, da Bosch sploh ?e ohranja linijo v tovarni Gorenje v Velenju?

Hah s kje pa misli? da pride ve?ina klim. Pa vsa no name bela tehnika. Recimo v merkurju vidi? coolwex ogromno sanitarno toplotno ?rpalko. Pozanimaj se s kje je. Uvoznik Atlas.. Pa ?e bi lahko. Aja zakaj ho?jo kitajci pomagat Evru. Zaradi ?lovekoljubnosti zagotovo ne.

Drugi? najprej povej, a se pogovarjamo o pravljicah, ali o realnem stanju. ?e ?e tako razmi?lja?, potem pi?i da bi morala cela Evropa (oziroma cel zahodni svet) in ne samo Slovenija to uvesti. Pej t npr v ?vico pa probaj tam Milko prodajat. Lahko jo ponudi? za 0,20 franka pa bojo ?e vedno kupil ?vicarsko ?okolado. In tako gre z vsemi produkti pravi moj sorodnik. O temu pomoje govori Boss.

Sicer je tvoje razmi?ljanje zelo idealisti?no in kar malo utopisti?no v dana?njem svetu, ko pozitivna nula ni dovolj, niti ni dovolj 1 milijarda letnega dobi?ka in se je potrebno naslednje leto gnati za dvemi miljardami dobi?ka. ?al tako je, in neke utopisti?ne ideje tega ne bodo spremenile, to stremljenje za dobi?kom nas bo vse pokopalo. Na eni strani delavci delajo za znesek, ki ne omogo?a ?loveku dostojnega ?ivljenja, na drugi strani korporacije na ta ra?un kujejo miljardne dobi?ke.

Mah, en dan se mora zgodit popolni kolaps sistema in revolucija, ne pa samo recesija, mogo?e bo potem bolj?e.

Vauu tole se pa sli?i orto levi?arsko, ?e ne ?e skoraj anarhisti?no.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plusi in minusi vlade
Napisano

Imam en predlog in sicer, da v tej temi zbiramo pluse in minuse na?e nove vlade. Tako bo vedno mogo?e pogledati kaj ga "serjejo" ali pa tudi ne. Za la?jo preglednost naj se dodan post za?ne z PLUS ali MINUS, kot ka?e spodaj. Po?teno bi bilo, da se tukaj zbirajo dejstva in ne nabijanja o raznih osebnih simpatijah tem ali onim vladarjem.

Za?eli bi lahko s plusom, ki ga je?e nekdo omenil:

PLUS:

ne univerzijadi. Predvsem zaradi enormnih stro?kov, ?asi ?al niso naklonjeni takemu razsipanju. Nerodno je le pred svetom, ker smo ?e rekli ja.......

Khm le v kateri vladi 2006 so V DZ po?egnali kandidaturo za Univerzijado ;)

- za nazaj

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Nekam naj si vtaknejo univerzijado Kangler in priskledniki. Metanje denarja ?ez okno, da bo nekaj izbranih gostincev in hotelirjev zaslu?ilo, denar se itak ne bo povrnil. Razumel bi, ?e bi imeli ?e vso infrastrukturo in bi bil to "ma?ji ka?elj". Da bi pa vse zgradili za en sam dogodek (nakar bi objekti propadali kot ve?ina takih zadev pri nas) je pa bedarija prve vrste.

Prodajo naj ja, ?e vse dobre slovenske firme. Nas tudi ?e ?aka to. Potem pa samo dr?ati pesti, da ne bo kak sovra?ni prevzem in odpu??anje vsega kar jim ne bo pasalo. :vskalo:

To pa ja ni metanje dnarja stran z gradnjo. Gradbinci bojo zaslu?il, objekti ?e prav pridejo kot npr Velodrom iz svetovnega prvenstva- khm se kdo ?e spomni kje in od kdaj stoji :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

In ja jaz sem sral o srbski provinci. In ?e kdaj in ?e kje bom. Tudi direktno v ksiht, ?e je komu treba. In ker si si o?itno to najbolj zapomnil - ?e ma?ku na rep stopi?.... si prav verjetno eden tistih, katerih stari star?i so ?e rojeni tukaj, ti pa ?e vedno ne zna? slovensko oz no?e? znati. In ker to povem naglas sem za marsikoga ?e nestrpen. In ?e enkrat - ?ved, Nemc ali jugovi? - ?e si tle, se prilagodi na?i kulturi al pa spokaj od koder si pri?el, ok? Tudi jaz ?e bi ?el na jug bi moral sprejeti ju?no kulturo al bi bil pa ur nebes. ?e se take ljudi tolerira, naj se jih, jaz jih ne bom. ?e sem zarad tega nestrpen - prav. Ampak vsak bi moral bit pa ne upa. Ker smo ?e povo?eni. ?al.

Ti si men res legenda.

?e bi se ti zna?el v Afriki bi se verjetno po?trihal na ?rno, da bi se bolj? uklopu kneda

Pa sem ?e miljonkrat reku, da trem osebkom na tem forumu ne bom ve? odgovarjal, B) sam kar ne gre

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

V bistvu je res tako, da najve?ji kulturniki niso iimeli nekih hudih sponzorjev. Dandanes pa ?e tisti, ki so res sposobni narediti nekaj sodobnega grejo raje v tujino (Mitja Okorn). Prijatelj se ukvarja z igro in pravi, da ve?inoma dobivajo tisti z vezami, novinec pa tudi ?e se doka?e ni nujno, da bo imel kaj od njih.

No saj prej?njo vlado krivijo vse nove vlade pri nas. :whatever:

Ah to pa ni res. Kdo je ?e uni ?kof ki je Cankarju pokupil celotno naklado knjig. Moderni sponzor :hudicek:

Res da jo je dal pol za?gat samo to so le tehnikalije...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Samo zdaj bo kahlov kovanec, bo spet mehek... :bravo:

Pi*** ?e zdaj mam nasmeh na obrazu ko sem videl ministra za zunanje zadeve in gospodarstvo...no ampak Sarkozyja bo obvladal s sviojim fhancoskim rjem....

Sam a Kahl zna engleski. U unm dokumentarcu o Patriji se je khr lomu ornh
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup terenca
Napisano

Ja, kar se zime ti?e, obo?ujem na?e cestarje, ker jih vedno sneg preseneti, jaz pa najraj?i vozim po zasne?enih cestah.

Terenca pa bi mel zaradi tega, ker se z njim ne da tak hitro vozit po cestah.

Danes sem se peljal po pizze, pa sem vmes dosegel ca. 190 km/h.

To pa zna bit kr nevarno za druge udele?ence in za moj izpit.

Upam da bo terapija "terenec" pomagala, ?e ne pa minicar max 45 km/h.

Nekaj takega pol:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5440820&show=1 :hudicek:

ni ?ans razen v 30 coni :policaj:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Hm a je sploh ?e kdo poleg mene prebral un ?peh 10+100.

Res priporo?am poglavja o gospodarstvu in obrambi.

Men osebno je top o obrambi. Kratek in jedernat.

Kot da se ne bi ?lo za del, ki popije najve? prora?unskega denarja in ga bo tudi sedaj z

novim planom nakupov....

Zdej bomo itak vsi imeli tablice SDS - 10+100 :danzoman:

Me prav zanima, ?e bodo pripeljali nazaj svoje dobavitelje in bo spet tablica s ?rnim robom :hudicek: v izgovoru kompatibilnosti in kvalitete...

Itak da ja sploh ?e je najbolj va?na osebna integriteta in po?tenost, ne pa znanje in kvalifikacije.

Vsaj tako pi?e o kadrovanju v programu 10+100 :hudicek: .

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ma ja, v bauhausu sem kupil za v prikolico enega, ki stane 6?, bom ?el ?e po enega za bajto, tuli ko prasica, je bla cela panika v kempu, ko je na?a dala kruh z papirnato nalepko v mikrowele, zadimilo in tulilo da so pti?i zbe?al.

A to je dimni ali za monoksid?

Saj vem offtopic

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kaj bi dal jaz da se mi to zdaj zgodi, da se spucam....kokain fantje? :blush:

Ja pa kup 100 tle en group bay da bo bol ugodna cena.

Btw na ladji sem vidu tipa ko je to usal kako mu je sred ve?erje slap Savica krvav vzgal iz nosa.

Prepuca garant :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ja mokster eni smo pa se u?ili zgodovino in tam se je omenjala ta beseda, ?e si pozabil, je pa druga opcija, ker te ne poznam, da si mlaj?a generacija in se pa? tega niste u?ili, ker vem da so sedaj kar nekaj zadev izpustili iz u?benikov, samo zato pa je kakor je in imamo take ljudi, da ne poznajo teh tujk, ki se uporabljajo v vsakdanjem ?ivljenju na TV in ?e kje drugje.

Vidi? kako slabo domneve? oz. to so samo tvoje domneve.

Verjetno si pozabil da smo se enkrat pogovarjal o vladi JJ in sem omenil da je bil minister za kulturo moj profesor na faksu. Pa si poguglaj kje predava...

In ne nisem mlaj?i kot ti. Recimo tako ti si hipi generacija, jaz pa rock and roll.(Jaz nisem domneval, sem videl letnico v tvojem profilu <_< )

In kako spet ve? kaj so izlu??ili ven- ti je kdo povedal ali prebira? zgodovinske u?benike v prostem ?asu.

In iz katerega zgodovinskega obdobja ali dogodka si si zapomnil trilateralo ?e smem vpra?at?

Si pa upam domnevati, da Zoka kot ekonomist prej obvlada tripartite pogodbe kot trilate...

Eh ne morem mimo izjave tega modreca Jo?ef HORVAT poslanec NSi:

Slovenija je v krizi in ne potrebuje menegerja na izvr?ni oblasti. Oni so kader za ni?je funkcije.

Fak diplomirani obramboslovec je verjetno res kvalitetnej?i izbor.... :punk:

LP odletnika 1969

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

dvomim, da vid razume kaj pomeni busted...

oz dvomim, da sploh kaj razume :)

Seveda razume saj ?e iz O? obvlada kaj je trilaterala :danzoman:

jebemti? teorija zarote, sm vedu da tale ajvar neki kuha, sam pa da kj tazga...

sam je pa zanimivo da kokolada ne okrca pa citira tega posta

Jaz Ajvarja cenim in mislim da se v njem ne skriva tak trol. ?e bi ga vsaj pil :vino: , bi ?e pomislu da je lahko taka baraba :lol: .
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Od kot ti pa ta podatek :aaaaa: ? Brez strica Mila?ka tudi Zokija ne bi bilo in bi bil en navaden reve?.

Mhja ?e se vse zgodi po Milanovi volji, pol tud Slovenija obstaja po njegovi volji ne :P .

Sam kake pa ti stresa?..upam da ti take tud na ?ihtu ne uhajajo :dudek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.