mam iste izku?nje ko Labi... vsak pohval.. kej re?e.. vpra?a.. niti enkrat pa niso rekl da saj prtla?nika odprem.. vrjetn domnevajo da ma avto premal placa za ?vercat:)
jebi ga viper.. ?e zgleda? sumljivo.
A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
zanimivo da hrva?ki zakon velja tudi za nas...do 25 leta je vsak voznik za?etnik (pri njih) in ne sme voziti avtomobila mo?nej?ega od 80kw (js mam 81 in 24 let, hell yea:) ) ...in mora izven naselja voziti 10 km manj.. ful fajn ane?... vem da ta zakon pr njih ?e kr nekaj let obstaja.. sam da vela tudi za tujce?
Hehe.....sem biu "bolj pridn" ta vikend, je blo 3/4 medicincev pa dentalcev na ladji tko da to nikol ne ve? kdaj bo prav pri?lo, mi je pa ta dru?ba kar izziv, je kar te?ko v tem krogu harat (so kr vsi med sabo bolj)
....druga?e pa tale Savinja dobro zgleda
si dr?al sve?ke and stuff:)
Ve? kako pravijo "osel gre samo enkrat na led" no jaz sem ?el ?e drugi?. Po klavrni izku?nji s Pugijem sem sprobal (ne na mojo ?eljo) ?e Citroena. Edino za Renaulta sem ji pa rekel, da ni ?ans, da dam dnar, ko je neki cvilila, da bi imela Senica, ki jih cenijo kot suho zlato... jurja al pa celo jurja in pol so bli dra?ji kot Citroti.
?e bi bilo po moje bi vzel enga Hyundija pa sem skoraj ziher, da bi mel mir... Mazde so ble pa ?al ?ist vse gnile.
spet je use odvisn.. mam tud js prvo serijo pe?oja 206.. letnik 1999.. ma 190.000 pa niti ena stvar ?e narobe.. edin polosovina je za?ela mal ropotat.. druga? pa samo doma delal redno servise.. avto pa laufa ko urca
Se mi zdi da se najbol spla?a dragonja, ker ima? potlj direkt avtocestno povezavo (katera ni bila dele?na podra?itve) do rovinja.... ?e pa je tam slu?ajno gu?va, pa na semaforju pred mejo zavije? desno, se vozi? 5 min.. in pride? par metrov pred mejnim prehodom plovanija vn.. in si zihr prej ?ez:).. potlej pa gas v hrib na Ypsilon:)
Je ?isto lokalna cestica.. a spominja na rakitno (dobr asfalt, zlo lepi ovinki, pa podobno rastje okol ceste)... in zato res top cestica. Poznam jo ker me slu?bene poti vsak dan ?ez njo peljejo..
Res cestica za u?ivat, cca 21 km... 3 ?ele?ni?ki prehodi ?ez (kateri mal najedajo zarad naklona) ampak jaz to jemljem kot stezo deljeno na 3 dele:)
Vredno probat.
?e slikca:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
mam iste izku?nje ko Labi... vsak pohval.. kej re?e.. vpra?a.. niti enkrat pa niso rekl da saj prtla?nika odprem.. vrjetn domnevajo da ma avto premal placa za ?vercat:)
jebi ga viper.. ?e zgleda? sumljivo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani