Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Boss resno mislim, da z nekom, ki je povezan z Zokijem kot si, da nimam namena ve? komunicirat tle gor, ker vsi vemo, da dela? v banki, ki je odblokirala Zokiju (ELECTA) ra?un, pa ?eprav ni popla?al upnikov, torej Boss to vse pove kdo ima vpliv na tvoje ?efe. S tem pa zaklju?ejem temo in vso komunikacijo s tabo tu gor, ker pa? dokler bo? v slu?bi, ki je mo?no povezana s poltiko in dokler bo? pla?o dobil tudi iz mojega ?epa si ne pustim takih sprenevedanj od nekoga, ki ?ivi na ra?un vseh dr?avljanov. Pa, da ne bo? rekel, da spet natolcujem napamet, iz prora?una se je dokapilizrala tvoja NLB in to v takem zmesku, da bi ne bilo potrebne pokojninske reforme v takih ekstremih kot je ?elel tvoj prej?en ?ef iz ozadja (Pahor). Sedaj pa ti iz ozadja zelo o?itno vlada ?e Zoki oba pa sta imela istega botra Milan?ka, ki je zavrgel Pahorja in vedi, da slej ko prej bo tudi tvojega Zokija, ?e ne prej pa pred naslednjimi volitvami.

ti si ?e bolano fanati?en.

V sto?ice ne bo? ?el na nobeno tekmo in na noben koncert, pa v gara?ni hi?i pod kongresnim tudi ne bo? nikoli parkiral? Predvidevam da tudi v merkatorju ne kupuje?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Verjetno ima? prav. Morda sem samo malo zgubil upanje v ljudi, ker podpiranje take stopnje ksenofobije me vr?e iz tira. Ne razumem takega sovra?tva do so?loveka. Ni v mojem sistemu.

edit: uglavnem, jutr bom oble?en v trenirko. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ko sm pri?el iz savinjsko-?tajerske v LJ sm ugotovil da obstajajo tudi dobri ljudje.

povsod jih je 2%. V ljubljani je ta 2% pa? 4000 ljudi. :bravo:

V doma?em kraju jih je manj. Pa ?e s tistimi se videvam v LJ :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

vid007: To o ?eme govori toma? majer v tistem ?lanku je nekaj ker vzpodbuja k etnogenocidu, pa ?e se ti na glavo postavi?.

Pa nehaj mi lepit ?lanke iz reporterja, ker je v lasti SDS. To je kot bi jaz prepisoval iz www.socialnidemokrati.si...

Mimogrede, jan?a je zmagal z 280.000 glasovi. to je ?e manj kot 15% prebivalstva. Manj kot je zmagal Zoki, in manj kot je zmagal pahor.

http://www.had.si/blog/2011/12/11/sds-in-n...cembra-skisalo/

In vid, to da se ti to ne zdi neokusno pove ve? o tebi kot karkoli kar si napisal do zdaj ali bo? kadarkoli.

To je pribli?no tako kot da bi jaz strokovno ocenil volitve da se volivci SDSa delijo na:

1. Ljudi ki so stali pred voli??em v batafukerjih z obe?inimi kri?i in govorili "vidi se kateremu klanu pripada" (to se je zgodilo meni OSEBNO)

2. ljudi ki so pri?li ravnokar iz ma?e...

3. ljudi ki so postopali in se mu?ili napisat SMS v polpismeni sloven??ini ker jih je strah tehnologije...

Evoga, to je strokovna kontra-analiza. In naj bom jaz prvi ki bom svojo lastno analizo ozna?il za najve?jo neumnost napisano na tej strani v zadnjih 30 dneh.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Jan?a je kriv! :hohoho:

@Ploki: boli mene kurac za Nsi, Peterleta, cerkev in religijo nasploh, , dr?ava bi tako ali tako morala bit lo?ena od cerkve. JJ se je z njimi povezal samo zato, ker nima drugega zaveznika in je bil v to prisiljen. ?e bi bil on tako gore? za cerkvene zadeve, bi v ?oli med njegovim mandatom ?e imeli obvezen verouk, tako ga pa ni.

Lahko bi imel viranta, pa ga je ozna?il za izdajalca in udbomafijski konstrukt. No, pa ga je ugriznilo v rit, prav mu je, kaj se pa z belimi povezuje. Pa ima ?erjava...

Tok ko je on trobil kako se pred volitvami ne sestavlja koalicije, nato pa en teden pred volitvami paradiral z ?erjavom in Ljudmilo (http://nsi.si/assets/images/Novice_2011/November%202/zbor.JPG) ni nih?e drug. ?e bi bil jan?a izvoljen je bila koalicija sestavljena. SLS, NSi in SDS. To je bilo pred volitvami, in ker je ra?unal na nekje ?ez 45 stol?kov s tema dvema je viranta odfukal. EEEE, napaka.

Btw, ma? +pike pr men zarad cerkve in viranta (iz druge teme)... :bravo:

vid007: nima veze, jan?a se ni distanciral od cerkve in za to v demokrati?ni dr?avi 21. stoletja ni nobenega opravi?ila. Vrhovni poglavar vseh rimokatolikov je pape? oz. vatikan, zato se jan?a po mojem mnenju povezuje z izdajalci naroda, ker odgovarjajo vatikanu in ne slovenskemu narodu.

mokster, prvo kak link si prilepu, ?e ne dela in javlja napako.

Drugo kdo pa je v ve?ini misli? da volil tega Zokija, za vse katere vem, da so ga pri nas so ju?naki, take ki bi naj ta ?lanek opisoval, kot se opazil ?e na kakih drugih straneh. Je pa bilo nekaj malega tudi naivnih volivcev, ki gledajo 24ur(kur), ki je Zoki TV, ?e kdo rabi kako utemeljitev ne bo problema, vam povem na Zokijevi listi so bile izvoljene dve njihovi novinarki obe preisku?en kader lojalnosti levici, sedaj pa bodo za vsako ceno zvesti zaradi te kup?ije Zokiju, pa ?e volivci ki berejo Mladino in Dnevnik, ki sta oba v rokah levice in to skrajne, ki pripada biv?im komunistom in kjer ve niti iz ozadja vodi Milan?ek Ku?anev, ki ima botre v vseh teh medijih.

Kako je Janković to dosegel oziroma kako so to ljudje iz ozadja njegove volilne kampanje to dosegli? Po moji oceni in informacijah mojih prijateljev in znancev, ki so bili ali v volilnih odborih ali so volili na blokovskih voli??ih v Ljubljani, Celju in Kopru, je bilo mogo?e opaziti:

1. mno?i?no udele?bo volivcev s tujim naglasom ali volivcev, ki sploh niso odprli ust, na voli??a pa so prihajali v skupinah po 10 ali ve?jih

2. udele?bo volivcev v ?portnih obla?ilih (trenirkah), ki so imeli na roki s kemi?nim svin?nikom napisano ?tevilko, ki jo morajo obkro?iti na glasovnici

3. opazovalce udele?be na voli??ih, ki so v skupinicah po dva ali trije postavali pred ljubljanskimi voli??i in stalno telefonirali; ve?ina je govorila v srbskem jeziku

to je izsek iz sds.si. link deluje.

mimogrede, danes sem v mladini prebral ?lanek o Coeur de Pirate.

Je bla v zadnjem reporterju tud kak?na recenzija zanimive ne tako mainstream plo??e?

To da si pa ozna?il 28% volilne baze za 24UR(medijske) OVCE in ?EFURJE je pa ekvivalentno temu:

Jan?o so volile CERKVENE ovce in ZAHOVDRANI HRIBOVCI.

Isti kurac, isti %. Zato s takimi kavbojskimi analizami nehaj... Ker mi gre na bruhanje.

Poleg tega je maribor ve?insko volil sds pa je tam ?efurjev lih tok kot v LJ al pa v velenju.

A TI BI RES RAD DRITTES REICH?!

edit: lahko ti pa povem enako strokovno mnenje kako izgledajo po ocenah mojih znancev in prijateljev volivci JJ. ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

O fak, in ti se prito?uje?, ker si bil v ?oli tolkrat tepen zaradi jezikanja... ?e premalokrat je folku argumentov zmanjkalo. Nekaj je govorit o neljubi politi?ni opciji, drugo so pa ?alitve na osebnem nivoju.

Fante, v ?ivo bi se malo lep?e obna?al, pa vseeno s kom bi govoril.

Ja bi se. sem napisal ?e zaradi ?esa, zaradi tega ker ste desni podvr?eni uveljavljavljanju svojega prav pa ?etudi s silo...

Ali kot je rekel Rode, treba je ljudem VBIT v glavo.

Ne vem zakaj je to ?alitev na osebnem nivoju? ?e si se not na?u je to tvoj problem, in ?e re?e? tisti spekedran??ini argumentiran "referat" ki ga primerja? z bossovim je to tudi tvoj problem.

Meni ni zmanjkalo argumentov, ampak argumentirat proti temu je pribli?no kot da bi ?el argumentirat proti bibliji.

Pa kaj naj re?em, grem raje ?ohat zmaja v mojo gara?o. :vskalo: (hint. hint.)

Pa nimam ni? proti tebi druga?e, na mojo osebno grozo sta ti in jo?a (no, jo?a ne ve?) med najbolj skuliranimi desni?arji. Sicer si trd, ampak se vsaj trudi? vle?t argumente in ne buta? z glavo tam kjer jih nima?. Tale o referatu je bila malo mimo, druga?e pa... Ne jemlji politi?nih debat preve? osebno.

V kon?ni fazi so oni tam zarad denarja mi smo pa vsi na isti strani. Js to vem. A ve? ti?

Edina stvar ki ti jo resno zamerim je to, da se ti dozdeva da bi morali ljudje ?iveti po tvojih osebnih prepri?anjih. Verjetno se tu razideva, kjer sem jaz liberalec in ti pa? nisi. :)

Sploh pa, oprosti izrazu, ?e se klanja? takemu sestavku in debelo gleda? ker nih?e ne odgovarja nanj (ker je en izbruhan skupek nekoherentnih misli) ni to ni? drugega kot "dr?ati z nekom zaradi politi?ne pripadnosti" ali pa? lezenje v guzico. Lizanje anusa. Dr?anje ?tupke. Whatever. Lahko imenuje? kakor ho?e?, ?e vedno so samo besede ki poimenujejo tvoje dejanje, vulgarno ali pa nevulgarno. Ne vem a te moti moje poimenovanje al dejanje samo?

BTW: to da je vse v sloveniji "rde?e" in da se bogi v manj?ini in da so vsi novinarji kupljeni iTD, od kot jan?i toliko glasov? A razen reporterja pa demokracije (in politikisa) nima nobenega novinarja v svojih vrstah? Ravno sem bral nekje na drugem forumu kako je na teh volitvah dejansko prevladala desnica.

Povej mi, ?e niso glasovi enakomerno razporejeni, kateri kadri pa prevladujejo v desnici?

Ker o?itno, si levica lasti medije, korporacije, ?olstvo, policijo in ne vem kaj ?e vse.

Od kot potem vsi glasovi desnici? al ste desni?arji postali ?e malo shizofreno paranoi?ni?!

mater, sej ni svet samo rde?...

A tebe sem ?e vpra?al kaj si misli? o NSi? Zdej ma? prilko da ti dam 10pik in re?em da si RES kul desni?ar, ?e se osebno distancira? od cerkve... Z virantom si jih ?e dobil 10

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Sam eni (in isti) ste res pojave, ko vam pa Boss takle referat napi?e (z ravno toliko dokazov notri), se mu malodane klanjate. Go figure.

evo ti bom spisal neki kar ma ravno toliko smisla kot to kar je spisal vid:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc varius leo in nisl sagittis aliquet. Duis nec augue risus, a scelerisque mauris. Morbi et lacus elit. Etiam at mi eget nunc molestie sollicitudin. Ut ut nulla vitae est tincidunt rutrum. Nullam vel felis risus, aliquam dapibus nunc. Cras odio libero, ultrices eu rhoncus at, venenatis et lacus. Nam interdum iaculis tortor, in volutpat nisl sodales ut. Donec malesuada augue a ligula ullamcorper id consectetur ligula sollicitudin. In hac habitasse platea dictumst.

Proin felis mauris, mattis auctor pulvinar quis, vestibulum ac mi. Fusce dolor ante, vehicula a cursus imperdiet, elementum eget purus. Quisque ac erat vel metus venenatis malesuada at ac erat. Quisque nec lectus non quam pulvinar dapibus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent congue nulla non neque tincidunt dignissim. Fusce consectetur risus at nisi lacinia nec placerat lacus bibendum. Praesent porta condimentum orci nec rhoncus. Suspendisse potenti. Mauris dui ante, commodo laoreet consectetur quis, pharetra vel urna. Proin vitae enim purus, mollis mattis ante. In cursus consequat lorem, et faucibus massa sagittis eget. Curabitur eu massa eu nunc elementum dapibus non eget nisi. Phasellus lacinia diam vitae felis tempor bibendum.

Mauris dolor risus, fermentum in suscipit id, venenatis sit amet massa. Integer id vestibulum nibh. Fusce et felis eu est ultrices bibendum sit amet vel ligula. Vivamus a leo nec tellus malesuada rhoncus sit amet sed odio. Nullam metus purus, feugiat ac scelerisque at, cursus sit amet lorem. Mauris ac odio non sem consequat sodales. Proin nec est leo. Aliquam in nisi sit amet augue venenatis gravida non id dui. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed eleifend tempor lectus, et aliquam diam euismod sollicitudin. Nam urna arcu, mollis eget porttitor ut, tincidunt ac arcu.

Pa sj prav da desni?arji drug drugemu danko li?ete... pridni.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Sam ste s temi komunisti nadle?ni skoraj bolj kot cerkev s ?arovnicami v ?asu inkvizicije! :vskalo:

Jebiga, ?e js re?em klerofa?izem uporabljam menda 70 let star izraz (courtesy of theBill), komunizem je pa kobajagi aktulen.

kljub temu da rode zdru?uje ?isto vse lastnosti klerofa?izma, medtem ko ga ni heroja v sloveniji ki bi deloval po reglcih komunisti?nega manifesta iz leta 1848

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kake neumnosti in la?i pi?ejo novinarji medijev, ki so podrejeni Milan?ku, ker stran na FB zahtevamo pred?asne volitve je nastala ?e pred zadnjimi parlamentarnimi volitvami in absurd je da se g. Pavliha celo spreneveda, da je sam kliknik v?e? mi je in na tak na?in postal ?lan te FB skupnosti. Sedaj pa imam za vas leve privr?ence eno vpra?anje: Ali je to objektivno poro?anje? In ali ni to pisanje po diktatu nekoga, pa ?eprav ve?, da so to ?iste la?i. Pa zelo o?itno je, da na?i poltiki nimajo pojma o FB, ker zelo o?itno ne vejo, da je ta stran nastala ?e kar nekaj mesecev pred zadnjimi volitvami. :vskalo::vskalo::vskalo::vskalo:

http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/1042494004

http://www.zurnal24.si/na-fb-ze-poziv-za-n...e-clanek-142633

No pa ?e za konec kaj je napisal ta sprenevedalec Pavliha na svojem FB profilu, pa da boste vedeli naslov skupine je zahtevamo pred?asne volitve in ne kot on omenja zahtevamo pred?ane volitve leta 2012. Citiram: Pojma nimam, kako sem se zna?el v skupini "Za pred?asne volitve v DZ RS - 2012", zato odlo?no protestiram zaradi zlorabe mojega imena. Pred?asne volitve ?e kar naslednje leto so izjemno nekorektna, nedr?avotvorna in arogantna poteza do volivk in volivcev, ki so oddali svoje glasove pred nekaj dnevi, v dobri veri, da se bo njihovo ?ivljenje spremenilo na bolje. Rezultat je tak?en kot pa? je, dober ali slab, toda zdaj potrebujemo ?im bolj trdno, slo?no in strokovno vlado in parlament, ki nas bosta popeljala iz krize, ne pa Ezopovo basen o lisici in kislem grozdju.

In eni nasedate takim ljudem in la?em in govorite, da so objektivni, sedaj pa boste te?ko opravi?ili, da sta ?urnal in Dnevnik objetivna dnevna ?asopisa. :jupiii::jupiii:

FB skupino lahko spremeni? post-festum, spami in pridobivanje podatkov na ta na?in so o ho ho ho pogosti.

leta 1996 sta se drnov?ek in jan?a dobila v kafi?u

a je ?e kej poleg demokracije in reporterja kar po tvoje ni komunajzersko trobilo?

pa poleg radia ognji??e... ?

?e bi jan?a bil dr?avotvoren bi ?el na sestanek z jankovi?em.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

@vid: sorry, prehlad in vrocina sta me zdelala in niti priblizno nism sposobn napisat karkoli koherentnega. bolj zabijam cajt dokler mi tableta zagrabi kot karkoli drugega. drugi?, brez zamere.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Zakaj tako slabo o Reporterju?

Res, da ga ne berem redno, ampak Po?ar se mi zdi dosti dobro obve??ena oseba, in dostikrat povedo kaj, kar se v mainstream medijih zamol?i.

Meni se zdi bolj kriti?na Demokracija, ki je podobno skrajna kot Mladina, samo da vsaka v svojo smer vle?eta.

Mladina je pa kao kul??! Na podlagi ?esa ?e? Levega navija?tva mogo?e? Pri Mladini vsaj vedno ve?, s kom se bodo ukvarjali - z JJ, pa ?e je ta v koaliciji ali opoziciji, za levake in njihove budala?tine so pa itak slepi.

O kak?nem kan?ku kulture ti to? Mogo?e o njihovih karikaturah, s katerimi dopolnijo izjave posameznikov, ko se delajo norca iz njih?

@Boss: SDS + SD + Virant + SLS (+ Nsi) tako pustijo zunaj najslab?ega koalicijskega partnerja Desus.

@theBill: prav tako Virant + SD + Jankovi?.

NSi ne vem zaradi ?esa je kakorkoli bolj?i od NSija...

Sem rekel da je mladina kul, kje ?e? Reporter ni ni? manj skrajen kot mladina.

edino kar mladini gre v plus je dejstvo da se ukvarja ?e s kulturo, popartom in alter sceno. Ki je demokracija in reporter ne povohata od dale?.

Govorim o nepoliti?nih prispevkih, preberi ?e kak?no mladino kdaj. :)

Ma to kar se grejo zdaj je CIRKUS.

Jan?a prestavlja sestanke, pahorju razpada stranka, desus izsiljuje... edini na nivoju je ostal virant

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Z ljudmi ki berejo reporter se pa tako ali tako ne pogovarjam.

V mladini je vsaj kan?ek kulture. Reporter je pa politi?no nadrkavanje desnice.

Za vsak ?lanek iz repoterja ti lahko prilepim ?tiri iz mladine...

Joooooj kako nadrkavanje o Filliju... ta ?lovek je bil moj mentor za kratek ?as in je povsem na mestu...

Ta reporter je tok gnil cajtng. :vskalo:

to je pa tudi EDINO kar je notri od kulture... omemba direktorja RTVja. za pobruhat. :o

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

OK; Kaj za vraga si zdej povedu? Da je velenje kot majhna vas in da jaz zato nimam pojma. Ker nikogar ne poznam ali kaj?

Sicer ?e ti ve? zame in jaz ne zate me prosim pusti pri miru od zdaj naprej, v osebne debate se spu??am ?e stojim na enakih tleh, ker to da bo? ti delal background check za vsako kajlo ko ti jo bom zabil mi je pa? nesmiselno. :)

Nikogar ne nadrkavam na osebnem nivoju in zato se umikam iz kakr?nekoli debate s teboj...

Ker vem kako zajedljivi in ma??evalni ste velenj?ani, pa lih dost primitivni da debate ne znate pustit na verbalnem nivoju.

mimogrede, dva google searcha stran najde? ve?ino stvari ki sem jih delal v velenju in tudi moje podatke; niti pribli?no me nisi prestra?u, sam pod nivojem se mi je drkat z nekom ki me prcna na osebni ravni zaradi tega ker mu je zmanjkalo mo?ganske kapacitete za verbalni dvoboj.

V osnovi ?oli so se taki ponavadi zatekli k nasiliju. Ti se pa? k babjim ?en?am...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

O velenju raje ne bi. Tudi jaz imam marsikako informacijo o kateri se ne govori na glas, pa tudi ?e si na "pravi strani"...

V velenju se deli vse takole na "oko"... O vu?ini na ob?ini se tudi ve marsikaj...

iz tretje roke informacije pa si preve? dobro predstavljam kak?ne so lahko v izhodi??u.

Sicer pa govori? o velenju. Kjer ne mor? poga?en iti povohat ?e nikogar ne pozna?. Zato pa delam samo v ljubljani, ker velenje smrdil. Cultural wasteland.

Zgleda da nih?e od desni?arjev ni tako dober da bi lahko de?ifriral

"V nedeljo recite NE nesposobni vladi." :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Padec vlade je bil predvsem posledica populista Karla, dveh podlasic, ki sli?ita na ime Golobi? in Kresal in pa nesposobnega vodje Pahorja, ki ni znal udariti po mizi. Med sabo so se po?rli, JJ ni odgovoren za njihov razpad, odgovoren je samo za referendume, na katerih se je izkazala volja ljudstva. Me zanima, zakaj so Jankovićevi volilci izostali na referendumih, saj ?e so levi volilci tako zahtevni, bi pa ja lahko podprli svoje idole in njihove predloge.

Pa dosti o tem. V?eraj sem skoraj s stola padel, ko so imeli v oddaji Prerjeno narejen en povzetek teh volitev. Pri Desusu so pokazali posnetek, ko Erjavec hodi po domu za upokojence in govori "boste volili Erjavca, a ne, on kar re?e to nardi..." in mu mamka odgovori: "Ja rekl ste, naredl niste pa ni?..." :hohoho:

Gojenje kulta osebnosti je nekaj kar na tvojo veliko ?alost bolj priti?e desnici.

Levi imamo predstavnike, idole in vodje lahko imate desni?arji.

Levi?arji niso zahtevni, niso tako neumni da bi ?li odlo?at nekaj ?esar ne razumejo (RTV)...

Sploh ?e je propaganda za referendum slede?a:

"V nedeljo recite NE nesposobni vladi."

?e mi lahko de?ifrira? (in razlo?i?) iz te povedi katero referendumsko vpra?anje je bilo to, ti dam za pivo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.