Poglej rbr še 1x in pol napiši o najbol inovativnem dirkalniku
Kaj pa maš inovativnega? FW zgleda predpotopen v primerjavi z Mercedesovim, pokrov motorja je kopija lanskega W14. Sidepod je pa rookie mistake za veterana kot je Newey ker bo ustvarjal več lifta kot downforca s tem krilom
Dopuščam možnost, da je ta predstavitev sam fora, pa pravo stvar še čakamo.
Se ne strinjam glih najbolj. Edine, ki sem poznal, da so nadaljevali se res niso pretegnili na šihtu in je čist isto al novice, YT filmčke gleda doma al na šihtu. Oziroma na šihtu so še plačani. @Alex ne leti nate, ker ne vem - govorim za moje sodelavce.
Pridi k nam pogledat. Ljudje k majo že pogoj, so tu čez vikende in praznike 😀
Kvaliteta Fix It Again Tony. Ko greš pa na servis te pa kap...
Servis normalno, je treba vzeti v zakup pri športnih avtomobilih.
Zanesljivost ni tak problem pri 360kah. Večina govoric je kot pri prvem Boxsterju za katerega vsi govorijo kakšen drek je. A ubistvu je problematičen samo en ležaj, ki sicer povzroči probleme če ga preventivno ne menjaš.
Formula 1 has rejected Andretti Formula Racing's application to join the F1 grid. However, it is keeping the door ajar for possible participation from 2028.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Toliko novic o raku kot sem pa zdej v zadnjih par mesecih slišal, zdej pa še tole...ubistvu samo še čakam, kdaj bom naslednji.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani