Hehe, no kdo ve? Tole je moj najljub?i odsek poti proti Kamniku oz. ....., dobro da ne postavljajo tam radarjev, ker rahlo spominja na dirkali??e in je izven naselja, da ne bo pomote.
Cesta od mengsa proti kamniku,leva stran polja,desna stran polja
Vse stima ce meces za 3,ampak treba pol zadet kej ane,ce pa se ne zadane morta pa 2 centra pod kosom zoge lovit tko pa...ja...uglavnem 5mesto ni slabo,sam hrvati majo pa 4mesto...
Ja sej pr men je bla tud taprva babca zakon,..ampak sem mela to nesre?o, da sem uletela lih na smeno,..tadruga je bla pa katastrofa in ?e ?e kdaj sre?am to prasico jo z lopato ?ez goflo usekam (valda mi jo bo slivka posodu )
O zdravniku pa raj nebi, ker je bil en nesposoben ?alabajzer.
Aja pa 7 jih je blo v porodni med dejanskim porodom.
Na oddelku pa tud katastrofa (3 sestre so ble super, vse ostalo pa polom)
hahaha,prpeljem se kolegico iz brilejeve? da dve muhi na en mah
?ena: "Dragi, kupila sem ti pivo, zdaj bom skuhala pa ve?erjo, ti pa povabi prijatelje, da boste skupaj gledali ko?arko. Potem pa jih pelji ?e malo ven, na bowling..."
Mo?: "Aha... A je fejst?"
?ena: "Ne tolk, odbija?, blatnik pa desni ?pegu..."
Ajoj,..predvidevam da ljubljanska porodni?nica? Js vem, da ?e pride do tega,..grem raj do prvega veterinarja in tam rodim, kukr pa ?e enkrat tja.
Druga? pa ne vem, a mam ?ude?na otroka al pa js tok obvladam, ampak pr nas ni blo hvala bogu in trkam na les, nobenih kr?ev, niti zaenkrat ni ka?nih hudih problemov z zobmi, pa so zdle Deji 4-je na enkrat poganjal in sploh nisem vedla tega,..
Aja pa smejal so se mi tud vsi, ko sem rekla (?e ko sem bla par mescov nose?a), da bosta moja otroka pono? spala...in da nej tam do 2ga leta pozabm kaj je to mirna no?...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani