Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

?e pa zarad ?esa sovra?im na? faks, je to zaradi neorganizacije obve??evanja. 2 uri mam v ponedeljek izbirnega predmeta in ne, da bi to pisalo med obvestili na internetni strani mora? it iz ?ihta na faks, pride? pred predavalnico in te gor pri?aka listek, da predavanja odpade...aa mr??? :angry:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kje je pa delala, ?e ni skrivnost?

Mal zamujam sramezljiv ...ja nazadnje je delala v eni pekarni (mel so tud sladice in to), k so jo zaprl, k itak niso mogl ve? n? pla?evat, sploh k je mami dala pla?ilno listo, pa je ugotovila, da ji ne pla?ujejo prispevkov <_< pred tem je delala v Kavarni SEM, kjer je blo ?e kr uredu, vendar SPET te prispevki <_< zdj pa po?ilja pro?nje in itak n? od n? :wacko:

baaaaaaaaa...avto mi crkne vsaki? ko dam ?migavec za v desno :vskalo: ?e ve kjera stran je napa?na :zvizga:

Zgleda je neki v stiku...

Na, pa ?e zobne paste mi je zmanjkal, kartico za na ?iht sm doma pozabu...skratka ?e eno uro nism pokonc, pa gre ?e vse narobe :P

ti si meu zdj tak jamranje k bi ga lah mela js za dans zutri..ni se mi dal ustat, zamudila na faks, ?la kasnej na ?iht, uzela 5? dala v ?ep, zgubila pridm do postaje ugotovim, da nimam denarnice, nazaj do doma, uzamem denarnico, grem u pekarno kupm malco, ho?m na bus ugotovim, da nimam URBANE, ampaak ni panike, sonce je siju :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

V?asih je blo tko, da so star?i pomagal svojim otrokom preden so pri?li do svojih slu?b, dans je pa o?itno obratno, si je mogla ?e mami sposojat od mene. Sej ni n? narobe s tem, samo tako kako so se ?asi spremenil, ponavad si skrbel za svoje star?e, ko so bili starej?i.. In ja mami je ostala brez ?ihta (je sla??i?arka) <_< , in to zelo dobra, pa nikakor ne dobi slu?be..

kurca tud ? :ne vem:

ja, dobrga :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Kaj bo pr?la nazaj.....vrne se sam Lassie (uni k ne vejo zakaj se gre :)http://www.imdb.com/title/tt0323043/ ). K se enkrat piz*arije za?nejo se bodo tud drugi?,tretji?, ?etrti? ipd. K je konc je konc, velikokrat je te?ko sam ?e te?je so pa potem te yo yo zadeve...sej smo ?e vsi to ?ez dal....sam 1x te pol ?e sre?a pamet hehe.

sej taki pari grejo men najbolj na ?ifce, dejte se odlo?t pismo :angry: al se pobota? pa si skupi in re?uje? te?ave, ne pa da gre? za usak drek narazn pa pol spet skp -.-

aja ?e neki kaj misl?, da sm js tok agresivna, da usak dobi kr po bu? od mene :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

:hohoho: zdej jih bo? po bu?i dobu :hohoho: sam da to prebere.

Hahaha zakaj bi bla pa jezna zrd tistga commenta :hohoho: prou vedno me nasmejete za tem k js kej napi?em :D

Kdo bo dal po bu?i, jzt al ona? :hohoho:

Jzt se trenutno preve? smilm, da bi sploh kjeri delu korist...sej bo...sam da se sestavim :D

Itak je pa ?e en teden brez kontakta, bo spet prjokala nazaj...nam se pa zdej zana?u na to...je pa zanimiv da je blo dostkrat tko z drugimi :D

Js verjamem, da bo pri?la nazaj, zdej zihr ful trpi, k je ?e tok ?asa brez kontakta :D ?e ne drug dan, pa zihr jutr

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.