?e pa zarad ?esa sovra?im na? faks, je to zaradi neorganizacije obve??evanja. 2 uri mam v ponedeljek izbirnega predmeta in ne, da bi to pisalo med obvestili na internetni strani mora? it iz ?ihta na faks, pride? pred predavalnico in te gor pri?aka listek, da predavanja odpade...aa mr???
Uspel pogledat cele oskarje (z izjemo zapiranja o?i med komentiranjem na?ih) sicer bi lah u jamralnik napisala, da sm spala sam 2 uri, sam je bila to itak moja odlo?itev, dr?im se pa kr dobr na ?ihtu zaenkrat
Mal zamujam ...ja nazadnje je delala v eni pekarni (mel so tud sladice in to), k so jo zaprl, k itak niso mogl ve? n? pla?evat, sploh k je mami dala pla?ilno listo, pa je ugotovila, da ji ne pla?ujejo prispevkov pred tem je delala v Kavarni SEM, kjer je blo ?e kr uredu, vendar SPET te prispevki zdj pa po?ilja pro?nje in itak n? od n?
baaaaaaaaa...avto mi crkne vsaki? ko dam ?migavec za v desno ?e ve kjera stran je napa?na
Zgleda je neki v stiku...
Na, pa ?e zobne paste mi je zmanjkal, kartico za na ?iht sm doma pozabu...skratka ?e eno uro nism pokonc, pa gre ?e vse narobe
ti si meu zdj tak jamranje k bi ga lah mela js za dans zutri..ni se mi dal ustat, zamudila na faks, ?la kasnej na ?iht, uzela 5? dala v ?ep, zgubila pridm do postaje ugotovim, da nimam denarnice, nazaj do doma, uzamem denarnico, grem u pekarno kupm malco, ho?m na bus ugotovim, da nimam URBANE, ampaak ni panike, sonce je siju
Se peljem danes domov okrog 21h iz Rudnika in seveda ?ez center pa mimo Kongresnega trga pa Name pa vidim mlade ljudi, kako ga bojo danes ?urali in PILI, pa s fla?kami okoli in tako in sem se kar malo ponosno po?utila, ker jaz grem pa domov telovadit
V?asih je blo tko, da so star?i pomagal svojim otrokom preden so pri?li do svojih slu?b, dans je pa o?itno obratno, si je mogla ?e mami sposojat od mene. Sej ni n? narobe s tem, samo tako kako so se ?asi spremenil, ponavad si skrbel za svoje star?e, ko so bili starej?i.. In ja mami je ostala brez ?ihta (je sla??i?arka) , in to zelo dobra, pa nikakor ne dobi slu?be..
Kaj bo pr?la nazaj.....vrne se sam Lassie (uni k ne vejo zakaj se gre http://www.imdb.com/title/tt0323043/ ). K se enkrat piz*arije za?nejo se bodo tud drugi?,tretji?, ?etrti? ipd. K je konc je konc, velikokrat je te?ko sam ?e te?je so pa potem te yo yo zadeve...sej smo ?e vsi to ?ez dal....sam 1x te pol ?e sre?a pamet hehe.
sej taki pari grejo men najbolj na ?ifce, dejte se odlo?t pismo al se pobota? pa si skupi in re?uje? te?ave, ne pa da gre? za usak drek narazn pa pol spet skp -.-
aja ?e neki kaj misl?, da sm js tok agresivna, da usak dobi kr po bu? od mene
Zvil gle?enj grrr... za neki cajta sem dober z fuzbalom... Mislim da si bom mogo umislit neko drugo rekreacijo...Trenutno je moja rekreacija le?anje na kav?u. V tem sem najbolj?i
to pa tud js vem kako je dr?im pesti, da bo ?imprej bol?
Jaz bi se najprej vpra?ala, ?e res nujno rabi? underwater fotoaparat? Tako no kolikokrat, ga bo? uporabil v takem smislu, ?e res dostkrat, pol ok.. ?e pa ne, pa sploh ne bi razmi?ljala v smeri takega nakupa
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
u Kosezah.. una ulca z grbinam pa je Pod Hribom.
http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/
/> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Povezava za deljenje
Deli na druge strani