a ce obroc kr dost opleta se da u?timat? treba kolo snet in nesti k profiju al loh kr na zmontiranem kolesu vsak serviser koles nahitro po?tima? rad bi da bi blo vsaj priblizno ok... ne rabim u desetinke milimetra scentrirano.....
ni to taka trgovina da bi imela veliko za kolesa in je pa? mal dra?je, zmer je tako... pa? majo vse po malem pa ve?inoma dra?je kot drugod... je pa fajn da dobi? 'vse ' na enem mestu... tud na petrolu je mleko dra?je, pa ?e ga nuca? je pa? ok...
drga? pa bi me neki zanimalo...ima kdo elektri?no kolo , kaj vzeti ? svojega bi rad predelal z bafang 250w sredinskim motorjem... ampak ima kolo diske (na olje ne zajle) .... in pol se verjetno ne da ker pridejo neki senzorji gor oz menjat treba ro?ke..? kak nasvet
tak je ?e naro?a? iz usa japonske itd... to kar si napisal je meni 'normalno' ?e precej let..... sem pa na?tudiru kako paket prej dobit ?e ve? da bo carinjen in bojo hotl met ra?un..... sledi? paketu... in ko vidi? da je pri?el v slo... po?lje? takoj prek obrazca na spletu (portal uvoz-izvoz) kopijo ra?una in pol ko vidijo po?ljejo prec naprej...in pa? zara?unajo ti neki evrov nekih stroskov in davek... ker ?e ?aka? da ti po?ljejo domu obvestilo pol res traja ja...
nazadnje sem iz kitajske naro?u za 8 evrou inox nastavke za izpuh ker so bli pri nas 30.... sm biu zihr da ne bo carine ker je premali znesek .. pa je isto pri?la po?ta da morm dat ra?un.... sm poslal prek maila in dobu u 2h dneh pol.... pa ?e nekih 5 evrou so me ocurili... sm nakonc reku bol? da bi kr kle kupu pa je gmah
.
Ne morem verjet, da je to mo?no. Naro?il sem nekaj iz u. s.a 8.maja.Po tracking numberju sem ugotovil, da je pri?el paket v Slo.?e 18.maja.Pokli?em paciente na carinski po?ti in se jim ne sanja o tem,da bi bil pri njih in, da ponavadi tracking number ni zanesljiv!? Wtf? In danes dobim kon?no od teh pacientov obvestilo, verjetno je nekdo kon?no dvignil rit izza ra?unalnika, da moram poslati link oz. dokazilo o pla?ilu. Saj je vedno zraven prilo?en pravi ra?un in ne fejk.To postaja res vse bolj podobno banana republiki. Pa moram povedati tudi to, da sem ?e ve?krat naro?al enake dele in v zadnjem ?asu se to vse bolj pogosto dogaja. Se pravi, iz u.s.a je potoval paket 10 dni in nato bo poteboval ?e najmanj 12 dni(ker prej gospodje baje ne bodo utegnili ocariniti robe), da bo pri?el iz Brnika do Kopra. Res briljantno!
prnas pa v avte hodi nekaj in verjetno glih kuna.... vse otacano in protihrupna zascita naglodana.... zdej smo dal notr un odganjalec elektronski pa bomo vidl kaj bo... u isto tako past se ni pa ni? ujelo
Danes sem sli?al celo to boso, da je kriva dr?ava, ki ni omogo?ila ?irjenja Akrapovi?a v Ivan?ni gorici in se morajo delavci sedaj voziti v ?rnomelj kjer ?iri.
js pa slisal da bo akrapo odpustil 30+ ljudi ker nimajo dovolj dela, da jim je nemski vw preklical ogromno narocil ...
jah ti nejc... ampak jih je se miljon okrog tebe ki se jim jebe....
js sm prodau poleti motor zaradi drugih.... sem mel par situacij ki sta me presrale do te mere da nisem vec z veseljem sel na motor ... in nisem bil nic kriv in sem sel po omejitvah itd...
rad sem se vozil, veliko zapravil za izpit obleke motor itd.... pa sem opustil ta hobi zarad opic na cesti...
ceprav pocas spet gledam da bi neki kupil, me kr mika
vem pa da tud v avtu nisi varen, ampak malo boljse je pa vseeno
o tem da ne dovolijo delodajalci zamujanja je brezveze govort moja dela v ?tacuni z obla?ili in se vozi ve? kot eno uro ...?e slu?ajno zamudi par minutk zaradi nesre?, gu?ve ... , in ?eprav ni nobene stranke itd , je cela ?tala in najedanje ...zakaj? zato da nadrejena zajebava in se dela pomembno,ker ga prej?njo no? ni fasala, ni? drugega......
povsod so te?ni, pa ?e je potrebno ali ne....
je pa res da smo vsi kdaj vozili prehitro,neumno, se zgodi... ampak tega je res preve?, vsaki? ko grem v ali iz slu?be in je taka cesta se najde kdo ki gre 100+ prehitevat pa tudi ?e vozi? 90..... nakonc pa pride na cilj minuto prej
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
a ce obroc kr dost opleta se da u?timat? treba kolo snet in nesti k profiju al loh kr na zmontiranem kolesu vsak serviser koles nahitro po?tima? rad bi da bi blo vsaj priblizno ok... ne rabim u desetinke milimetra scentrirano.....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani