Sprednjo gumo imam na?eto (mal olupl?jen ko??ek)....pa nevem od kdaj/kje...Opazila v?eraj danes pa se je pri?gala ?e lu?ka za tlak. Itak je zmeri neki z avtom, preden grem na dopust...jutri zjutraj do vulkanizerja
Upam, da ni kdo v kak?ni koloni na primorki. Mo? in sine ne moreta domov....no na sre?o sta se lahko obrnila na regionalni cesti in bosta podalj?ala vikend pri noni. Sej k pa descu re?e? pejta prej dam pa ne sli?
Nedolgo nazaj se mi je zgodilo, da je nem?ki ov?ar napadel mojega psa. Matr ljudje, kupujte pse, ki jih lahko obvladujete! Bila je stara ?eni?ka, ki ga ni uspela zadr?at. Va?n, da si modern s psom. Jz vem, da nimam ?asa in volje za enga ornk psa - zahtevnega psa. Pa ?eprav zgleda lepo, si ga ne bom omislila. In nem?ki ov?ar ni mali mucek za staro mamo...stara mama rabi psa za crklanje in, da ji dela dru?bo ob gledanju tv limonad. Mogla sem se mal zlajat:) Ker zaradi tega ima zdej moj pes itak ?iste travme. ?e kdaj do?ivim kaj podobnega samo prijavim ?loveka. V afektu in sre?na, da mam ?ivega psa sem se samo zdrla na njo in ?la.
Seveda se je vse to nardilo malo pred izpitom bbh in pasjo razstavo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Haha:) Ej to je celo po?timal. Jz sm tudi najprej na to posumla k se je dost z Mazdo vozu:)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani