Skoči na vsebino
Filmi
Napisano

Taken, isto od liam neesona ? :)

V?eraj spet gledala njegov film - Unknown. Ja Taken nevem, a sm gledala al ne. Bom pogledala:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sprednjo gumo imam na?eto (mal olupl?jen ko??ek)....pa nevem od kdaj/kje...Opazila v?eraj danes pa se je pri?gala ?e lu?ka za tlak. Itak je zmeri neki z avtom, preden grem na dopust...jutri zjutraj do vulkanizerja

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Morje je ze odlicno ... Temperature so ze okoli 26 stopinj...

http://vrijeme.hr/aktpod.php?id=more_n

Tudi sam ravnokar uzivam v Dalmaciji (Pakostane)... ;)

attachicon.gifimage.jpeg

Fino je, ker se ni neke hude guzve...

attachicon.gifimage.jpg

attachicon.gifimage.jpg

Tole mi je pa znan kraj:)  Morje je res lih ta pravo. Ravno 26 stopinj nimamo, imamo pa gu?vo. ?e dobro, da imam 2 koraka do apartmaja

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

se pravi 3 mesece pa pol, pa spet isto me caka na parkingu danes....in spet na istem mestu. Tokrat niso pustili listka.

Balkanijada...

13515226_10154284554504878_1446669811_n.

Ljubljana ane...

No jz pa nisem nardila strokovnega izpita. Jebemti ustavo ipd.:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Verjetno spet na poti kak?na te?ava z AR, ampak ti jo bo itaaak zamol?al.  :zvizga:

Ne ne. Sta z Mazdo:) Zadnje ?ase jz kr u?ivam v zvoku V6. Sm se kr navadla:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Upam, da ni kdo v kak?ni koloni na primorki. Mo? in sine ne moreta domov....no na sre?o sta se lahko obrnila na regionalni cesti in bosta podalj?ala vikend pri noni. Sej k pa descu re?e? pejta prej dam pa ne sli?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

Nedolgo nazaj se mi je zgodilo, da je nem?ki ov?ar napadel mojega psa. Matr ljudje, kupujte pse, ki jih lahko obvladujete! Bila je stara ?eni?ka, ki ga ni uspela zadr?at. Va?n, da si modern s psom. Jz vem, da nimam ?asa in volje za enga ornk psa - zahtevnega psa. Pa ?eprav zgleda lepo, si ga ne bom omislila. In nem?ki ov?ar ni mali mucek za staro mamo...stara mama rabi psa za crklanje in, da ji dela dru?bo ob gledanju tv limonad. Mogla sem se mal zlajat:) Ker zaradi tega ima zdej moj pes itak ?iste travme. ?e kdaj do?ivim kaj podobnega samo prijavim ?loveka. V afektu in sre?na, da mam ?ivega psa sem se samo zdrla na njo in ?la.

Seveda se je vse to nardilo malo pred izpitom bbh in pasjo razstavo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

No se spakiras za na dopust in hoces odpeljat pa se avto odloci,da hoce pozornost!Matr..se zascita od avspuh...tole podvozje ni kar razpada...post-8021-0-20494800-1461941423_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.