Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

V?eraj pridem na ?iht samo zaradi ene stvari in je odpadla. Ker nisem imel v planu ni?, sem si vzel dva dni starega dopusta. ki ga iam za obmetavat. V?eraj popoldne in potem predvsem danes, vsi problemi na svetu kli?ejo. Mam zame?ene sinuse, komaj zjam v tista dva ekrana od notebooka, ki ju vidim, pa mejle pisunim. Potem pa ?e vidim veselno novico, da bi me radi vidl v soboto delat v enem orenk prepihu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sen?ila
Napisano

Jaz na morju furam bolj staro resitev. Polkna. In se kar obnese. Cez noc vse odprto da se shladi, podnevi pa zaprem vsa okna in pa se polkna na soncni strani. Je potem noter cel dan fri?no.  :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Letos so volitve pr nas. Vpra?anje kaj bo po?elo novo vodstvo. Zdaj?nje, pokvarjno vodstvo, je ustvarjalo neko umetno krizo, samo zato da so se prikazovali kot repeniki. Zdaj pa be?ijo in se skrivajo pred roko pravice. Upam da novo vodsvo ne bo preve? posegalo v kader, da bojo pustili Lucha in ekipo pri miru, da se pripravijo, potem ne dvomim da bodo padale lovorike ?e naprej.

Res da je trenutno vodstvo zdaj pobasalo vse mo?ne lovorike, samo ?e vedno upam da spakirajo. Naredil ogromno ?kode klubu, prodal vse kar je bilo svetega....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Tudi jaz bi po eni strani privo??il gigiju in Pirlu, a ?al sta oba bila v napa?ni ekipi. Igralca, kot se zagre, vzor kaj bi nogometa?i morali biti ne pa to kar se grjo Balotteli ipd.

V?eraj potem gledal parado  in fe?to zraven pa jedel torto. :D Mi je bilo ?al da nisem v Barceloni. Zato nekako zdaj planiram, da bi jo spet Septembra pobirsal tja. :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Vem za kak film gre, da gleda? z mo?gani na off, ampak tudi v tem ?anru je zame trapast. 

Akcija v tem filmu pa je bila ?e skoraj taka kot v Machete, sam tam so namerno delali trapasto in hecno akcijo, tu pa ne.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jaz stric, pa danes ?e cel dan pripravljam piknik za prvi rojstni dan. :D

In me neorganiziranost in anfnanje sestre(mame), ?e malo spravlja ob ?ivce... :D Zato sem zdejle na forumu, da sem si vzel 10min frej.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Sem pogledal, pa mi je kr neki. ?lepajo se na to, da je oni ubil. Kot sam film je pa glih tok trapast kot v onem 3 tedne dolga pristajalna steza. Sama akcija, logike nobene.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

:lol:  :bravo:  Ne bom jutr. ?e bi blo po 0,5 bi bla pomoje tista miza ?e zmer v delih. Predvsem zato, ker ka?e nekdo v fabrki na zna ?tet do 6. Se mi ni dal ?e enkrat ?ibat v LJ,  ker bi samo stal v kolonah. Tko da sem malo zalaufal MacGyver ve??ine pa popedenal. :prstgor:

Me je pa sonce u?gal. ?e dobr da tega sploh ve? ne ?utim. Sem lohka rde? k rak, pa ne ?utim ni?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jutri na?akinja pri meni praznuje 1 raijstni dan. In danes sem bizi na polno. Sko?u v ?tacuno, sestavu eno velko marelo za piknike, sestavu novo mizo. Si skuhal ju?no, strogal en kup smeti. Popedenal ene mejle za slu?bo.

Za?vico ful....spil vsaj ene 2 litra teko?ine, pa ?e enkrat ni blo treba na WC. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Problem ni v tem kar si ti napisal, ampak v korupciji, ker vsaki?, ko je nekdo pri?el sem se je moral ukvarjati z nesposobno birokracijo in korupcijo.

In potem je bil porblem, ker so vse stranke duga drugo sabotirale, zato, ker nekdo ni bil pri skledi. Bolj so se grebli kdo bo pri skledi, noben pa ni pomislil, da je lahko skleda prazna ali pa da bo ?la drugam. In predvsem ukvarjanje nekaterih z pretekostjo.

Slovenija je pa? pi?kin dim od trga, nobene resne korporacije ne zanima. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Danes kon?no dostopil Sepp Blatter. Najhuj?i mafijski boter vseh ?asov. Samo zdaj bo sme?no, kak se bo ostala pokvarjena banda grebla za stol?ek.

Druga?e pa, sobota je recimo ?e blizu in ena ekipa bo osvojila zgodovinski troj?ek. :lol: Upajmo da Barca.  :vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Kdo gleda QI? Prejle sem se spomnil na meni tale fantasti?no hecen odlomek, me zmer spravi v smeh:

https://www.youtube.com/watch?v=HUVBXb4XIqE

Pa ?e tale: Jack Dee dostavi meni najbolje tampiran punchline. Po minutah nekega brezveznega kramljanja, dostavi perfekten ?tos:

https://www.youtube.com/watch?v=i5_IcqrM96M

?e sem malo ?leht, ?enski kramljata ve?ino ?asa, pa ni? sme?nega. Deca pa povesta samo dva stavka pa oba polna malha smeha. ;):D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Vsaki? pozabim na tisto pravilo, da ko sem fajn razkurjen, takrat najprej 3x globoko vdihnit (medtem razmislit) in ?ele potem zinit.  sramezljiv

Vidi?, jaz pa nimam takih problemov.  Jaz sem se ?e vsem zameril par let nazaj, tko da se nimam ve? z nikomer za pogovarjat in posledi?no nikomur zamerit. :) ?e si zajeban karakter, si pa? zajeban karakter. :)

Edini draw-back je, da ta nemilost na ?alost vklju?uje tudi pripadnice ne?nej?ega spola, ki se me ogibajo kot hudi? kri?a.  :unsure:  :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ene cca. 1kg perutni?k potamanil, ?e kake 0.5kg je ostal. Sem mislil, da me bo malo delo na vrzu zlakotilo, ampak mi je sam neki ?udn slabo ratal. 

Ampak bo kak?no ?e za prigrniznt za med pol?asom. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zjutri sem si lepo naredu super fru?tek (jaj?ka v toastu + slanina), tudi perutni?ke se ?e marinirajo. Zdej mal pavze in grem prebrat ta zadnji Science, ?e mi bo volja bom skadil ?e eno pipo (drga? ne kadim, kako pipo vsake 2 tedna). Potem grem pa na izi delat mojo BBQ omako, sem se odlo?u, da bom naredu kar velik batch, pa jo bom ustekleni?il za drugi?.

In pivo je tudi ?e v hladilniku. :D

Sam ?e kaka fajni ?enska dru?ba mi fali, da bi blo tole kar fajn dan... :D

Glede na to, da sem bil take vojle zadnej dva tedna, da bi se najraj v kako grapo zalu?al, bo tale fajni son?en dan kar pravo zdravilo. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.