Skoči na vsebino
Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
  dne 31. 8. 2021 ob 13:54 je pob napisal:

Da ne bo kdo mislil, da sta 4. in 5. doza izmišljeni. Stroka že ve. 

Se spomnite, ko so spomladi rekli, da verjetno 3. doza ne bo potrebna? No, tako se sedaj govori za 4. in 5. Verjetno.

vlcsnap-2021-08-27-16h52m35s338.png?resi
BALKANS.ALJAZEERA.NET

Gost vijesti je Andrej Trampuž, infektolog, šef Klinike za zarazne bolesti Univerzitetske bolnice Charite u Berlinu.

Razširi  

A to je oni vedeževalec , ki je napovedoval ne vem koliko mrtvih v SLO??? No tako st(r)oko mamo , te pa jim verjemi kaj če lahko.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

No v dveh stavkih si povedal vse .....maska na prostem 🤣🤣 zakaj že??? In pa zaščita🤣🤣 zaščita pred čem??? Če pa se cepljeni tudi okužijo in glej ga zlomka pristanejo celo v bolnici , kakšna zaščita potem?? Mogoče pred nosečnostjo???? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Testiranje tudi za cepljene?

Lejko Zupančeva poudarja, da je dejstvo, da so tisti, ki imajo simptome najbolj kužni, ne glede na to, ali imajo delto ali katero drugo različico. Podatkov o tem, kakšen je delež teh, ki so cepljeni in so kužni pa še nimajo.

Na vprašanje, ali se ji zdi smiselno, da bi se testirali tudi cepljeni pa Lejko Zupanc odgovarja:

»Prepričana sem, da bo sčasoma tudi to potrebno, če bo število primerov naraščalo, zlasti, če bomo ugotovili, da so bili prenosi od cepljenih oseb na druge.«

@Alexne piše se ti dobro in ostali cepljeni druščini 🤪

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
  dne 26. 8. 2021 ob 14:07 je Boss napisal:

Ne, cena je druga. 😜 V prvem primeru testirajo samo prisotnost protiteles in je to premalo. V drugem pa še količina in to je edini merodajni podatek za dokazovanje kolk si še zaščiten.

Razširi  

Ne vem če je ravno tak, kolegica je plačala 30 in je dobila rezultat koliko jih ima ....2500. Bom pa poročal kak je ko grem , najprej počakam da mi poteče PCT po prebolelosti in potem grem na test da vidim koliko drži njihova teza da prebolelost velja samo 6 mesecev.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
  dne 26. 8. 2021 ob 11:35 je Bini napisal:

Cena?

Razširi  

V UKC Ljubljana omogočamo samoplačniško testiranje za oba namena. Cena samoplačniškega testiranja na protitelesa SARS-CoV-2, s katerim ugotovite, ali ste bili v stiku z virusom, je 30 €. Cena meritve koncentracije protiteles, ki nastanejo po cepljenju, je 40 €. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dne 25. 8. 2021 ob 15:11 je Alex napisal:

Nobenega ne podimo s foruma, samo nek normalen nivo komunikacije naj bo. 

Kdo je kaj rekel ni važno, kot pravi Jest, potrudimo se vsi, da se bomo v bodoče normalno pogovarjali. 

Razširi  

@Alexpa če to ti cel forum govori normalen nivo komunikacije, ampak ti ga ne premoreš. Nekaj postov se boš držal nazaj potem pa jovo na novo in boš spet koga užalil .......VEDNO je tak

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Imamo več problematičnih v tisti temi, ki žalijo, recimo marko, pa, Robert, tudi Jest,če smo že natančni. Pa, še kak bi se našel. 😊

No ker tule omenjaš spet mene kot enega izmed provokatorjev , ti še 1x odgovorim da je VEDNO žalitev bila v odgovor na tvojo in VEDNO je tako . Vzemi si čas in preglej vse za nazaj in mi pokaži kje sem te prvi žalil. Začel si  z podjebavanjem z korejskimi jajci in nadaljeval z TI MALI PA PAZI NA SVOJ JEZIK. 

Ker vidim da te zelo moti in da deliš tudi tukaj na vaše in naše ( lastnike mazd in pa na nas , ostale reveže) še 1x moj pristop k forumu je bil kot lastnik Mazde , če sem pa se v tem času odločil da bi rad probal še kaj druga in če te to ni v skladu z politiko foruma naj @Jestpove in  z veseljem zapustim forum ( kljub temu da je v družini še ženina Mazda) . Vse samo da bo tvoj ego zadovoljen.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
  dne 22. 8. 2021 ob 17:38 je Alex napisal:

Zate Boss vem, da si od te klape proti cepljenju še najbolj zmeren in vsaj razmišljaš, kako bi prišel do prave resnice. 

Problem pri soočenju je po moje ta, kdo bi bil ta, ki bi določil prave sogovornike, da bi bila debata kolikor toliko enakopravna. Pa še takrat se po moje ne bi nobena stran premaknila iz svojih okopov. 

Samo večje kot pa klatiš ti in tvoj prijatelj marko, pa ne obstajajo. Ostalim necepilcem še rata kaka vsako toliko vama dvema pa, razen žaljenja prav nobena. 🤪🤪

Vedno moram še enkrat prebrati, če je mogoče sploh take traparije napisati. 

Upam, da sam sebi ne verjameš kar pišeš. Ker drugače piši kuči propalo. 😉

Razširi  

1. markota sploh ne poznam kamoli da je moj prijatelj

2. mojster žaljenja si ti , ostali samo vračamo saj to so ti že napisali ampak trdoglavec @Alexto pač ne sprejme

3. kar se pa tiče kuči propalo .... ne skrbi ko ti bo šlo polovico tak dobro kot meni se javi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
  dne 22. 8. 2021 ob 17:05 je Alex napisal:

Res je, kar praviš . A še vedno me kdo preseneti s kakim zapisom ali izjavo. In se ji čudim dva dni, ker mislim, da sem že vse slišal in videl. 🤪

Nič, se bo treba skoncentrirati na zapisano. Pravijo, da, če te špaga piči se še kače bojiš.

Razširi  

Ti vsak dan presenečaš z svojimi neumnostmi🤪

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
  dne 22. 8. 2021 ob 16:32 je Alex napisal:

Ta tema mi je tako smešna, ko par ljudi, zagrizenih anticepilcev, prepričuje iste ljudi, zagrizene anticepilce, da je brez veze se cepit. 😄

To je podobno, kot bi Stevie Wonder prepričeval Ray Charlesa, da je naslikal lepo sliko. 🤪

Razširi  

Zakaj jo pol tako vestno prebiraš in komentiraš........pač nehaš ne???

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
  dne 17. 8. 2021 ob 6:39 je Alex napisal:

Boss, Marko, canyon, robert,Jest, Shrek bi se šli še naprej nek kvazi  socializem, vsi enaki= vsi reveži. 

Ko je pa treba nekaj narediti oziroma prispevati  za soljudi na področju zdravja pa  pridejp ven z nekimi pravljicami za otroke. 😉

Razširi  

No ker že omenjaš mene eno vprašanje ..... a jaz se naj cepim za soljudi al kak zdaj to misliš??? A ni to osebna izbira vsakega??? Jaz se bom cepil ko bom jaz mislil da je to dobro za mene ne pa nekdo drug. Kot sem 1x že zapisal smo v družini vsi preboleli tale prehladek in če bi se dalo bi ga še 1x takoj ( samo da dobim papir). Pa prosim ne spet pisat nekih strokovnih razlag kako nekdo preboli tako nekdo tako, tašča je skoraj 80 pa še vročine prav ni mela. V krogu prijateljev poznam vsaj 20 če ne več ljudi , ki je tudi prebolelo in vsi BP, tak da če je to ta smrtonosni virus potem naj kar pride. Kar se pa tiče prispevanja za soljudi pa spet ocenjuješ nekaj na pamet , koga od naštetih osebno poznaš in veš kaj je naredil za soljudi??? Za sebe lahko z gotovsotjo trdim da sem naredil za soljudi zelo dosti, pa nebi tukaj razpredal o tem. 

Pa še na drugo tvoje provociranje glede prihoda na obalo pa da vidimo kdo je kdo , ker je itak letelo na mene. To sem ti napisal samo zato ker si ti začel z MALI PAZI MALO NA SVOJ JEZIK.....upam da veš kaj pomenijo velike tiskane črke??? Če ne veš malo pogooglaj. Kot sem ti že napisal zaradi mene lahko ti praviš MALI svoji ženi in ostalim meni ne boš , ker me še v življenju nisi srečal. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
  dne 16. 8. 2021 ob 17:42 je Alex napisal:

Opisano sploh ni vedno tako slabo. 😊 V večini opisujejo uspešno osebo, kateri so ponavadi drugi v okolici nevoščljivi. V Sloveniji pa sploh. 😊Ok, mogoče je kdo tu gor na forumu res malo preveč narcisoiden. Ali več njih. Pa pride kratek stik. 😊

Razširi  

zelo narcisoiden je tole napisal 🤣🤣🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.