Boss, Marko, canyon, robert,Jest, Shrek bi se šli še naprej nek kvazi socializem, vsi enaki= vsi reveži.
Ko je pa treba nekaj narediti oziroma prispevati za soljudi na področju zdravja pa pridejp ven z nekimi pravljicami za otroke. 😉
No ker že omenjaš mene eno vprašanje ..... a jaz se naj cepim za soljudi al kak zdaj to misliš??? A ni to osebna izbira vsakega??? Jaz se bom cepil ko bom jaz mislil da je to dobro za mene ne pa nekdo drug. Kot sem 1x že zapisal smo v družini vsi preboleli tale prehladek in če bi se dalo bi ga še 1x takoj ( samo da dobim papir). Pa prosim ne spet pisat nekih strokovnih razlag kako nekdo preboli tako nekdo tako, tašča je skoraj 80 pa še vročine prav ni mela. V krogu prijateljev poznam vsaj 20 če ne več ljudi , ki je tudi prebolelo in vsi BP, tak da če je to ta smrtonosni virus potem naj kar pride. Kar se pa tiče prispevanja za soljudi pa spet ocenjuješ nekaj na pamet , koga od naštetih osebno poznaš in veš kaj je naredil za soljudi??? Za sebe lahko z gotovsotjo trdim da sem naredil za soljudi zelo dosti, pa nebi tukaj razpredal o tem.
Pa še na drugo tvoje provociranje glede prihoda na obalo pa da vidimo kdo je kdo , ker je itak letelo na mene. To sem ti napisal samo zato ker si ti začel z MALI PAZI MALO NA SVOJ JEZIK.....upam da veš kaj pomenijo velike tiskane črke??? Če ne veš malo pogooglaj. Kot sem ti že napisal zaradi mene lahko ti praviš MALI svoji ženi in ostalim meni ne boš , ker me še v življenju nisi srečal.
Opisano sploh ni vedno tako slabo. 😊 V večini opisujejo uspešno osebo, kateri so ponavadi drugi v okolici nevoščljivi. V Sloveniji pa sploh. 😊Ok, mogoče je kdo tu gor na forumu res malo preveč narcisoiden. Ali več njih. Pa pride kratek stik. 😊
Jaz pa tebe ne. Kje je pa tvoj prisklednik bini? Eto zaljenje se zacenja
Res zanimivi kako hitro , ko zmanjka argumentov preide na žaljenje. Ampak kaj češ človek je fenomen , strokovnjak, enciklopedija , poznavalec avtov , mehanik in še kaj bi se našlo v enem.
@Bossnajbolj zanimivo pri vsem tem pa je da za v cerkev pa ne rabiš PCT ker tam pa si varen pred virusom , samo v gostilni, kinu, na prireditvi......tam pa virus napada na polno.
@Alexspet dregaš v osje gnezdo....kakšen Markec??? Za lažje razumevanje če ne razbereš iz nicka moje ime Robert , letnik 1972. Tak da rešima 1x za vselej nevem od kod ti Markec letnik 91.
Ne, tukaj eno in isto lajno nekateri furajo o tej koroni in cepivih.🤔
Dalec na prvm mestu si ti, dalec. Koncno so vsi spoznali, da dokler bo na forumu Alex, ta problem ne bo izginil. Se administratorji so to pogruntal.
Stalno kazes na druge a si sam nadvse zaljiv do drugih in kot vedno sef foruma. Odkar je pa se tvoj ljubljeni JJ na pozicijo so ti pa zrasla krila tko kot da si ti tisti ki sedaj vlada…
brez veze, prav je samo tako in izkljucno tako kot rece Alex. Vse ostalo je rdece in fajonsko.
Mislim da z temi pedali ne moreš zgrešit, kar se pa čevljev tiče pa je moje mnenje da tega ne potrebuješ. Čisto dovolj bojo kake salomonke z malo tršim podplatom. Jaz na gorcu vedo nosim salomonke in ni nikakršnih problemov.
Jst iščem nekaj za po makadamu in cestri bi rekel kar 50/50 ,.. tko da se nagibam k MTB pa da mi dajo gor bolj cestno naravnane gume tolk da lahko še makadam "preglodajo"
Odvisno o kakem makadamu govorimo? Če boš vozil večinoma po utrjenem makadamu potem res ne rabiš MTB , če pa je tukaj govora o bolj grobem makadamu pa vsekakor MTB. Sploh na spustih boš na grobem makadamu zelo hitro izgubil oblast nad kolesom , tukaj pridejo prav MTB gume ki držijo. Je pa še ena pomembna stvar pri kolesu ko ga kupuješ...ali 27.5 ali 29 col. Z 29 boš moral na začetku biti na spustih malo bolj previden , ker te zelo hitro lahko "prevrže", je namreč dosti bolj ubogljiv (hitreje reagira na spremembe smeri) kot pa 27.5. Sam imam pri bajti oba in je razlika kar občutna, @Nejc1986popravi me če se motim 😀. Drugače pa če boš vozil po utrjenih poteh in ne nekje po gozdovih pa nebi bila slaba izbira kako gravel kolo kot ti je že nejc1986 predlagal.
Ja in potem bodo vsi mehaniki, avtoličarji, frizerji.
Informatikov, zdravnikov, inženirjev,fozikov in ostalega visoko izobraženega kadra pa ne rabimo. 😊
Uff, a si ti marko? A, si spremenil Nick? 🤣🤣 Ponavadi tisti, ki nimajo argumentov, vsaj pametnih ne, grozijo z nekim fizičnim nasiljem.
Že videno tu gor. 🤣🤣
Kaki Marko se ti že blede od cepiva??? Pa ne grozim ti če še razbrat ne znaš tak kot je treba, ampak samo pravim da pazi da te kateri od teh staršev kje ne sreča in te malo izmeri.
V kateri visoko izobraževani kader pa te ti spadaš??? Pa brez mehanikov tudi tvoje oh in sploh najlepše mazde nebi bilo , in kdo bi jo servisiral .....aja za tvojo je samo kirurg dovolj dober🤣🤣
Sem videl marsikaj in še več kot si misliš ampak sem hotel povedat,da je zdaj res hudo tam zaradi kovida in to zaradi nesposobne države.
Glede Kitajcev sem pa že jeseni povedal,da skoraj nimajo okužb in če so kje, potem dajo 2 miljonsko mesto v karanteno in je mir. Gospodarstvo jim pa laufa nemoteno naprej. Pri nas bi bila takoj revolucija,če bi dali samo 500 ljudi v karanteno! Če bi že lani jeseni jemali kovid resno bi verjetno bili že iz tega dreka ne pa šele sedaj......
In ti si bil včeraj tam da veš da je res hudo zdaj tam .....pa daj no še srake se ti smejijo. Kako lahko ena odrasla oseba piše take neumnosti .
pred 21 urami je Alex napisal:
Pri prevzemu avto testerjev na kovid doma, so zanimivi podatki, na kateri šoli so vzeli koliko testerjev. Na gimnazijah po Ljubljani je prevzelo testerje nekaj več kot 50% dijakov. In sedaj pazi to. Na vseh poklicnih, tehničnih, frizerskih, hkuharskih in drugih podobnih šolah vsega skupaj 19 dijakov. Ja, 19 dijakov, ne procentov.🙄
Verjetno ni potrebno dvakrat ugibati, kje preživijo njihovi starši večino časa. (ja verjetno FB). In ni potrebno dvakrat ugibati, kdo jih je napumpal, da ne prevzamejo testov. 🤣
Uffff veliki intelektualec je spregovoril. @Alexpazi da te kateri od teh staršev , ki jih tukaj žališ ne sreča kje in ti malo nos premeri.
@Bini če si bi vzel malo časa in prebrskal kaj o Indiji nebi pisal takih neumnosti. V Indiji so tudi v preteklosti ljudje umirali na cestah pa ne od kovida ampak od lakote. In zakaj je zdaj tam tako.....zato ker je za zdravstveno oskrbo tam treba plačat pri nas pa ne in zato tam množično umirajo ker pač nimajo denarja za plačilo in nič drugače ali pa več ni tega kot leta poprej. Malo še kam drugam poglej ne pa samo na norotv. Če bi ti eno leto tako vztrajno trobili kako nevaren je prehlad bi verjetno tudi temu verjel in potem bi vsi umirali zaradi prehlada. Kot ti je že @canyonnapisal če se ti zdaj počutiš odlično in zavarovano ker si se cepil je to super ampak prosim pusti na miru nas , ki si ne nameravamo te brozge vbrizgat. Pa še ena zanimivost če je to cepljenje tako uspešno zakaj pa potem še vedno morate nositi maske??? Zakaj še vedno lahko zbolite za to grozno boleznijo???
Me zanima a bo Bini tud tebe poslal v UKC MB, da se na lastne oči prepričaš? 🤪
@Boss me ne rabi imam prav tako dobre info od tam tak da približno vem kakšno je stanje pa ne samo na teh oddelkih tud na ostalih. Nekateri oddelki so dobesedno prazni in zaklenjeni , ampak drugače pa vse poka po šivih.
@Bini od kje pa tebi take natančne info kak je na UKC LJ, kot je napisal @Boss glede na to da nisi nek medicinec bi jaz rekel da bolj kot ne ugibaš. A že vem od kje ti info .....na POP tv so tak rekli 🤣
pred 22 minutami je Bini napisal:
Super, potem ti pa naj slika ta tvoj vir prazne postelje na kovid UKC Lj.pa da vidimo kdo ima prav. 🤥
Ti pa slikaj polne kako pokajo po šivih pa da vidimo kdo ima prav🤣
@Alex in @Bini koliko imata pa vidva corona dodatka na mesec??? Bini kar se pa tiče teh famoznih oddlekov covid pa samo eno imam v krogu 2 ki delata v UKC MB in nebi debatiral o tem ker res stanje je alarmantno 🤣
@Bini in vsi ti ki so umrli so bili brez kakih bolezni od prej??? In pa kdo ti je potrdil da so umrli za Covidom , a prej ljudje niso umirali ko so dobili močno pljučnico ali gripo?? Seveda starejši in z pridruženimi boleznimi isto kot sedaj, glej ga zlomka ne moreš verjet skoraj isto ali??? Kje je letos gripa??? Kje so ostala respiratorna obolenja ??? Vse je izzvenelo začuda samo korona še je 🤣. No če verjameš v vse te zgodbice je najbolje da se za ene 3 leta zabarikadiraš v hišo , ven samo na delo pa še to v skafandru in pa seveda ne pozabi na masko v avtu.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ti ne več , ti si vseved ni teme kjer ne znaš kaj strokovno pokomentirat in pa predvsem iz lastnih izkušenj🤣
Povezava za deljenje
Deli na druge strani