?e mate preve? energije pridte k men betonirat pa ?olat.
P.S. Sam res, drug teden bi lahko akcijo usekal. Za?olal sem, samo ko pride beton (kr hru?ka) bo treba ravnat preden se osu?i, zato bom pa premal sam....
Domaaaaaa sem Sicer to ni tok fajn, sam vseeno ne bom jamrala, ker je blo preve? fino. Sem bila pa 2 uri dlje v Londonu, ker so se sesuli EasyJetovi ra?unalni?ki sistemi na Stanstedu in so mogli pri check in-u na roko vsakmu karto napisat it was fun. Zdej se moram pa privadit na 2-urni zamik ure
Letos se bom pa malo prej organiziral,zato vas spra?ujem kam(zr? imam ?e zadost)-
Kor?ula,Murter,Hvar,Bra? Bol,Mljet,Pa?man,Zaton...!?!?-to so moji ?e neraziskani kraji!
Vesel bom vseh va?ih pohval,PRIPORO?IL,prito?b,do?ivetji...
?e malo ve? podrobnosti, kaj bi rad. Kamp, apartma, prostor pod milim nebom...
Kor?ula - lepa. Sicer v hoch sezoni ?e nisem bila, za prvomajske je pa res milina. In pa vsi so 100 na uro prijazni, ?e si ti prijazen. Tako je pa itak skor povsod.
Murter - . Tam sem bila narejena, tam sem shodila, tja hodm ?e 21 let Sicer je tam najbolj?e met svoj ?oln (najet, kakorkoli), ker je mnoooogoooo oto?kov in zaliv?kov za raziskat. Zame sanjsko. ?e rabi?, lahko prilepim slikovni dokazni material
Druga? pa priporo?am kamp Lovi?ća, res na nivoju, pa ?e ?arovnika majo vsako soboto zve?er
Bol na Bra?u - turisticus fantastikus. Maljon ?lovekov, ki jih je ?ez dan ?e ve?, ker jih pripeljejo z ladjami iz vseh mogo?ih krajev na celini Je pa super lepo, dost se dogaja, majo dobre sadne kupe pa ?e kajta inu surfa se velik
Druga? mam pa jest v planu letos najprej severno morje (?kotska again ), Murter pa ?e mal Gr?ije (Krf, Ios..?).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ally, Ally, kak?en je Dragon? A si ga gledala v kinu (sinhro) al original?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani