Skoči na vsebino
Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano (urejeno)

helou helou. mater ste naspamali, da se človeku ne da brat vseh teh vaših teorij zarot, haha. a se vam sploh še da s tem obadat? kdor se je cepil se je, kdor se ni, se ni. btk, če je karkol narobe s cepivi se bo tako samo pokazalo, upam pa vseeno, da je bla to za vse samo ena nočna mora in da je alles gut. :)

pa smo dočakali konec, a? :) zdej bomo končno lahko pozabili na to korono in se v miru pogovorili ob pivu o naših mazdah, pa to pa tako. :)

happy days:mipijemoo:

PS: sem preboleval korono 1.2.2022 (prvič sem mel korono točno 1.2.2020, tako da je bla tole obletnica zgleda, lol), ni neka jaka bolezen ta omikron, zato se tudi testiral nisem, ker QR koda mi nič ne pomeni oz. ne bom statistika za elito. tja ko morm it, se vedno najde pot. :) v familiji smo vsi dali čez, tudi starši. mama 3x cepljena + cepljenja za gripo, jo je na hard položilo, fotr necepljen je šel čez to z blago obliko. ampak preživeli smo vsi, to je važno. zdej pa novim zmagam naproti. idemooooo

PS2: v zgodovini so baje po takih dogodkih delali orgije, pa to. a se že kej govori o tem?

Popravljeno od pob
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)

Komedija, hahaha. Pa kaj trobim že celo leto - pogoj C bo na koncu obveljal in pika. Me pa zanima pri kateri dozi boste eni dojeli, da se ne gre za zdravje in da bojo boosterji za 4ever. Baje je pri 8. free pizza. :)

received_474614880668339.thumb.jpeg.d191ebe248c1b4007c9ed156ba5d193f.jpeg

Dokler bo folk tiho in ubogal, bo pač tako. Začelo se je z maskami, potem testiranjem na nevemkolk časa, potem na 2 dni in zdej bo 1 dan. Pa če dajo testiranje na 1 uro, ko bo folk še vedno pristal, no, vsaj tisti, ki se ne mislijo cepit, ampak pridno sledijo. :)

Popravljeno od pob
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Prvič v dveh letih so povedali nekaj na temo naravne krepitve imunskega sistema. Pa kam bi to zapisal, wow.

In še Cracka dajo za sliko, pa to je sinonim za zdravje, neverjetno. Boljše bi bilo samo še, če bi dali Cracka in Logarjevo v skupaj gor, samo je žal premal placa.

image.thumb.png.e316fb78e475a5d875e2f9aaade0fe0e.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 40 minutami je jereb napisal:

V Izraelu potejen 4. ODMEREK! In to zaradi prve smrti z omikronom. Ja koliko je sedaj merilo 1?

Nisem mogel verjet tvoji teoriji zarote, sem mogel prav it preverit...

image.png.c0e800c8ce929328e11414ef1078a89c.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 14 urami je Boss napisal:

OK, razumem samo to, da se ne razumeva. Zna bit pa da sem jaz tolk glup, ker ne razumem kaj mi hočeš povedat? :nevem:

Z airbagi, dobrimi gumami in omejitvami hitrosti ne reskiraš kot oseba nič in nič od tega ne povzroči, da bi se ti lahko zgodil neželeni učinek za zdravje. zato pač ta primerjava ne pije vode.

Zavestno se izogibaš priznanju, da zaradi cepiva lahko tudi umreš ali pa imaš trajne težave. Verjetnost je sicer majhna ampak za tistega, ki najebe (ali svojce) pa to predstavlja velik problem. Lahko si zdaj heroj in razlagaš kako te skrbijo drugi in kako rešuješ življenja, ampak bodi pošten z odgovorom, kako bi to komentiral, če bi zaradi cepljenja ti ali pa kdo od tvojih imel  resne zaplete ali trajne težave? Bi bil takrat še vedno tako pogumen in dejal, da nič hudega, če imam zjebano življenje, mogoče je pa en 95 letnik zato preživel še eno leto. Ja stavek je sarkastičen ravno toliko kot je sarkastično pranje mozga, da se cepiš za druge in za skupnost pa čeprav nihče tega ne more dokazat, sploh po tem ko je znano, da ni razlik kdo širi virus (preberi članek iz The Lanceta, če ga še nisi).

A mogoče dopuščaš vsaj to, da si eni ne barvamo las, nismo imeli brisov od otroštva, ne kadimo, se ne zapijamo, ne uživamo drog, ker nam pač ni vseeno kaj se s telesom dogaja. Se pravi se poskušamo čimbolj režiti raznorazne nepotrebne kemije in strupov, ki sigurno ne vplivajo blagodejno.

Zdaj pa besedan zveza "od vsepovsod privlečeni argumenti" - dam ti linke od enega njabolj spoštovanih portalov glede medicinske znanosti pa ti tudi to zate ni dovolj dober argument.  A ti ne verjameš v znanost, ne verjameš v stroko, če ni glih v službi politike?

A potem bolj verjameš v tole?

Od vseh cepiv, ki smo jih spoznali v svojem življenju (oslovski kašelj, davica, tetanus, črne koze, ošpice, rdečke, mumps, hepatitis, meningitis in tuberkuloza), si že slišal za cepiva, ki bi zahtevalo nošenje maske in držanje razdalje ter druge omejitve? Si že slišal za cepivo, ki bi povzročilo, da se virus bodisi umiri ali razplamti tudi po cepljenju? Si že slišal za cepivo, katerega učinkovitost delovanja je pogojena s tem, koliko ljudi je cepljenih? Si že slišal za cepivo, katerega učinkovitost pade že po 2 mesecih? So že kdaj obstajale nagrade, popusti, spodbude za cepljenje ... za tiste, ki se niso cepili, ni bilo nikakršne diskriminacije. Če nisi bili cepljen, nihče ni trdil, da si bioterorist, da si slaba oseba, levičar, flatearther, človek nizkega intelegencnega kvocienta itd. Si že kdaj videl cepiva, ki bi lahko ogrozila odnose v družini, med sodelavci in prijatelji? Si že videl cepivo, ki bi ogrozilo eksistenco, delo, šolo ... Po vseh omenjenih cepivih v prvem stavku še nikoli nisem videl takšnega cepiva, ki bi diskriminiralo, delilo in obsojalo družbo. To kovid cepivo je očitno izredno močno! Dela vse naštete stvari, ne dela pa tisto, za kar pravijo, da je namenjeno! No, cepivo seveda ne počne vseh teh stvari. To počnemo mi sami. Zato ker dovolimo ...

A lahko prosim vse tukaj, da prenehamo primerjat jebene avte s to situacijo, ker smo se že tako zaplezali, da adijo pamet.

Da sem citiral tole objavo, je predvsem zaradi tega, ker se strinjam z njim, sploh zadnji del. Ampak še vedno stojim za dejstvom, da to ni cepivo, pač pa eksperimentalni zvarek in vsak, ki si ga je dal vbrizgati, je poskusna miš/zajček/guinea pig/whatever. Dobili so vas na lažni propagandi in sedaj želite v to sranje potegniti vse ostale, ki še nekako kljubujemo temu. 

Zarad mene se lahko vsi skupaj postavite na glavo, ampak dokler bom na bolj al manj na dnevnem nivoju govoril z ljudmi, ki imajo svojce pohabljene in pokojne zaradi nenadne smrti (zaradi višje sile, ker cepivo ni krivo), se ne mislim špikat niti v sanjah. Pa tukaj niti ne gre toliko za mene, kot pa za otroke. Oni bodo morali odraščati v ta novi svet...

@jereb, se strinjam in zavedam, da če bo cepljenje obvezno, da bo slej ko prej zmanjkalo civilizacijskega prostora za necepljene in vsekakor se bom svobodno odločil, kako bom želel živet.

image.png.a9643f708e0a2ce64db58f82862a0efd.png

Pa še nekaj. Glede na to, da sem 99,9% že lani prebolel korono in ker nimam QR kode prebolevnika, kako bomo reševali takšne primere, glede na to, da se zelo malo ljudi ponovno okuži? Vsi ste pametni kot driske, zato verjamem, da mi boste znali odgovorit. :) 

Danci izravnavajo krivuljo. Naslednjih 14 dni bo ključnih!

image.png.daa941b561e324f80377618a9e7883c2.png

Popravljeno od pob
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 18 urami je TiEn napisal:

Takemu se reče, bolnik. Pa brez zamere.

Ni zamere. Nism zamerljiv človek, tako kot večina povsod. Imam rad iskrene ljudi. :)

Vse dobro.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

@Alex, res sem, priznam. Verjetno edini tukaj, ki to priznam, da sem odvisen in tudi, da sem 100% teoretik, ampak to je predvsem zato, ker mi ni vseeno. Se pa še znam nasmejat, glej moje objave tuki, hahahaha, hude, a? :D 

Čakaj, da se mi dokončno zmeša, pol bo šele veselica.🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Vsem cepljenim v poduk, ki se pojajo en po drugem v nakupovalnih centrih te dni. Niste zaščiteni zgleda. No, razen onih 3x cepljenih. Pa še to za omikron ni dost!

Pazite zdravje, tako kot mi necepljeni, ki ostajamo doma. :) 

image.thumb.png.a399b5b00fe2a642b2078ca85e010cc0.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)

Smo že na 2-5 starosti in na tretji pikici, čakamo še na 6 mesečne dojenčke (pa do 2 let), kako bodo reagirali na cepivo. Ko bo ugotovljena prava številka doz, ki jih otroci potrebujejo, potem pa lahko začnemo z obveznim cepljenjem, tako kot @Alex predlaga. Vse za to, da bo on zaščiten in bo lahko šel na pivo in kino.

267641436_1291298581372924_3242877173973818736_n.thumb.jpg.1b23e87689a08f5ca0d3a899e90e318d.jpg

Da odrasel zavestno reče, da bo poskusni zajček, ok, štekam. Ampak otroci. Srce se mi para.

Popravljeno od pob
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Malce raziskovalnega novinarstva ne škodi. Žal mi je za vsako smrt, tako kovid kot vse ostalo. Smrti po cepljenju pa ne obstajajo...

Pa pozabil sem še zgoraj napisat, ko je nekdo upalil cifre celjenjih zdravnikov. Lahko samo rečem LOL. Vsi mi se sploh ne zavedamo, koliko ljudi je cepljenih mimo rame, se mi pa smeji, da si toliko zatiskate oči pred tem, hahahaha. Poznam par ljudi, ki so in ki poznajo prav tako par ljudi, itd... Tudi za takšne pusije se bo sicer našla šiba, ko bo treba po nadaljnje doze, namesto, da so se uprli sistemu že od začetka.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
dne 18. 12. 2021 ob 19:10 je Alex napisal:

Mislim, da ni več daleč niti pri nas popolno zaprtje. 😉 V bistvu je pri nas trenutno skoraj vse normalno, tako, da če se razširi ta omokron pri nas, bo tudi pri nas kot v sosednjih državah. Francoski predsednik je tudi zelo naklonjen obveznem cepljenju. Upam, da to obvezno cepljenje sprejmejo skupno  za celotno Evropsko unijo. Mislim, da je skrajni čas. 

Saj se hecaš, ane? Verjamem, da se, ker ne poznam človeka, ki bi kaj takega v lajfu rekel, tudi cepljenega ne. Dej spust se na zemljo, človek, in se mal ozri kaj se dogaja.

Gripa je z nami 100+ let, kar pomeni, da bo kovid, ki je nadomestil gripo od zdej naprej z nami naslednjih 100+ let (dvomim, da bo tega konec, ko zmanjka grških črk tam nekje leta 2025). In ti bi sedaj, ko je čas, da se temu upremo, to sprejel za vse ljudi... stari pa večjega egofakingista pa še ne. Ma lej, brezveze, bom se zadržal in ohranil mirno kri, ker je itak škoda časa. V glavnem, vse nadaljnje generacije ti bodo ploskale, ker si jim izboril doživotno pikico od day 1 in dalje. Clap clap, lets party... važno, da si ti safe.

Zgleda sem js res budala tuki gor. :) 

Lahko pa odkrito poveste, koliko vas je padlo na tole spodnjo foro? Iskreno.

269709540_243984717840927_7598582820784403041_n.jpg.68d03e380089e41d57c1765ca9fffd17.jpg

Pa še šefe Pfizerja, ki trenutno vleče vse niti tega sveta:

WWW.FACEBOOK.COM

Prijavi se v Facebook, da začneš deliti vsebino in se povezovati s svojimi prijatelji, družino in ljudmi, ki jih poznaš.

Ko ga poslušam, mi gre za bruhanje. Skratka, dobili so nas na klasično foro, kjer se bo potrebno šotirat kot en đanki in oni nič ne vedo, kako in kaj. Kar si bodo izmislili tisti trenutek, tako pač bo. Nov sev, ni panike, ponovi vajo... ehhhh

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.