Poolish:
300ml vode
300g moke
5g suhega kvasa
5g medu
Zmešaš pustiš fermentirat na sobni temperaturi 1h nato daš v hladilnik za 24ur. Po 24urah daš ven, pustiš na sobni 1uro, da se poolish segreje.
Testo:
Nato primešaš 400ml vode in 25g soli ter premešaš, dodaš 700g moke in zgneteš v kroglico, ko se začne packat primešaš še 10g olja in gneteš 10minut. Ko je kroglica narejena jo prokriješ kar na pultu za
20min da se tvori gluten nato jo formiraš(slap and fold) v povsem galdko kroglico brez grudic in daš v haadilnik nazaj za 24ur.
Po 24urhah vzameš ven in narediš 250g kuglice s tem, da je vrh testa zmer na vrhu(tudi ko raztegneš testo in ga daš v pečico), nato počakaš še 2-4ure na sobni temperaturi in je pripravljeno za peko
Testo mora biti zmeri pokrito z foljo pri vseh korakih. Voda je vedno mrzla oz sobna temperatura!
Celo tekmo ga je Norris pral pol pa ena slaba odločitev za gume za mokre in dobi hamilton dirko. Ko pride russel se slaba prede hamiltonu, razn če bodo spet moštveni ukazi kot za bottasa. Sam kolk ga je merc zajebu(bottasa) to driko ko mu je zanalašč menjal motor z nameom da drži verstapna odzadaj,..lol
Nove komponente motorja so testirali, ki jih bodo pripelali v turčijo polek novega prednjega in zadnjega krilca pa modificiranih zavor. So se pa medtem tudi že odločili da bodo leta 2022 pripeljali povsem nov koncept motorja. So delali na dveh verzijah...na upgrejdu letošnje enote in povsem novem konceptu, pa je slednji zgleda le boljši. Vidimo kaj bo, jaz komaj čakam 2022
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Odlično! A maš prav peč ? Jasz si pomagam kar z domačo pečico, sicer ma ful premajhno temperaturo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani