Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Fant ti si u?timaj (vsaj delno) fraj pa gremo drugi teden spet na Nadi?o (to?no ve? o ktermu dnevu je govora). :prstgor:

nebo variante, ?e grem js zutri prej iz ?ihta bi mogu tadrug sodelavc tolk prej pridit na ?iht... :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

@Deeyan: Tisto ni R35 GT-R ampak Skyline R34 GTT. ?e ne pa pogooglaj kake so razlike. Tega od ASPja so v reviji EVO testirali. Vzporedni test R34 GTT in tem GT-R. Ker sta si podobna avta, nekako tako kot 323f 2.0 V6 GT in Mazda 6 MPS. :rolleyes:

ravn zato sm ga upra?u, ?e je sre?u rumenga, ker tist ni GTR ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pomoje, da sm zadnji? u life-u naro?u kak?no stvar na fordprobestore.com!

Robo, ki sm jo naro?u 14. aprila je pri?la na moj naslov ?ele v?eraj, pa ?e to ne v celoti, ?e vedno manjkajo batni obro?ki...

med drugim so mi poslal tut napa?en rotor?ek razdelilca v?iga (frtajler) in se je zgodilo tole:

Objavljena slika

poslal so mi tole zadevo Objavljena slika

naro?u sm pa tole Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

To na sre?o ?e ne...pol folka na ?ihtu na dopustu, v soboto moram vstat ob 3:00 a.m., celo soboto se dela, upam da do 20:00 pridm dam.....no in v?er je ?e bil klic od kolega kdaj pridm...in povem to uro, in prav...ja super, ob 21:00 se gre v Laguno na beach party al festival karkol ?e je....baje pa ?enske bodo hude :jupiii:

zdej sm pa fov? sramezljiv

Postal nov ?lan Mazda klub-a :blush::cheers::prstgor:

to mi delaj :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Mal prej sm reku NE NE GREM DONS ?URAT :jupiii::jupiii: ...to je velik napredek pri meni, sm ponosen nase....drga? so ?li na Dino Merlina in kompanjijo v center....itak da bo na glavo ampak....morm mal po?ivat vsaj med tednom :)

to js re?em sam pod pogojem, da je v to?lu res kriza in je treba ?parat :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Ja z eno bistveno razliko - tale specialka v videu, je prirejena za GHD in ima tam nekje 600-700KM pa ne vem ?e tehta eno tono. V glavnem struuuup :hudicek:

itaq, sej je tut po?irjena kr konkretno :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kak lep avtomobil?ek, pa leti k mari?ka;

u ja, Lancia Delta bo pa ostala ve?na Rally legenda... Se spomnem ?e, ko je ?e Ale? ?ernivec dirkal z njo :bravo:

:aaaaa: car

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

:aaaaa: Screamer, ?e zdej mam original game od prvega Screamer-ja, pa od Screamer Rally-a nekje :D

takrat smo p res pre?pilal sva?ta, Test drive 4 mislim, da je bla tut takrat popularna, pa Test drive off road, pa Ignition... :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

?edalje bolj v?e? mi je zmagovalka Eurovizije 2012;

http://www.youtube.com/watch?v=9SCb0nrjVno

js sm spremlu evrosong, ?e takoj ko sm vidu to ?ensko in sli?u musko sm reku, ta more zmagat ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.