Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Cigoti, garant, takozvani etnični :(

0b868ec383f35f626978_62458393.jpg?v=0189
WWW.24UR.COM

V okolici Trebnjega se je v petek zabavalo okoli 50 gostov, kar je v nasprotju z ukrepi za preprečevanje širjenja novega koronavirusa. Na kraj so odšli policisti, ki pa so jih kršitelji napadli. V policistko so vrgli...

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 15 urami je Freak napisal:

S čim se pa ukvarjaš? Ker punca je kr pogumna, da je v "teh časih" dala odpoved? Čeprov se ji je najbrž že dolgo kuhala ideja o odhodu?

UKCL ekonomsko - pravni sektor. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sodelavka se skregala s se(ri)-fom in takoj napisala odpoved zaposlitve. Zdaj bom jaz nasledil se njeno delo, vsaj do prihoda novega strokovnega sodelavca. Velika verjetnost, da bomv kratkem tut jst ven urezow, ker bo prevec vsega. Bomo videli, so rekli slepi...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Pride nekega dne ženska v lekarno pa reče lekarnarju:
"Jaz bi, prosim, kupila dozo arzena!" Pa pravi on: "Gospa, arzen je hud strup. Kaj pa bi vi radi naredili z njim?" Ona: "Ubila bom moža!" Lekarnar: "Gospa, jaz vam arzena ne morem prodati, sploh pa ne za taksen namen!" Pa ona brez besed iz torbice potegne sliko in jo prisloni na steklo, ki loči lekarnarja in njo. Na sliki sta njen mož in lekarnarjeva žena v postelji. Pa pravi on:" Joj gospa, se opravičujem. Nisem vedel, da imate recept!"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Vinjales tokrat le delno razočaral in še ostaja v boju za prvaka. Dovizioso še vedno tava nekje v megli :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Zelo napet zaključek in skoooraj zmaga AM73, če bo Quartararo takole nadaljeval, kdo bo prvak?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Včerajšnja izjava ene starejše Yugo tete, dokler smo čakali pred vhodom v trgovino in ona narahlo debatira z varnostnikom ter izjavi; "jaz mislim da bomo tu koronu počas na hitro odpravili." :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Po sluzbi izkoristu lep vreme in odpedaliru 30km, pri tem pa obisku Adam Ravbarja in dobil svoj najljubsi Pale Ale. Od ju3 bo ze zaprto!

Zdaj pa maw pospravit po hisi in potem obisk. Fajn wikend zelim tudi vam! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 6 urami je Slivka napisal:

Dan se je v službi začel slabo, nato je šel samo še na slabše. Končal se je z dvema vdolbinama od cevnih klešč na šefovi mizi in šefovim bledim obrazom. No, to, slednje, se je prav prileglo in dan je bil v trenutku spet boljši. Šef pa tudi...

Ne sekiraj se, ti bodo odbili od mezde, ki jo prejemas :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Iznašel oz. izumil sem novo besedo; NATEGVICA (nateg-na novica, torej "fake news" bi reku Trump). :)

(ne, ne bom uveljavljal avtorskih pravic pri uporabi besede, hehe). 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano
pred 31 minutami je NevLado napisal:

Hja, na štartu sem reku eto, danes bo Rossi zmagal, ker ima edini izkušnje in jajca za dež. In potem mali Marquez pošola vse po spisku :D 

Drtina stara je zabeležil še tretjo zaporedno točkovno ničlo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.