V okolici Trebnjega se je v petek zabavalo okoli 50 gostov, kar je v nasprotju z ukrepi za preprečevanje širjenja novega koronavirusa. Na kraj so odšli policisti, ki pa so jih kršitelji napadli. V policistko so vrgli...
Sodelavka se skregala s se(ri)-fom in takoj napisala odpoved zaposlitve. Zdaj bom jaz nasledil se njeno delo, vsaj do prihoda novega strokovnega sodelavca. Velika verjetnost, da bomv kratkem tut jst ven urezow, ker bo prevec vsega. Bomo videli, so rekli slepi...
Pride nekega dne ženska v lekarno pa reče lekarnarju: "Jaz bi, prosim, kupila dozo arzena!" Pa pravi on: "Gospa, arzen je hud strup. Kaj pa bi vi radi naredili z njim?" Ona: "Ubila bom moža!" Lekarnar: "Gospa, jaz vam arzena ne morem prodati, sploh pa ne za taksen namen!" Pa ona brez besed iz torbice potegne sliko in jo prisloni na steklo, ki loči lekarnarja in njo. Na sliki sta njen mož in lekarnarjeva žena v postelji. Pa pravi on:" Joj gospa, se opravičujem. Nisem vedel, da imate recept!"
Včerajšnja izjava ene starejše Yugo tete, dokler smo čakali pred vhodom v trgovino in ona narahlo debatira z varnostnikom ter izjavi; "jaz mislim da bomo tu koronu počas na hitro odpravili."
Dan se je v službi začel slabo, nato je šel samo še na slabše. Končal se je z dvema vdolbinama od cevnih klešč na šefovi mizi in šefovim bledim obrazom. No, to, slednje, se je prav prileglo in dan je bil v trenutku spet boljši. Šef pa tudi...
Ne sekiraj se, ti bodo odbili od mezde, ki jo prejemas
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Dunaj teroristična pizdarija
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani