Skoči na vsebino
Loctite moder
Napisano

Thx

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Pa saj to ne mores verjeti, kaj je temu Lorenzu? A je res samo se za umobolnico? Ocitno ego res boli.....pa da gres potem take stresat na tiskovki...

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Svaka cast motorju in ita organizatorjem! Dirke je bilo konec 14:45 ob 15:00 sem bil preoblecen na motorju ob 15:10 na AC, in ze doma!

Cez vasice sonza motoriste naredili varne poti, na cestninsski pa poseben uvoz kjer so rocno talali listke in to same moto bejbe! Na vseh rondojih so pa avtomobilistom talali vodo, tam pa je bil stoflc

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Jutri se obeta spet pravi spektakel

post-2637-0-03409000-1473529093_thumb.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Promet v Italiji so s tutorjem spucal v nulo. Levi je stalno poln ampak gre non stop 120-130. Torek steda sem bil v Milanu, uzitek.

Tujci ko vidijo da se cozi po levem enostacno sledijo, namrec imajo veliko cest ki so dvosmerne....

Moje mnenje je da nase ceste ne morejo vec pozirati rastujoce kolicine prometa. Predvsem pa je tudi cestninska na logu velik vzrok nesrec. Tako kot v tvojem videu se bremzanje prenasa dalec nazaj

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Zakaj pa zdaj ne napi?e?, da so ve?inoma tujci - ali kamionski tranzit ali pa nem?ki in avstrijski turisti, ki se jim kon?ujejo po?itnice?

Boss vceraj sem sel z motorjem v Rimini na dirko. Vec kot 50 avtov sem prehitel po desni, vse slovenski avti. Kasneje za menoj so prisli kolegi s kombijem ki so potrebovali 8 ur (4 vec) od tega so vse zgubili v slo, tudi oni so se pizdili zgolj nad nasimi vozniki.

Zakaj potem v Italiji vse tece pa je se vec prometa? Od kje ti spet to da tujci delajo zdrahe? A se ti kdaj kdo drug kot slovenec na rit zalepi?

V reh casih ko je toliko prometa je varnostna edini razlog za nesrece.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Smo zvonili pa ni doma, ?eprav ma motor pred blokom :)

Po moje na ta vikend cel blok spi...

post-2637-0-48081400-1473448481_thumb.jpeg

post-2637-0-08746300-1473448499_thumb.jpeg

post-2637-0-06799300-1473448548_thumb.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

u tri pm

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Slu?beno v Milano, potem pa samo domov se preoble?t parkirat dvoslednik, pa z enoslednikom v Misano na MotoGP  :jupiii:  :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Nogomet pa kot po navadi, ?ajba na vodi..

Kvalifikacije za SP 2018, skupina F:

LITVA - SLOVENIJA 2:2 (2:0)

4.114; ?ernych 32., Slivka 34.; Krhin 77., Cesar 93.

Slivka izdajalec :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Dobra izjava, mam crne rajse na sebi od Marcove gume... :) Da to naredijo v formuli kjer je vsak v kabini dobijo kazen

post-2637-0-36568100-1473019615_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

S Katancem ne pridemo dale?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Odkar je podpisal za Ducati je mrknil...

Drugace pa bravo nori Maverick! Kon?no so zmagal na?i!!! Mojemu Suzukiju je cena narasla :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sem kupil nova son?na o?ala in svet je veliko lep?i ..

Pa ti tud...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Jah 08:30 je najhuje, res je. Boss ti mas par 100m na sreco za presekat ampak ta cajt je blo res najhuje od sentvida pa vse do vrhniskega klanca

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

2 moji, med samimi angle?i... Glej tudi ogledalo za nazaj...

Pa ena od kolega ki pa se je ujel na Brdu danes in je rabil 4 ure do Krka... Kaj porecejo na to nasi vrli analitiki, ni vec tranzita (95% je blo slovenaca)?

post-2637-0-90521600-1472846475_thumb.jpg

post-2637-0-59833000-1472846523_thumb.jpg

post-2637-0-54362100-1472846555_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Jebes google maps, jaz sem bil tam, nisem verjel radiju ki je opozarjal pa sem nasedel... Na koncu je seveda padel se Horjul...se zena je rekla a smo sli na karavanke al kaj... :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Trenutno si gres lahko pogledati da je kolona ze pred tunelom sentvid, ki ga zapirajo...

Zato smo sli cez Katarino in stojimo v Dobrovi!!!

Razlog je pa seveda cestninska postaja... Ampak analiza tega nasim ne pokaze...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.