Svaka cast motorju in ita organizatorjem! Dirke je bilo konec 14:45 ob 15:00 sem bil preoblecen na motorju ob 15:10 na AC, in ze doma!
Cez vasice sonza motoriste naredili varne poti, na cestninsski pa poseben uvoz kjer so rocno talali listke in to same moto bejbe! Na vseh rondojih so pa avtomobilistom talali vodo, tam pa je bil stoflc
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Promet v Italiji so s tutorjem spucal v nulo. Levi je stalno poln ampak gre non stop 120-130. Torek steda sem bil v Milanu, uzitek.
Tujci ko vidijo da se cozi po levem enostacno sledijo, namrec imajo veliko cest ki so dvosmerne....
Moje mnenje je da nase ceste ne morejo vec pozirati rastujoce kolicine prometa. Predvsem pa je tudi cestninska na logu velik vzrok nesrec. Tako kot v tvojem videu se bremzanje prenasa dalec nazaj
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Zakaj pa zdaj ne napi?e?, da so ve?inoma tujci - ali kamionski tranzit ali pa nem?ki in avstrijski turisti, ki se jim kon?ujejo po?itnice?
Boss vceraj sem sel z motorjem v Rimini na dirko. Vec kot 50 avtov sem prehitel po desni, vse slovenski avti. Kasneje za menoj so prisli kolegi s kombijem ki so potrebovali 8 ur (4 vec) od tega so vse zgubili v slo, tudi oni so se pizdili zgolj nad nasimi vozniki.
Zakaj potem v Italiji vse tece pa je se vec prometa? Od kje ti spet to da tujci delajo zdrahe? A se ti kdaj kdo drug kot slovenec na rit zalepi?
V reh casih ko je toliko prometa je varnostna edini razlog za nesrece.
2 moji, med samimi angle?i... Glej tudi ogledalo za nazaj...
Pa ena od kolega ki pa se je ujel na Brdu danes in je rabil 4 ure do Krka... Kaj porecejo na to nasi vrli analitiki, ni vec tranzita (95% je blo slovenaca)?
Jebes google maps, jaz sem bil tam, nisem verjel radiju ki je opozarjal pa sem nasedel... Na koncu je seveda padel se Horjul...se zena je rekla a smo sli na karavanke al kaj...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Thx
Povezava za deljenje
Deli na druge strani