Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Strela skurila router, wireless router in laptopa. ?zmeden? Dobro, da so pri Amisu enkrat nekaj zamu?kali in imam rezerven router. In, da je bil ?ur do konca sem ?el kupiti novo (rabljeno) mati?no od prakti?no istega laptopa in ugotovil edino razliko med plo??ama, da imam na svojem PATA HDD. :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Konec vinjet?
Napisano

Za liter 98-oktanskega bencina bo od polno?i dalje potrebno do?teti 1,253 evra (0,6 centa ve?), za liter dizelskega goriva pa 1,187 evra (1,7 centa ve?).

Fiju, ?e dobro, da tankam 98/100 oktanov ker se je manj podra?il. :P

Je pa tole vseeno rop in bi moglo enkrat po?t!

Leta 2008 je dele? tro?arine v kon?ni ceni zna?al 29,5 odstotka, zdaj ta dele? zna?a ?e 40 odstotkov.

Pol kurac (oprostite moji Franco??ini) imam tega, daob vsakemu tankanju ?enkate/mo dr?avi za 40% bencina, obenem pa ?e pla?ujete/mo cestno takso pri registraciji vsako leto, da vinjete ne omenjam? Je pa hec, da je tole rekordna cena goriv iz leta 2008, ko je bila tro?arina 10% ni?ja. Po doma?e, ?e se ne bi dvigovala tro?arina bi imeli ?e vedno "zmerno" ceno bencina.

RS pije malo (8-8,5l/100km) ampak sem v glavnem ?e vedno jezen. Kupi kdo? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Pomoje ?e googlajo "difference between slovenia and slovakia". Pomoje mislijo, da je Slovenija kak?na slova?ka kolonija v balkanu glede na velikost in ime. :hohoho:

PS: Ampak stric vsevedni google ima res kar nekaj odgovoro na zgornje vpra?anje. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Tuki mislim da ni bilo glih vse ?isto...iz prvenstva nas je vrgel sveta vladar U.S. Dollar! <_< Banda pokvarjena!

?alostno da je to mogo?e v letu 2010! :glare::(

Ja meni je bilo tudi malo sumljivo, kot da se je ?akalo na zadnjo sekundo. Mislm faaak res bedno. :vskalo: Ampak kar je bilo je bilo, Angle?i so lahko dali "samo" en gol, Samir pa je blestel. ?zmeden?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

?e en, uvo?en direkt iz Anglije. Angle?i res ne zaupajo svojim fantom.

I heard that England are now getting a new Coach

.

.

.

.

.

.

.

Its turning up at heathrow airport on thursday to take them home

Give ?2 a month to a hungry African and what do they do? Buy a frigging trumpet!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Lol, Angle?i imajo kar naenkrat ogromno vicev na ra?un svojih fuzbalerjev. :P

Heskey: "I had an open goal but still I didn't score. I could kick myself."

Capello: "I wouldn't bother. You'd probably miss."

What have Rob Green and Michael Jackson got in common?

They both wear gloves for no fcuking reason.

Durex have announced that they now sell condoms in flavoured, ribbed and Rob Green varieties

The Rob Green ones are extra slippery and you're absolutely guaranteed not to catch anything

Rob Green couldn't even catch the flu virus that ripped through the training camp

Godammit, my PC has got the Rob Green virus! Now I can't save anything

What's the difference between Rob Green and BP?

Rob Green's is one British spillage the Americans' won't be moaning about.

Those Rob Green jokes are getting out of hand, in fact they're crossing the line

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Mislim,da bo 1:1. :whatever:

Dost bo, iz tvojih ust v Bo?ja u?esa. :P Na Cliosposr.net je ?e tema namenjena temu dvoboju in ?e ne drugega je en rekel, da je stavil 10 funtov 1:0 za Slovence. :notworth:

V glavnem zadnja stvar je izgubiti upanje. Fantje so premagali marsikatero ekipo, ne pozabiti epske zmage proti Rusiji vpri?o njihovega predsednika, 1. pol?as proti USA je bil zelo kvaliteten in ne vidim razloga, da se fantje iz 2. pol?asa ne bi nau?ili, da morajo napadati, napadati in napadati in nikakor popu??ati. S tak?no igro jim lahko ?e uspe. Spotoma malo sprovocirajo Rooneya, da naredi kako napako, mogo?e fa?e kak karton in v slabo voljo spravi ?e ostale ter postanejo prvaki v tej skupini. Upanje! :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Mam pa en tak beden ob?utek, da bojo na teh dveh tekmah ?le sodni?ke odlo?itve mo?no na stran Angle?ev in Amerov.

Mislim, da bi Nemci raje videli Slovenijo naprej kot Anglijo tako, da zvezde nam ka?ejo dobro. In dr?imo pesti za na? remi ali celo zmago. Ni? ni nemogo?e. Objavljena slika

Korejci se mi pa kar smilijo. ?e tako prihajajo iz take zaje*ane d?rave potem pa ?e tole. ?zmeden? Nasploh bi pri?akoval, da bodo Azijci s svojim ponosom bolj branili svoj gol in, da se ne vdajo kar tako. :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Sam bi si prav kupil eno Vuvuzelo za ljudi ?e bolj ob ?ivce spravljati. Predstavljajte si ?ok v kaki gostilni ko sredi nogometa v ?ivo iznenada zapiska 130dB. :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Mislim pa da bodo ameri?ani zmagali, sicer bodo F111 zbombandirali Al?irijo, pravijo da so ?e v pripravljenosti v Avianu... :hohoho::hohoho:

Ja v bistvu je Al?irija nevarna dr?ava vsem v okolici in ima gotovo oro?je za mno?i?no uni?enje zaradi ?esar jih bodo napadli ter potem iskali to oro?je, spotoma jim bojo prinesli demokracijo. :rispekt::vskalo:

Ne sam to je pa res, kake grde prekr?ke so delai Ameri. Ne une brce pa spotike ampak so se ?li rokoborbo. Dobesedno prijel je Slovenca pa ga vrgel v tla na koncu so pa na?i kasirali za dosti bolj "nogometne" favle. :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Upam, da bodo Al?irci kljub vsemu dovolj motivirani, da se bodo borili na zmago saj konec koncev ?e vedno lahko ujamejo Ameri?ane po ?tevilu to?k. Tokrat navijam zanje. :hudicek: ?eprav sem malo kalkuliral, bi bil zelo zanimiv rezultat, ?e USA zmagajo, dobijo skupaj 5 to?k, Angle?i remizirajo in gremo mi in USA naprej, Angle?i izpadejo in se zgodi ogromen preobrat. ?zmeden?

Tole svetovno prvenstvo je polno presene?enj in marsikomu so se stave oreng sfi?ile. Na ?ihtu si je je cel razvoj organiziral stavnice. Napoved prvih ?tirih mest. Marsikdo ?e preklinja trenutne rezultate saj so ve?ni favoriti zaenkrat pokazali manj kot je bilo pri?akovano. Privo??il bi finale kak?nim novim dr?avam. Naprimer Sloveniji, nogometni velesili. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Slo:Al?irija=1:0

UK:USA=remi

Slo:USA=remi

Al?irija:UK=remi

WTF? ?zmeden? Zadnji rezultat je za nas ve? kot ugoden in imamo ?e vse mo?nosti napredovati. :ouje: Samo, ?e bojo fantje igrali vseh 9x minut ne samo prvi pol?as. Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Baje je bilo zelo popularno iskanje po spletu "where is Slovenia". Zdaj bodo iskali "Where the fuck is Slovenia". Glede na to, da so USA remizirali z UK pomoje tudi Angle?i i??ejo Slovenijo na globusu Evrope. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Sam se mi pa doma?ini kar malo smilijo. Pa vsi gosti, ki bodo pri?li v roke razjarjenim doma?inom isto.

?elim si pa, da na?i v petek premagajo naduvane Ameri?ane ker imajo njihovi novinarji odnos kot, da nas ni in, da nas bodo poteptali. <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Tile mednarodni forumi so zakon ker je res ogromno folka z isimi avti in istimi te?avami gor. :bravo:

Jaz se pa hvalim, da mi je avto iz morja do doma pil 6,9 vo?nja po tempomatu 120, prehitevanje gas do daske (beri: sem ga tudi stisnil preko omejitve :blush: ) tako, da bi lahko realno pil ?e manj. :ljubezen:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Tkole pa zgleda na?a 5,5-mese?nica, pa re?te ?e ni lu?tna za videt (sm vesel da ni kaka bledoli?nica pa brez las)! :P:harhar:

Tkole pa zgleda na? 4 mese?ni ?L :rulam:

Ti a to sta se vidva tako zmenila, da bosta ?ez dobrih 20 let v ?lahti? :harhar:

?estitke obema pa, da bo nara??aj zdrav in kolikor toliko priden. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Tko bom reku, ?e uvedejo kak butast in drag sistem e-cestninjenja... nekaj granitnih kock je ?e ostalo tam pred parlamentom <_<

Vljudno vabljeni na tradicionalno metanje granitnih kock v parlament. :P
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

To?no tako. Zdaj je kar je, ?as bo pokazal kdo je imel prav. Ne zdi se mi primerno, da se zdaj ?e vedno kregamo.

Udele?ba je bila baje relativno visoka. Na referendume druga?e pride ?e manj ljudi tako, da je bila ta udele?ba ?e se ne motim ena ve?jih.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

V glavnem zdaj bo dr?ava propadla, meja bo nekje sredi Koprapa naravnost ?ez Mursko, ljudje so skregani, ladje ne bodo ve? plule po morju, pravzaprav bo morje blokirano in ne bo nobena ladja smela v Slovenijo skratka vse bo narobe ker sem glasoval ZA. Vsaj sode? po tem kar govorijo SDS in podobni. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.