Skoči na vsebino
Sr?ne te?ave
Napisano

Dando povej kako in kaj se je pol razpletlo, ker zdej pa smo ?e u novmu letu, pa ?e zmer ne vemo kva se je zgodil glavnim akterjem?! :blink:

Loh bi vsaj kako 090 linijo odpru, da nam tam povejo kaj bo v naslednem delu! No al pa bol? da jo ne, ker ko je bla Esmeralda, me je fotr zard prevelcga ra?una hotu iz stanovanja vr?t! Sm pa? firb?n kva nej re?m! :ne vem: :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZLAMANA INTERGRA
Napisano

Symon, se strinjam z osrednjo mislijo tvojga pousta, ?eprav priznam, da sem sam vse prej kot brez greha kar se telih omejitev ti?e, tko da bom raj?i tih kok sm najve? prpelju ?ez svojo Sotesko! :ne vem:

Ampak sm se odlo?u da se bom po novmu letu (aktualnmu) pobolj?u, kar sploh ne bo te?ko, ob dejstvu da si mislm ?ez par mescov kupt kak?no po?asno gajbo, ki bo tro?ila nulaaa! <_<:D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Pa ?e nekej na temo (resni?na prigoda) kako se kupuje makino! :bravo:

Sta ?la moj mehanik in njegov kolega kupovat Pe?oja 206, mehanik je biv kot glavni pogajalski maher, na tem podro?ju se je res izkazal! :jupiii:

Prodajalec je bil sin - v maminem imenu. In je bila sprva cena nastavljena na 2 M sit, pa se za?nejo pogajanja, mehanik ponudi 1.9 M, prodajalc kli?e mamo, ta re?e da ne, da za tak drobi? ga pa ne da. Sledi ponudba mehanika miljon osmsto pedst plus ?e par stvari, in sicer: "zraven vam damo ?e debevga zajca, mjhnga psa, ter velicga ma?ka! :ne vem:

Pa sine ves zmeden kli?e mamo, da mu zdej poleg ke?a 1.85 M ?e neke ?vali ponujajo za dodatek, v tistem pa mama vidi, kam pes taco moli (da je o?itno na poti do nje cev ZOO) in re?e; "OK 1.85 M, samo nikar mi pa nobenih ?vali vozit, ti sam dnar ?imprej dobod, pa dam prid, brez raznih zajcev, psov in ma?kov!" :hohoho:

Mislm da pri takih "?ivalsko" neizprosnih pogajalcih bi se ?e vsak vdal v ni?anje cene! B)

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

semafor s kamero
Napisano

Tisto s prej?ne strani se mi pa ne zdi glih najbl logi?no:

?e pele? 30 se bo? ustavu tik pred njim, ?e pele? 50 pa ga zadene? z brzino 47, tle mi ni zdej glih ?ist logi?no! :blink:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kje boste pre?iveli...
Napisano

Kolk vas ?e zmeri ne ve, kje boste?

Pr men bo o?itno kot ve?ino let do zdej, da se bomo enkat 31.12. popoudne za?el zmi?ljevat kam bi loh ?li, no ?e vedno je varjanta makar novoletni dj tajm, kjer mi je vsaj muzka ok, mogoo?e pa ?e kej! :jupiii:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Slovenski avto leta
Napisano

Sirius, pr mojmu kolegu so mel v?asih ?abo, pol beiksa, zdej santio, no pa so skoz neke citroenovske scene, da ne re?m da je ?e pr vsakmu kdaj hidravlia guznla in je pol cela jeeeba, ko se auspuh po tleh vle?e!

:hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.