Skoči na vsebino
Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
pred 7 minutami je Janez007 napisal:

Poglejte si te raziskovalce (od 4:04 do 5:55) :)

65841262.jpg
4D.RTVSLO.SI

UTRIP je oddaja Informativnega programa z najdaljšo tradicijo. Nastala je leta 1988, kot redni tedenski pregled notranjepolitičnih...

... zaključek:" Pct bo po za zaposlene obvezen." 😊

pred 2 minutama je Deeyan napisal:

Torej, ce bo navodilo, da se jutri ob 10h skace z mostu, pac bo, drugace pa domov? 

Ne, če bo jutri navodilo, da je obvezen Pct, se bodo  obvezno testirali

Tisti, ki se ne bo, domol. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 15 minutami je Jest napisal:

Ampak v tem clanku na brzino ne najdem trditve, da je izjavil, da virus ne obstaja... Pac navaja le tisto, kar drugi pisejo... in da ne verjame v cepiva in podobno... Ne najdem pa prav izjave, da je rekel, da virus ne obstaja ... :) ... 

Kot sem ze napisal... meni je vseeno... ni mi pa vsec to, kako bi nekateri radi raztrgali nekoga samo na podlagi tega, kar preberejo ... Preberejo pa vec kot ocitno le tisto, kar jih zanima :D  ... 

Verjetno manjka tudi kaka vejica kje, pa pika. 😊 Tip nima s takimi izjavami kaj delati na mestu ravnatelja. Kako mnenje ima o koroni in cepljenju je njegovo osebno prepričanje, dokler bo pa delal v javnem sektorju, kjer dajemo vsi davkoplačevalci denar, bo pa delal natančno tako, kot se od njega pričakuje. Če bo navodilo, da se morajo testirati vsakih 35 ur, se pač bo. 😉

Drugače pa - domol. (domov). 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 16 minutami je x-layer napisal:

Mislim, da je bila to izjava Alex-a (nisem šel iskati posta).

Hočem povedati, da je tudi ta ravnatelj eden izmed mnogih, ki so izobraženi in ne zagovarjajo cepljenja, kot se je takrat to želelo prikazati.

Vedno najdemo črne ovce vmes. 😄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 3 minutami je x-layer napisal:

Če me spomin ne vara, se je nekaj časa nazaj omenjalo, da višja kot je izobrazba višji je procent cepljenih...

Res je. Dokazano. Seveda so vmes tudi izjeme. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 14 minutami je Jest napisal:

Sicer se nisem spuscal v zgodbo... in nisem sel niti preverjat, kaj je rekel ali kaj ne... ker me niti ne zanima tako grozno, da bi to moral ponavljati in ponavljati in ponavljati in ponavljati in ponavljati in ponavljati ... 😜 ... To, kar pa pises v nadaljevanju, pa "ucijo" drugacni "ravnatelji" .. tisti z belim ovratnikom ... Bos njih tudi kamenjal in jih pribil na sramotilni steber?

Saj drugace mi je vseeno... samo cudi me, cemu to tako vztrajno ponavljas? 😇

Tisti strici z belimi ovratniki naj učijo pri verouku(ki je mimogrede prostovoljne narave) kar hočejo, v šoli bodo pa učili, kar je v učnem načrtu. Če komu kaj ni prav, naj ustanovi svojo privat šolo, pa naj tam skačejo po žerjavici, prelagajo kamne v obliki zvezd, pričakujejo na nebotičnikih nlp-je, vlečejo čolne na hribe. Ne bo nobenega motile njihove igrice. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 17 minutami je pob napisal:

Me zanima razlog odhodov iz vseh bolnišnic, ki jih očitno ni malo. :o 

_jaf0704.jpeg
PTUJINFO.COM

Na področju kadra v zdravstveni negi so razmere vse slabše, podobno kot se slabša tudi epidemiološka slika. Obremenjenost zaposlenih narašča, zaradi tega tudi vse več odhodov.

Mogoče je razlog ta, da jih je premalo in delajo po cele dneve? Ali pa mogoče se odpravijo čez mejo, kjer dobijo neprimerno večjo plačo? Ali pa jim je dovolj tega bluzenja FB doktorjev  v sloveniji? Kdo ve. 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 8 minutami je Jest napisal:

Ampak tale "ravnatelj iz Prebolda" ti pa ne pusti spati ane... ko ga v zadnjih dneh tako hitis omenjati 🤪 Ali se temu rece umetno dvigovanje povprasevanja? Ce ni nic drugega bolj ametnega, pa dajmo raztrgati enega ravnateja, ki mogoce sploh ni slab... le mediji so se odlocili, da ga slecejo do nagega... tako dolgo, da bo spet kaksna pizdarija in bo spet kaksen samomor... pol bodo pa komentarji v stilu "saj ni bilo tako misljeno"... pa "sorči... saj niti ni bil tako slab" ... 

Gotovo se se kdo spomni zgodbe ravnatelja, ki je smirglal z eno od sodelavk kar v eni od ucilnic in je v javnost prisel posnetek tega dejanja ... 

Dobro, primerjati tistega ravnatelja s tem je prezpredmetno. Ta trdi, da virusi Sploh ne obstajajo. 

To pa je že kar huda izjava za enega ravnatelja. K takemu ne bi pustil svojega otroka, da ga, "poučuje" niti pet minut. Kmalu se bo našel kak ravnatelj, ki bo trdil, da je zemljo bog ustvaril v sedmih dnevih. Da naj mu kdo dokaže, da, se moti. In se bo zbralo 200 privržencev iz cele Slovenije, ki mu bo skandiralo in ga podpiralo. Kaj pa potem? Kaj sledi? 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)

Ravnatelj iz Prebolda.👌Čim več takih, da bodo naši otroci v redu izobraženi in razgledani🤣

Sicer je pa gospod omikan (metematični faks). No, zdi se mi, da dela na raziskavi, do kje se da folk j...t.😉

Ta bi v kakem večjem mestu hitro končal s svojim performansom. 

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 15 minutami je Boss napisal:

Se oproščam @TiEn in @Alex ampak vama se pa že resno kisa. Takoj ko ni po vajino je pa zarota pa dvojni računi pa verjetno Jest in Boss sta mal pogoljufala ipd, al kako naj si razlagam tole vajino pisarjenje.

Mislim, da tolk integritete in fair playa pa imava, da se ne spuščava na nivo takih cheapshit manipulacij. Nesramno je pa tudi do soforumašef, da nekdo samo namigne, da so si člani odpiral več računov, samo da bi goljufali pri anketah. Svašta kakšno nezaupanje in insinuacije. Če že oblast deluje na tak primitiven način, dejmo biti vsaj tukaj tolk pri pameti, da si zaupamo. Al bo treba objavit seznam, kdo je kako glasoval? :nevem:

Ne, če je pob dal zadnji glas je v redu. Še vedno je neodločeno. 😊

Ste pa malo oba preskočilia vprašanje glede ravnatelja, ki kljubuje vsem. Kak komentar, mogoče? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
Pravkar je pob napisal:

Odločena? 9 vs 9 + 3 vseeno.

Prej je bilo še 9 za 8proti. V bistvu je bilo tako že zadnja dva dneva. Očitno so koga aktivirali, da je glasoval za odprtje. 😊

Kakorkoli, naj bo odprto. 😊

pred 1 minuto je TiEn napisal:

Je pa res težko glasovat z dvojnimi računi 🤦‍♀️

Jap. V bistvu ni nikogar, ki bi to kontroliral, če je vse regularno. 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

No, že ko smo v temi o koroni. 

Jaz ne bom nič komentiral. 

Kaj si mislite o ravnatelju, ki je   ravnatelj in ne verjame v obstoj nobenih virusov? In sedaj ne bo upošteval nobenih ukrepov. Ali podpirate takšne ravnatelje in učitelje? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano (urejeno)

Brez veze in dolgočasna dirka. Razen zadnja dva kroga, ko so se nekaj kao borili za tretje mesto. Drugače pa živi dolgčas. Se bojim, da bo postalo tudi tukaj dolgočasno in negledljivo  kot F1. 🤔

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 18 minutami je Jest napisal:

Jaz sem jo odklenil… ker je itak brezveze to zaklepanje, ker se debata samo preseli v drugo temo…

Sicer je pa anketa dokaj neodlocena… 

Vedno se bo nasel kdo, ki bo kokodajsal… :cheers:

Anketa je v bistvu odločena, da se zaklene. 🤔 Če bi šli striktno po pravilih. Je pa res, da je to tesna zmaga tistih, ki jih ta tema, v kateri se govoriči o koroni,ne zanima. Ampak zaradi mene, kot sem že napisal, naj bo odprta. Dovolim.😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 4 minutami je SpEkTr napisal:

Pač veš. Kako si pa zdej cel lajf vedel, da si zdrav? Če ne veš, se pa testiraj, simple :)

Pa zakaj je tema spet odklenjena? Če prav vidim, jih je več za to ,da ostane zaklenjena?

Ja, je. Sem tudi sam napisal, da naj se odklene, čeprav po anketi se naj ne bi. Pustimo, da komentirajo. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 12 minutami je Deeyan napisal:

Je blo zraven se mal Francije, ampak v Franciji pa signal normalen, samo Italija me jebe 🤔

Milano -> Nica -> Monako-> Chinque Terre -> Firence -> Pisa 🙂

Kako, nisi imel signala? A si probal preklopiti ročno na kakega njihovega operaterja? 🤔Ponavadi je Tim najmočnejši. Meni vedno deluje. Tudi v dolomitih v kaki dolini ni bilo problema. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Se vsaj zna valjati.😊 Mladeniči na yamahah se pa skoraj polomijo  že pri rahlem padcu. 🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 30 minutami je Deeyan napisal:

Js pa za nazaj objavljam, v Italiji sm bil namrec v celoti brez signala 🙄

IMG_20210816_193523.jpg

Kje si kaj pohajkoval v Italiji? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.