Ampak v tem clanku na brzino ne najdem trditve, da je izjavil, da virus ne obstaja... Pac navaja le tisto, kar drugi pisejo... in da ne verjame v cepiva in podobno... Ne najdem pa prav izjave, da je rekel, da virus ne obstaja ... ...
Kot sem ze napisal... meni je vseeno... ni mi pa vsec to, kako bi nekateri radi raztrgali nekoga samo na podlagi tega, kar preberejo ... Preberejo pa vec kot ocitno le tisto, kar jih zanima ...
Verjetno manjka tudi kaka vejica kje, pa pika. 😊 Tip nima s takimi izjavami kaj delati na mestu ravnatelja. Kako mnenje ima o koroni in cepljenju je njegovo osebno prepričanje, dokler bo pa delal v javnem sektorju, kjer dajemo vsi davkoplačevalci denar, bo pa delal natančno tako, kot se od njega pričakuje. Če bo navodilo, da se morajo testirati vsakih 35 ur, se pač bo. 😉
Sicer se nisem spuscal v zgodbo... in nisem sel niti preverjat, kaj je rekel ali kaj ne... ker me niti ne zanima tako grozno, da bi to moral ponavljati in ponavljati in ponavljati in ponavljati in ponavljati in ponavljati ... 😜 ... To, kar pa pises v nadaljevanju, pa "ucijo" drugacni "ravnatelji" .. tisti z belim ovratnikom ... Bos njih tudi kamenjal in jih pribil na sramotilni steber?
Saj drugace mi je vseeno... samo cudi me, cemu to tako vztrajno ponavljas? 😇
Tisti strici z belimi ovratniki naj učijo pri verouku(ki je mimogrede prostovoljne narave) kar hočejo, v šoli bodo pa učili, kar je v učnem načrtu. Če komu kaj ni prav, naj ustanovi svojo privat šolo, pa naj tam skačejo po žerjavici, prelagajo kamne v obliki zvezd, pričakujejo na nebotičnikih nlp-je, vlečejo čolne na hribe. Ne bo nobenega motile njihove igrice. 😉
Na področju kadra v zdravstveni negi so razmere vse slabše, podobno kot se slabša tudi epidemiološka slika. Obremenjenost zaposlenih narašča, zaradi tega tudi vse več odhodov.
Mogoče je razlog ta, da jih je premalo in delajo po cele dneve? Ali pa mogoče se odpravijo čez mejo, kjer dobijo neprimerno večjo plačo? Ali pa jim je dovolj tega bluzenja FB doktorjev v sloveniji? Kdo ve. 🤔
Ampak tale "ravnatelj iz Prebolda" ti pa ne pusti spati ane... ko ga v zadnjih dneh tako hitis omenjati 🤪 Ali se temu rece umetno dvigovanje povprasevanja? Ce ni nic drugega bolj ametnega, pa dajmo raztrgati enega ravnateja, ki mogoce sploh ni slab... le mediji so se odlocili, da ga slecejo do nagega... tako dolgo, da bo spet kaksna pizdarija in bo spet kaksen samomor... pol bodo pa komentarji v stilu "saj ni bilo tako misljeno"... pa "sorči... saj niti ni bil tako slab" ...
Gotovo se se kdo spomni zgodbe ravnatelja, ki je smirglal z eno od sodelavk kar v eni od ucilnic in je v javnost prisel posnetek tega dejanja ...
Dobro, primerjati tistega ravnatelja s tem je prezpredmetno. Ta trdi, da virusi Sploh ne obstajajo.
To pa je že kar huda izjava za enega ravnatelja. K takemu ne bi pustil svojega otroka, da ga, "poučuje" niti pet minut. Kmalu se bo našel kak ravnatelj, ki bo trdil, da je zemljo bog ustvaril v sedmih dnevih. Da naj mu kdo dokaže, da, se moti. In se bo zbralo 200 privržencev iz cele Slovenije, ki mu bo skandiralo in ga podpiralo. Kaj pa potem? Kaj sledi? 🤔
Se oproščam @TiEn in @Alex ampak vama se pa že resno kisa. Takoj ko ni po vajino je pa zarota pa dvojni računi pa verjetno Jest in Boss sta mal pogoljufala ipd, al kako naj si razlagam tole vajino pisarjenje.
Mislim, da tolk integritete in fair playa pa imava, da se ne spuščava na nivo takih cheapshit manipulacij. Nesramno je pa tudi do soforumašef, da nekdo samo namigne, da so si člani odpiral več računov, samo da bi goljufali pri anketah. Svašta kakšno nezaupanje in insinuacije. Če že oblast deluje na tak primitiven način, dejmo biti vsaj tukaj tolk pri pameti, da si zaupamo. Al bo treba objavit seznam, kdo je kako glasoval?
Ne, če je pob dal zadnji glas je v redu. Še vedno je neodločeno. 😊
Ste pa malo oba preskočilia vprašanje glede ravnatelja, ki kljubuje vsem. Kak komentar, mogoče?
Kaj si mislite o ravnatelju, ki je ravnatelj in ne verjame v obstoj nobenih virusov? In sedaj ne bo upošteval nobenih ukrepov. Ali podpirate takšne ravnatelje in učitelje?
Brez veze in dolgočasna dirka. Razen zadnja dva kroga, ko so se nekaj kao borili za tretje mesto. Drugače pa živi dolgčas. Se bojim, da bo postalo tudi tukaj dolgočasno in negledljivo kot F1. 🤔
Jaz sem jo odklenil… ker je itak brezveze to zaklepanje, ker se debata samo preseli v drugo temo…
Sicer je pa anketa dokaj neodlocena…
Vedno se bo nasel kdo, ki bo kokodajsal… …
Anketa je v bistvu odločena, da se zaklene. 🤔 Če bi šli striktno po pravilih. Je pa res, da je to tesna zmaga tistih, ki jih ta tema, v kateri se govoriči o koroni,ne zanima. Ampak zaradi mene, kot sem že napisal, naj bo odprta. Dovolim.😊
A je ta tema zopet odprta? Saj je prav tako. Ne glede na rezultat ankete sam menim , da ne smemo omejevati svobode govora in različnosti. Upam, da bo kulturen dialog od sedaj naprej s strani vseh.
Je blo zraven se mal Francije, ampak v Franciji pa signal normalen, samo Italija me jebe 🤔
Milano -> Nica -> Monako-> Chinque Terre -> Firence -> Pisa 🙂
Kako, nisi imel signala? A si probal preklopiti ročno na kakega njihovega operaterja? 🤔Ponavadi je Tim najmočnejši. Meni vedno deluje. Tudi v dolomitih v kaki dolini ni bilo problema.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tukaj se lepo vidi, da večina podpira obvezno testiranje.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani