Ja pol pri vseh cepivih kateri privedejo do hujše reakcije reskiraš pljučno embolijo. Pa vsi vemo da so pri vseh cepivih mogoči stranski učinki. Potemtakem se z nobenim ni varno cepit
Alex kolkr so nam razlagali naj bi stranski učinek pomenil boljšo rekacijo s cepivom in posledično več protiteles kot pa brez rekacije... sam ne bom za 100% trdil da je to res. Je pa res da da z vsemi trenutnimi cepivi lahko dobiš stranske in to od lajših do malo bol konkretnih.
Jah sej ne veš kdo blebeta prvo je bila kriva AZ za smrti in strjevanje krvi,..danes sem po radiu poslušal da so preiskave pokazale da AZ ni kriva za strjevanje krvi in smrt Avstrijke.
Znanec je po prvi dozi AZ kar dobro zakuhal (slabih 39) za kak dan
Vcer pa mi sodelavka (ki je sicer na drugem koncu Slovenije) pove, da se ne bo oglasila zaradi korone. Stara 34 let, prebolela korono sedaj dobila "covid pljucnico" (telo napada covid ceprav ga nima vec zato napada njo) in je na tabletah. Sicer je ok in gre na bolje, samo da bi si kdo namensko zelel to dobit ... 🤦♂️
Ja od tete mož pa ni imel stranskih. Odvisno od človeka.
Bil na krvavcu razn za čakat mal na gondolo gužve po smučišču ni bilo. Proge so zdržale nekatere do 14. Sam me pa čudi da noben ni previrjal ali smo testirani ali ne.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ta nima vseh v glavi 😕 oz lahko bi se bolje/lepše izrazil ker to je izpadlo res katastrofalno
Povezava za deljenje
Deli na druge strani