Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

Ja po prvih testiranjih se nam obeta zanimiv začetek sezone,.. posebej če favoriti ne pošlihtajo nastavitev na bolidu

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano (urejeno)

Ja pol pri vseh cepivih kateri privedejo do hujše reakcije reskiraš pljučno embolijo. Pa vsi vemo da so pri vseh cepivih mogoči stranski učinki. Potemtakem se z nobenim ni varno cepit :)

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Alex kolkr so nam razlagali naj bi stranski učinek pomenil boljšo rekacijo s cepivom in posledično več protiteles kot pa brez rekacije... sam ne bom za 100% trdil da je to res. Je pa res da da z vsemi trenutnimi cepivi lahko dobiš stranske in to od lajših do malo bol konkretnih.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Jah sej ne veš kdo blebeta prvo je bila kriva AZ za smrti in strjevanje krvi,..danes sem po radiu poslušal da so preiskave pokazale da AZ ni kriva za strjevanje krvi in smrt Avstrijke.

Vidim pa da je boss anti cepljenju 😛

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano (urejeno)

SF21

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Se mi zdi da pri ferrariju pogrešajo Seba pa so dali malo zelene gor haha (ne paše sploh)

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
1 hour ago, Bossek said:

Znanec je po prvi dozi AZ kar dobro zakuhal (slabih 39) za kak dan

Vcer pa mi sodelavka (ki je sicer na drugem koncu Slovenije) pove, da se ne bo oglasila zaradi korone. Stara 34 let, prebolela korono sedaj dobila "covid pljucnico" (telo napada covid ceprav ga nima vec zato napada njo) in je na tabletah. Sicer je ok in gre na bolje, samo da bi si kdo namensko zelel to dobit ... 🤦‍♂️

Ja od tete mož pa ni imel stranskih. Odvisno od človeka.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Bil na krvavcu razn za čakat mal na gondolo gužve  po smučišču ni bilo. Proge so zdržale nekatere do 14. Sam me pa čudi da noben ni previrjal ali smo testirani ali ne.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano (urejeno)

Ja za vikende so imeli spremenjen urnik.

BLAGAJNA ob 07:15 uri, KROŽNA KABINSKA ŽIČNICA ob 07:30 uri, ŠTIRISEDEŽNICA TIHA DOLINA ob 07:45 uri in ŠESTSEDEŽNICA VRH KRVAVCA ob 08:00 uri

In kot sm že napisal včeraj  so dobili parking na parkirišču pod gondolo pa so bili tam ob 7:40 :)

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.