Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 5 minutami je Slivka napisal:

Vem, da ni prava tema, ampak ker si omenil ravno "službo",... Torej, služb ni oz. jih je zelo malo. Mogoče je na celem svetu nekaj oseb, ki jih plačajo za to, da bodo sedeli v pisarni, objavljali na Facebooku in kakšnem forumu neumnosti cel dan... Dela je pa, kolikor hočeš. In če te zanima, če sem našel drugo delo: drugo delo je našlo mene. Še izbiral sem lahko, so mi kar štirje delodajalci ponujali delo...

Malo sarkastično ampak ok, vesel sem, da te je delo našlo oziroma služba.... 👌😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 5 minutami je Slivka napisal:

Tajnica pozdravi skoraj gluhega direktorja:
- "Dobro jutro, prasec stari. Kje si hodil vse do zdaj, impotentnež blesavi?"
- "Pri zdravniku sem bil in sem dobil povsem nov slušni aparat..."

Vem, da ni prava tema, ampak ker si omenil ravno "direktorja" bi te vprašal, če si že v novi službi ali jo še iščeš, nisem nikjer zasledil... 🤔

Ps; lahko tudi ne odgovoriš.... 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 5 minutami je TiEn napisal:

Glede na usedlino v šalci ti lahko pošlogam

pon tor sre bodo minili brez večjih težav s pozitivno energijo
v četrtek lahko pričakuješ prebavne motnj,e ki se bodo prevesile v petek
u soboto bo sicer to minilo ampak boš brez energije
u nedeljo vidim, da se bo stanje spet popravilo na boljše in boš s ponedeljkom začel vsa pozitivno naravnan

žal je slika malček meglena tako, da za sledeči teden ti pol ne morem več pravilno pošlogat.

Zdej se pa smejte kolkr se hočte sam moj mentor je bil vdeževalec Blaž!

Šele zdaj sem do konca spil, :nevem:bi zdaj mogoče šlo brez tistega četrtka in petka 😁😊😂

16793136404888594373190822843552.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 1 uro je Slivka napisal:

Na odru, na totalno nabasani javni novinarski konferenci, Robert Golob in Nika Kovač.
En moški potrka po rami moškega pred sabo in mu reče:

- "Oprostite, a lahko, prosim, snamete klobuk, nič ne vidim..."
Moški vljudno sname klobuk in posluša naprej, ko čez nekaj trenutkov spet začuti trkanje po rami.
- "Oprostite, a lahko stopite malce bolj levo, še vedno nič ne vidim..."
Moški, že malce nejevoljen, stopi bolj levo. A čez nekaj trenutkov spet začuti trkanje po rami.
- "Oprostite, a lahko..."
Moški ga jezno prekine:

- "Pa dobr no, a zdej bi radi pa še daljnogled, al kaj??"
- "Ne, ne, hvala, ni treba, daljnogled imam na puški..."

Ta je za pet let resta.... 😊😂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano (urejeno)
pred 16 urami je MazdaBoy napisal:

A je kej drugačna od tiste k jo piješ med tednom? 😛 

Seveda je,ker je Dolce gusto ali nekaj podobnega🤔važno,da je dobra.....👌

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 37 minutami je MazdaBoy napisal:

Treba uživat 👍 Sam če bi pa iz par 1000€ ratalo par 10.000€ pa tudi ne bi blo slabo, a ne 😁

Živci in zdravje mi tudi veliko pomenijo.....😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 2 urama je pob napisal:

Namještaljka napada na Niko Kovač. Takoj po napadu sem čakal, kako se bo tole naprej odvijalo. Ni blo potrebno dolgo čakat...

1.

WWW.RTVSLO.SI

Predsednik vlade Robert Golob je obsodil ponedeljkov dogodek, ko je neznanec vpil na direktorico Inštituta 8. marec Niko Kovač, in ji ponudil funkcijo koordinatorice preprečevanja sovražnega govora. Nika Kovač...

2.

WWW.RTVSLO.SI

Strateški svet za preprečevanje sovražnega govora pri predsedniku vlade bo danes začel delo. Premier Robert Golob je vodenje sveta ponudil direktorici Inštituta 8. marec Niki Kovač, ki je zdaj sporočila, da...

Mogoče bodo še Grimsa povabili.....😂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 3 urami je Alex napisal:

Itak. Denar služimo zato, da v življenju tudi uživamo, ne pa, da se skozi sekiramo, ali bomo vloženo dobili nazaj. Enkrat imaš kredit za nekak, drugič za nepremičnino... Ko to izplačaš si rečeš, sedaj pa dovolj, od sedaj naprej nobenega kredita več. Če imam dovolj prišparanega  denarja za nov avto ok., drugače bomo guslali starega naprej.

Verjetno ti pridejo te ugotovitve pozneje v življenju, ko si že bolj moder. Midva Bini sva že to ugotovila. 😊

Jp, eni pač uživajo ob kupu denarja in premoženja in skorajšnjem davku 😳, drugi pa v trošenje le tega.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Za nas,ki nimamo ravno oh in sploh denarja gremo na 2-3 potovanja ali dopust za par 1000€ pa ni problem z viškom in uživamo življenje kolikor ga še lahko.....:vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano (urejeno)

Jeklena 100 Nm

Lita pa 120-130 Nm

To so približne številke,brez garancije.....😁😉👍

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.