Ampak kak?en junc je Hamilton - ?e dobro, da Alonso ni neumen, ker bi blo spet pokale.
Kolikor sem bil v preteklosti proti Alonsu me ?edalje bolj presene?a kako zna odpeljat z glavo in ni? ne po?ne na silo. Je imel pa? smolo z gumami - Pirreli je res drek od dreka - ampak je odpeljal res lepo dirko.
Ampak res, v?asih je Alonso po?el vse bolj na silo...Zgleda, da je mal dozorel
Vsak dan je treba z rjuhco pokrit, tudi ce ga veckeat na dan peljes, poprej pobrisat celo streho, brisalce, posesat kanale z baterijskim sesalckom in sedeti pred avtom in ga gledat. Tako dela ponosen lastnik mercedes cabria .
Jebemu sunac - evo po dolgem cajtu nabavu rabljen avto in bil takoj nategnjen s kilometri. Moja Citroen kapelca ima skoraj 50.000km ve? kot je na ?tevcu. Pri 157.000km je za?elo javljati servis 200.000km.
Crknjeno ventilacijo mi je zrihtal avtoelektri?ar, ki je ugotovil (baje standardni pojav), da pride do te?av pri kontaktni klju?avnici?!?!?!?, kjer ne pride do stika (obraljeni kontakti) in zato ventilacija ne deluje. WTF pa kam hudi?a so to francozi povezali - sej pol ni ?udno, da imajo kar naprej te?ave z elektriko.
Aja cena popravila - zmernih 40?. Me ?e zanima kaj ob naslednji mesec - s Francozom pa res ni dolg?as.
dokler francozi niso mel elektrike so bli uredu avti, Renault 5 bi ?e zdej lavfale, ?e jih nebi pleh po?rl
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ampak res, v?asih je Alonso po?el vse bolj na silo...Zgleda, da je mal dozorel
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani