Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

Ampak kak?en junc je Hamilton - ?e dobro, da Alonso ni neumen, ker bi blo spet pokale.

Kolikor sem bil v preteklosti proti Alonsu me ?edalje bolj presene?a kako zna odpeljat z glavo in ni? ne po?ne na silo. Je imel pa? smolo z gumami - Pirreli je res drek od dreka - ampak je odpeljal res lepo dirko.

Ampak res, v?asih je Alonso po?el vse bolj na silo...Zgleda, da je mal dozorel :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

js bi bl reku, da kr cela Slovenija, tut pri nas na CE obmo?ju se dogajajo tak?ne in druga?ne stvari, je pa res, da ne tolk pogosto kot v prestolnici

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

XD pa je vizuelni prikaz nekoga, ki se tako na ?iroko smeji (?rka D), da ima zaprte o?i (?rka X).

je tako :D

Jures,

XD bi naj bil tole: Objavljena slika

:3 pa tole: Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Samo za Bossa
Napisano

ajoj... to je pa ?e vedenjska motnja, ki bi zanimala "mo?e v belem" :blush:

skor da, ampak to opravi v pi?lih 2 minutah :D

druga? se je punca izobra?evala za opera na Dunaju in ma neke visoke ?ole, pol itaq ni ?udn, da ti za?pila XD

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Samo za Bossa
Napisano

Navodila

Vsak dan je treba z rjuhco pokrit, tudi ce ga veckeat na dan peljes, poprej pobrisat celo streho, brisalce, posesat kanale z baterijskim sesalckom in sedeti pred avtom in ga gledat. Tako dela ponosen lastnik mercedes cabria :).

http://www.youtube.com/watch?v=8NZtE8HTmF4

na?a soseda (lastnica prvega twinga) je ?e bolj zanimiva, z avtom se dobesedno pogovarja, se prepogne pred njega ga pobo?a in se mu veselo nasmiha... :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

tole se je pa dons pri nas dogajal, men pa n? ni blo jasn, zakaj policaji s kala?i stojijo v kri?i??ih :blink:

http://24ur.com/novice/crna-kronika/oboroz...ga-se-isce.html

mi je pa zanimiv, da se ni tat raj?i lotu banke, ki je 2 metra zraven po?te...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jebemu sunac - evo po dolgem cajtu nabavu rabljen avto in bil takoj nategnjen s kilometri. Moja Citroen kapelca ima skoraj 50.000km ve? kot je na ?tevcu. Pri 157.000km je za?elo javljati servis 200.000km. :angry2:

Crknjeno ventilacijo mi je zrihtal avtoelektri?ar, ki je ugotovil (baje standardni pojav), da pride do te?av pri kontaktni klju?avnici?!?!?!?, kjer ne pride do stika (obraljeni kontakti) in zato ventilacija ne deluje. WTF pa kam hudi?a so to francozi povezali - sej pol ni ?udno, da imajo kar naprej te?ave z elektriko.

Aja cena popravila - zmernih 40?. Me ?e zanima kaj ob naslednji mesec - s Francozom pa res ni dolg?as. :aaaaa:

dokler francozi niso mel elektrike so bli uredu avti, Renault 5 bi ?e zdej lavfale, ?e jih nebi pleh po?rl :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.