Danes dopolnil kilometrino do željene vrednosti; 1000km. Bil do izvira Kamniške Bistrice. 45min samo še rabim z MTB za teh 17km, je pa tudi nekaj vzpona
Joj, @Z M A Jko siti delal picnice, (sicer dobre za prste polizat) smo se mi potepali in koristili bone. Jaz sem že napisal kje sem bil tako, da ti ne morem kaj veliko pomagat. Pa pohiti, da ti ne zaprejo vsega😁
Če nas zaprejo v občine, bom še vedno lahko šel na Veliko planino zimovat, hehe
V bližnji prihodnosti zagotovo ne bil danes v Preddvoru, ampak z Geckotom, ker je bilo vreme wigl-wagl (mamicumujebem) no in sem razmišjlu drug teden 1 dan po službi pretegnit noge od Kamnika do Preddvora ter potem nazaj in da ne grem po glavni poti (mimo letališča, itd.), tako sem si zdajle ogledal kje bi moral iti in vidim čez Komendo (KLANEC - Pogačarja pozdravit, hehe) in potem Cerklje.
Ti je poznana ta trasa, npr. v povezavi Pavličevo sedlo - Jezerski vrh in zašpiljena klobasa kolesarska?
Škoda v oblikovanju, ok spet bo nekdo rekel, da so okusi različni, pa vseeno. 1. generacija Yeti mi je simpatičen in najnovejši Superb sedan verzija, vse ostalo pa ... (Rapid je od zadaj še kar všečen in ne preveč tipično Škodilaćki, evo)
Včeraj gledal odličen domači film iz leta 2019; VSI PROTI VSEM (film tedna v sredo na slo1, kdor lahko zavrti nazaj, mu priporočam ogled te drame
Kar vas bo še posebej navdušilo, da vsi glavni akterji vozijo Mazdurine (6 in Cx5 sem opazil) in pa dogaja se v meni dobro znanem Kamniku, ki so ga preimenovali v Rovte, hohoho
Včeraj koristil presežek ur in osvojil nekaj vrhov nad Preddvor-om; Hudičev Boršt, Zaplata, Cjajnovco, Mali Grintovec, Bašeljski vrh, vse v bližini Storžiča
Nek brezjajčni mojster me je na fertig znerviral in sicer se meniva za neka dela in ga nikakor ne uspem priklicat, klica mi ne vrne, poskusim še via e-pošta in FB, nikjer nič, čeprav vidim da je aktiven. Mu napišem, da če ne želi narediti kar sva se dogovorila, naj jasno napiše in ga ne bom več gnjavil. NITI ODGOVORA NA TO!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tole je bila noro zanimiva dirka!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani