No ja o nadutosti tamale ne vem (osebno se mi zdi zelo posre?ena in iskrena vpra?anje je pa kak?ni so njeni star?i) ampak mi je bil pa Alen definitivno antipati?en ker se je rinil naprej s tem, da zna pa? delati otroke in se je ljudem smilil.
?e dobro, da nismo v USA ker bi bila ?ez dobrih 5 let ?e na prvi rehabilitaciji.
Teh 50k? bo ?akalo na ra?unu, do njenega 18 leta verjemi. Soseda je prijavila tamalega takrat starega cca 6 let na takrat famozni podarim dobim, do konca ?ivljenja mese?no rento in je pa? sre?ka zadela. Zdaj se pa denar lepo kopi?i in bo kmalu lahko vzdignil ke?. Ven lahko vzamejo star?i le ene 100? torej nekaj v stilu otro?kih dokladov, ?e ho?ejo kaj kupiti (zanj) morajo prilo?iti ra?une in ?e prej dati pro?njo.... O ?tipendiji lahko le sanja, ker ima pa? "svoj" denar. Skratka ni tako enostavno.
No in zaradi takele izjave mi ne more biti jasno, kako bi bilo lahko drugje po SLO tako druga?e kot je.....
Morda zato ker je v tem okraju ve?ina takih, ki so volili Jan?o ali pa NSi?
-Poglej si rezultate glasov po ob?inah, in tistih KI SE TI?E, so VSI ZA!!!!! Boli njih kurac (razen Jorasa), kako se bojo zmenli, sam naj se enkra? ze zmenijo. Proti so pa ve?inoma vsi tistki, ki se jih zadeve NE TI?EJO!
-Kje je bila Slovenia v?asih nima veze, veze ma tisto, kar so se na?i dripci takrat narobe zmenili, ker so bili preve? zaposleni z dilanjem oro?ja.
?e ste gledali so ljudje pri Hotizi glasovali ZA samo naj se ?e enkrat kon?a ta kalvarija. Se mi pa zdi butasto zdaj vso jokanje ker kar je izglasovano pa? je. Bi pa rad sli?al tiste, ki so proti kako bi oni re?ili te?avo, da bi mi dobili odprto morje, tistih par metrov zemlje in problemati?ne zaselke ali pa magar ?e Savudrijo obenem bi Hrvate ?e blokirali, da nikoli ne pridejo v EU.
Lol ko bi videli rezultate v na?em va?kem okraju. Od 266 je bilo 130 ljudi, od tega 112 proti in le 18 za. ?e ne bi bil zraven ne bi verjel, da je taka razlika.
Ja to mi je pa ?al. V petek sem takoj navalil na Klijota RS ?eprav so rekli, da bi mogu probat ?e Laguno 2.0 dizel s tem sistemom. Vsi, ki so jo peljali so bili nad lego navdu?eni. Ko sem se kon?no opogumil so pa rekli, a-a ni? ve? testnih.
Izgleda je bil tak dan. Jaz sem v petek pri?el iz slu?be pa ugotovil, da se mi je nekdo prav lepo naslonil na odbija? Klijota. Oziroma potegnil po robu desnem ko je ?el o?itno ven iz parkiri??a ali pa parkiral notri in je ?el preblizu. Saj sem skoraj vse lahko spoliral ampak je pa ?e vseeno ostala ena ?rta ker nima ve? barve.
Pa ravnokar sem uveljavil parkiri??e za eno vdrtino na boku.
A ma? Smarta coupe? ?koda, da v EU nimamo kak?ne K-cars klase. Realno bi 80% me??anov (LJ) lahko imelo tak?ne avtomobile pa bi bilo manj onesna?enja in ve? parkirnih mest.
OK, da se pohvalim, RS182 vs RS197 sta oba enako hitra, v bistvu moj bolje vle?e ampak unega re?uje kraj?i menjalnik. Skratka izena?eno.
Meni nikakor ni prav da so razbijali. ?al pa se mi zdi da vsakodnevno razno govori?enje raznih "pomembne?ev" ?e dolgo ne koristi ve? in noben ve? ne poslu?a, zato sem prisiljen zaklju?iti, da je to verjetno edini jezik, katerim je vlada prisluhnila.
S tem so naredili ravno kontra efekt.
Predsednica ?tudentske organizacije Univerze na Primorskem Nika ?travs:
"Policija se je ?al odlo?ila, da ne bo posredovala s fizi?no silo, in pustila, da se vandalizem nadaljuje, kar je pri posameznikih spro?ilo odobravanje in so nadaljevali z metanjem predmetov v pro?elje parlamenta."
Mislim kako si sploh upa tako bedarijo izjaviti??? ?e bi policija resno uporabila silo, se spustila v "uboge" ?tudente bi danes brali izjave taistih ?tudentskih funkcionarjev kako so bili policisti preve? nasilni.
Aja in hecno je gledati ?tudentske demonstracije proti novemu zakonu, a derejo se "kdor ne ska?e ni Slovenc".
Boss lepo povedano! Hecno je namre? ko pride dijakinja frizerske domov vsa ponosna, da je bila na demonstracijah na pre?ercu. Ko jo vpra?a? ?e se ji sanja proti ?emu se je demonstriralo pa re?e seveda vem saj so nam tam po megafonih povedali, da nam ho?ejo ukiniti ?tudentsko delo pa ?tipendije.
Najla?e je pa pijane in z neumnostimi nafilane ?tudente potem okriviti pa re?i "jaz ni? kriv". Organizatorji in razgraja?i so na koncu pljunili v lastno skledo ter o?rnili ?e vse pridne ?tudente.
Oprosti ampak, ?e ti slu?ba daje avto in krije ve?ino stro?kov nima? kaj jamrati. ?e bi meni dali avto bi mi bilo ?isto vseeno, ?e je bencinar ali dizel.
Ja to je res, ampak kdo ga je pokronal. Tisti "osamosvojitelji", ki se danes po prsih trkajo kako so bli oh in sploh in da brez njih skoraj svet ne bi obstajal. Takrat so izbrali minimum od minimuma namesto, da bi napisali zadnja uradno priznana meja (ki je bila na Mirni).
Tko pa ni? ne moremo ve? in ni je zdej sile, ki bi lahko to neumno odlo?itev spremenila, zato pa je zdaj borba za ta ko??ek zemlje in izhod na odprto morje.
Najbolj nesramno pa je, da ravno taisti kao osmosvojitelji zdej pljuvajo kolk zemlje bomo kao predvidoma zgubili a to?no taisti so krivci, da smo jo ne vem koliko ?e in da ?e bi takrat postavili zahtevo bi ?e davno imeli re?eno mejo vsaj na morju in bi se resno pogajali o meji tam okrog Umaga ali pa ?e kje ni?je.
Sam tole je pa ?ista resnica! ?e bi takrat mejo dolo?ili bi imeli zdaj mir. Ne pa, da se po 20ih letih kregamo. Me pa skrbi, da bo referendum odlo?il proti arbitra?i. Zakaj? Zaradi tega, ker ve?ina Jan?evih (in ostalih ki nasprotujejo) volivcev slepo verjamejo na besedo in ne pogledajo druge plati kot drugo pa bodo ?li tja "zahojenci" voliti proti samo zato ker "Nas pa Hrvati ?e ne bojo jebal!". Na koncu bo pa ravno obratno, ?e 20 let nas bojo jebal. Klinc gleda ?e tako smo toliko zemlje izgubili, ?e bo meja kjer je pa? bo, ampak bo vsaj uradno dolo?ena!
Sem pa bral enkrat nekje ko so hoteli davno nazaj narediti "plebiscit" in je bilo dosti "Hrvatov" za to, da postanejo spet "Slovenci", da so jih zatrli. Mogo?e bi bil plebiscit v problemati?nih vaseh ?e najbolj smotrna re?itev. Pa naj povejo kam bi radi pasali. Ker ?e mene vpra?ate politika nima pravice nekomu, ki je na meji re?i ti si na uni strani kljub temu, da je pa? meja tam ?e nevemkolikokrat premaknjena sem ter tja, in hodijo ?ez mejo na njivo pa podobne absurdi. Za mejo na morju in ob Dragonji pa upam, da se bo ?e nekako izteklo, da ne bomo preve? na slab?em, ali pa celo na bolj?em.
PS: Ravno iz tega stali??a so se mi Grki ?e bolj zamerili. EU jim najprej popu??a pri teroriziranju Makedonije potem jim ?enkajo ?e ne vem koliko ??? za eno majhno Slovenijo jih pa boli kita in bi najraje videli, da bi mi Hrvatom po?enkali vse pa, da smo ?isto tiho.
Itak bomo popu?ili, ne glede na dejstva. Zgodovina ima mejo dosti ni?je, hrvati pa talajo vikende vsem mogo?im funkcionarjem, ki so lai bodo imeli veze z arbitra?o. Meja je bila na Mirni, torej je ?e vsaj Umag na?. Ko bo cirkusa konec, bom vesel, ?e mejni prehod ne bo v Postojni.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
No ja o nadutosti tamale ne vem (osebno se mi zdi zelo posre?ena in iskrena vpra?anje je pa kak?ni so njeni star?i) ampak mi je bil pa Alen definitivno antipati?en ker se je rinil naprej s tem, da zna pa? delati otroke in se je ljudem smilil.
?e dobro, da nismo v USA ker bi bila ?ez dobrih 5 let ?e na prvi rehabilitaciji.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani