Skoči na vsebino
semafor s kamero
Napisano

Zato pa jaz pravim in se tega tudi dr?im da kar je pod 4m ni avto.

Ko enkrat ?e pride do tistega najhuj?ega te re?i samo ?e pleh (pa zadnje ?ase tudi kak?en air bag) in ve? ko ga je bolj?e je.

Moja makina je dolga 4,26 m ampak me niti mal ne mika kako oviro testirat, ker pomojem bi se kar zapi?il pod koga, v stilu, ko sem enkat vidu slike kako je kaminon zapeleju NA crx del sol, kaj je blo z lastnikom pa pol raj? nism razmi?lu! :ne vem:

Jz mislim da je npr. novi jaris bistveno varnej?i kot tolk in tolko let stara mazda, pa nima veze zdej o keri izvedbi in generaciji govorim in da ni vse samo v dol?ini, ne re?em je dost odvisno od te?e, ampak tut letnik in stopnja napredka dela svoje! <_<

Kar se pa semaforja ti?e, ?e bi jaz lahko izbral samo 1 semafor za celotno LJ, da se postav kamera, ki posname kr?ilce, bi ga postavu na ?tajersko cesto, na kri?i??e Brn?ićeva - ?landrova, verjetno bo marsikdo vedu za kaj, ker tam se pa res uletava u pozno rde?o! :whatever::angry:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

semafor s kamero
Napisano

Sirius in Symon, tut jaz dostkat gledam, na kak?ni ?udni cesti, kam bi se izognu v primeru neizogibnega tr?enja, pa dostkat ne najdem nobene prave re?itev, obenem pa probam ostat (neparanoik), ker ?e pa samo razmi?la? na to da zna po?it, bo slej ko prej tut u resnic po?lo! <_<

je pa verjetn skor najslab?a varianta od vsh se direkt u drevo zalimat, ker tam pa vse sile delujejo na prakti?no eno samo to?ko, sila se ni? ne porazdeli po celi ?irini in verjetn ste ?e velikrat videl, ko je nek avto zaklan vsaj do armaturke al pa ?e dlje in pogosto jo tut ?ofi ne odnese s celo ko?o! :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

semafor s kamero
Napisano

Za vo?njo po cesti, no dovolj le da ima? vozni?ko, ?eprav je pa le-ta nujno potrebna! <_<

To se nana?a na tole nesre?o ko je bla par dni nazaj v okolici Kranja nekje!

Ko je mulc brez izpita vozu Bemeveja in ga jasno stiskal, izku?nje pa itak nula, mogo?e je kdaj pred tem vozu traktor al pa kako avtomobilsko simulacijo na gameboju! :whatever:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

semafor s kamero
Napisano

Men se zdi ful neumno, da probajo polcaji tam pocolat kjer je najla?i, ne pa tm kjer je "nesre?no" mesto, ki se stalno ponavlja in takih mest je ogromno! <_<

2 Sirius - odli?en opis speljevanja na semaforjih! :rispekt:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

semafor s kamero
Napisano

No sej men osebno je najbol gnila scena, ko si medsebojno dru?no uletavajo ?oferji z vseh strani (v pozno rde?o) pa s tem zaprejo pot tistim s kerimi se kri?ajo, potem oni drugi ponovijo vajo itd.! :jupiii:

Al pa tkole po mestih ko vidmo, ?e posebi ko padejo 3 in pol kaplje de?ja, pol pa se za?ne tok hitro speljevat, da gre v zeleno mogo?e max. 2 komada in pol ni ?udn da je gu?va, vmes pa jasno narod kej gloda, pije, po?ilja sporo?ilca, bere cajtng, kak?ni bolj domiselni pa mogo?e ?e kej bolj interesantnega! ?zmeden?

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

semafor s kamero
Napisano

Sirius, tole ko si omenu, da naj "bolj?i" ?ofiji pazijo na slab?e in ne vr?ijo pritiska nanje, me spominja na pravila na smu?i??u, ko morajo obvlada?i ful pazit da kake za?etnika ne sesujejo in se mu morajo znat ?e med spanjem izognit! :P

Sicer razumem, da se komu ?e pri 50 kmh fuuul hitro dogaja (tut men se je npr. ko sm glih naredu izpit), ampak tko kot je Sa?o reku, naj se vraga umakne, tko kokr kak?ni Zetorji na vaseh (?eprov je tut med temi zlo mal teh ki dejansko to po?nejo) in mirna Bosna, ne pa da za sabo peljejo "jaro ka?o"! :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

semafor s kamero
Napisano

To je res - kolega, ampak ?e vseen ?e je omejitev 50, naj pa? dejansko se pelje (vsaj) 50, ne re?em, da morajo vsi vozit 70, pa? pa naj se vsaj dr?ijo omejitve in ne da se vozijo 10 in ve? pod njo! <_<

Dostkrat koga glih taki "penzići" tok iz?ivcirajo, da pol ho?e it mimo za vsako ceno, in tkt loh pol posledi?no po?i, ampak to je ?e druga zgodba, sicer pa podobna scena kokr mim traktorja (res pa je da grejo nekateri loh ?e tut 60 na urco), ?e posebi ?e se ti malo mudi! :P

Zato ni vedno nujno da so tisti, ki vozjo po?asi, tut bolj varni ?oferji, dostkat glih za tacga, ki jo total "naliman" na spredno ?ipo in se pelje 25 km/h, v njegove sposobnosti in blazne reflekse, jaz pa? ne verjamem! :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

semafor s kamero
Napisano

Tale kri?i??e zna bit res kriza in bo treba fajn pazit, da ne bo cassa prehitr prazna! B)

Kar se pa udele?encev prometa ti?e, pa osebno najbol u?ivam ob nedeljah na cesti, ko to?no opazimo, zakaj izraz NEDELJSKI ?OFER in kaj dejansko pomeni tak?en nivo vo?nje! <_<

Pa ?e te ne iznervira ko nekdo vozi 35 namest 50, v smislu, prehitro zihr ne pelem! :zvizga::hudicek:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Evo tole je to, skratka naj slabu, sicer pa je na eni sliki ?e dosst bolj?a, na tejle so pa dobri kraki na vidiku! B)

Matr vola! :bravo:

post-342-1165560368.jpg

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Symon
Napisano

?estitke ljubitelju hitrih JAP avtov, ?elim ti ne glede na to kera zna?ka bo na havbi, da bi ?e naprej u?ivu u vo?nji in imel pri tem nasmeh od u?esa do u?esa! :D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gostinska ponudba
Napisano

?e bi ?ev kdo danes na osmico v vipavsko dolino, je vljudno vabljen, al pa sploh ?e je kak?en doma?in al iz bli?ine, bi ?li loh skupi! :jupiii:

Gremo pa s kolegi okrog 16h iz Lublane! :ljubezen:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.