Ne bo preveč pokleknila, ker ima omejilce. Problem so pnevmatike: imajo dovolj velik indeks nosilnosti? Za tako težo bi morale biti tiste na 22,5 colskih platiščih...
Prazniki so tukaj, zato apeliram na vse, da ne vozite pod vplivom alkohola. Če se želite voziti varno, vam lahko moja ekipa brezplačno pomaga.
Pokličite/pišite 2 dni vnaprej in organiziram vse potrebno. Ekipa je strokovno usposobljena in ima dolgoletne izkušnje. Pridemo in pijemo za vas, da lahko vi varno vozite...
Jah, za tri letvice pa res ne bom hodil do Brezovice...
Mislim pa, da bi to skoraj moral spravit v Mazdo 6 karavan. Od sprednje šipe do zadnjih vrat bi moralo biti kar kakšne 3 metre, če ne še več... In tri letvice niso taka teža, da bi kaj polomilo, če položiš gor...
Če prou zastopm, smo za nekonkurenčnost Evrope krivi delavci, ker premalo delamo, in ne v celoti zgrešena politika. Se pravi, je Safet na Kolektorju CPG kriv ker prepočasi fršola škarpo in ne von der Leyen, ki zahteva, da firme plačujejo drago elektriko...
Čim prej do odvetnika, pa naj vrnejo kupnino. In se sami ukvarjajo s polizdelkom. To ni ničemer podobno. V ZDA imajo "Lemon law", jim tak avto brez nadaljnega pripelješ nazaj ... Mogoče še naši Zvezi potrošnikov predstaviš svoje muke, seveda podkrepljene z vso dokumentacijo ...
Od 3.11. do zdaj se ukvarjam s sanacijo hiše, ker nam je snelo streho. Danes bo najbrž še zadnje dokončano. Potem se lotom pa FuksWagna.
Ampak to bo za katero drugo temo, ker dvomim, da bo komu od udeležencev do smeha...
Ko sem ga pevzel, je imel 383 km. Praktično povsem nov...
Ko sem jim poslal sliko, so poslali SMS, da naj vozim, dokler FuksWagen ne bo fertik, samo naj pazim, kje parkiram - naj bo na ravnem oz. drugače dobro zavarovan pred nenačrtovanim nenadzorovanim premikanjem...
Če želiš ti od Ljubljane dalje posodim Geckota, z njim sem bil med drugim na Nizozemskem, brez da bi 1x samkrat sploh pomislil, da lahko karkoli guzne med to konkretno relacijo. Hyundai power.
Pazi, kaj ponujaš, ker ni veliko manjkalo, pa bi te res klical...
Mujo in Haso sta berača v Ljubljani, vsak "dela" v svojem rajonu. Njun deloven čas je vseskozi enak. Mujo zbere po 2 do 3 evre drobiža na dan. Haso prinese vsak dan domov polno škatlo 10 evrskih bankovcev, vozi Mercedes in živi v lepi hiši. Pa vpraša Mujo Hasota:
- "Ravno toliko časa fehtarim kot ti in prav tako zavzeto. Kako to, da ti prineseš vsak dan polno vrečko desetakov?"
- "Poglej na svoj karton, kaj imaš napisano?"
- "Sem brez službe, skrbeti moram za ženo in šest otrok."
- "Eto, nič čudnega."
- "Kaj pa imaš ti napisano?"
Haso mu pokaže tablico, kjer piše:
- "Treba mi još samo 10 eura za povratak u Bosnu!"
Na podzemneni železnici se ob pozni uri pripelje vlak in vstopi moški. Na vagonu ni nikogar, razen neke ženske. Vlak pripelje skoraj do zadnje postaje in moški stopi do ženske in ji reče:
- "Gospodična, nocoj boste seksali."
Ženska začudeno pogleda in vpraša:
- "Kako pa to veste, ste morda jasnovidec?"
Moški odgovori:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne bo preveč pokleknila, ker ima omejilce. Problem so pnevmatike: imajo dovolj velik indeks nosilnosti? Za tako težo bi morale biti tiste na 22,5 colskih platiščih...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani