Skoči na vsebino
Korona - Covid-19
Napisano (urejeno)
3 hours ago, Nejc1986 said:

Sem tudi jaz malo razmišljal o Krvavcu jutri... Pa berem o gneči... Uro in pol na gondolo? Sestrična je zdaj gor in baje je grozna gneča.. Ni šans... Mogoče bo naslednji teden bolje, ko ne bo počitnic. 

Sem povprašal na forumu smučišča.net še malo o gneči na krvavcu dam quote od ponedeljka

Živjo. Danes sem prispel 7:40 na parking. Spodaj sem na krožno-kabinsko čakal cca. 30 min. Se občuti, da so na Gorenjskem počitnice. Na 6 sedo se je do 11 ure čakalo med 5-10 min, kasneje do 5 min. Večinoma sem vozil 17/18/20 kjer je podlaga lepo držala. Drugje se je že malo ojužilo.

p.s: vidim po slikah da je res gužva 😕

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano
2 hours ago, Bini said:

Ta teden bo vsa Lj.gor zaradi počitnic in bo vse živo smučalo tako,da upajte na najboljše....:prstgor:

Že bil večkrat gor med počitnicami pa tudi za vikend,.. razn gneče pri gondoli se zgoraj res porazgubi..kako bo sedaj med covidom pa ne bi znal rečt

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano

Jaz prisegam na kavo Goriziana, ker jo grem direktno v tovarno kupit. Pa še poceni je pa čeprav vzamem bolj premium.

20210222_154606.thumb.jpg.ab76b159190b456e17a7c492b1c0de60.jpg

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano

Jaz se zaradi nove službe tudi grem prvič testirat. In sicer kar na test za občane Ajdovščine/Vipave z hitrimi testi (HAGT)

A to ti tud naredijo bris možganov ? 😂 Al je kako drugače.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Sem prav vesel da sem kupil novo mašino za editing pred vsem tem :) Sicer grafike nisem zamenjal in je nek medium razred ampak nimam trenutno potrebe. Priložim slike in sprec ob priliki.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Lujz staknil covid,.. nadomeščal ga bo Russell(me zanima kake butaste izjave bo sedaj imel)

Mick in Nikita sta pa podpisala za HAAS

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano (urejeno)

Mobilnik in hotspot
ali pa usb 4g ključek

ali Ojačevalnik signala (nsio nekaj dragi)

Lahko tudi UTP kabel povlečeš do prikolice, samo če nimaš klešč ti bo moral en drugi stisnit gor konektor,.. oz če dobiš kje že narejen kolut od 30m

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.