Opravil krvodajalstvo, potem pa izlet na obalo in Parenzana (kolo+kopanje), kasneje sem Bossu pokazal nalaganje becikla v Mazdo6 in greee noter 29-ccolar
Tale je biw odličen wikend, danes pa kot se spodobi za rumeno majico, sva s hčerko odkolesarila do Ljubljane (ona na 20-colarju 26km, sem kar ponosen na žverco, ki ni ravno vajena kolesarjenja)
Sicer pa moram pohvalit idilično septembrsko vreme in posledično Z4 v 6-ih dneh naredil preko 1000km
Danes od doma odpedaliral do Tacna, se povzpel na Šmarko, kasneje pa ponovno proti domu na pedala. Vmes seveda obvezen posstanek na zasluženem pivu v pivnici Adam Ravbar, Pale ale
Jaz sem bil na Menini samo 1x in sem šel iz Tuhinjske doline gor in potem dol v Bočno. Mislim da je to bolje, saj je proti Bočni lepša podlaga in bolj primerna za spust. Je pa res,da je iz Bočne bolj senčno. Vsaj tako imam v spominu; upam da se ne motim .
Moravški je maher za Meninca in Menino, me zanima še njegovo mnenje
Danes mineva 30 dni od vrnitve z dopusta in pricetka uporabe stevca na kolesu. Trenutno stanje; 460km in pocutje odlicno. Poleg tega se pospeseno fitnessiram in delam vaje za moc.
V kratkem nameravam s kolesom na Menino ter izpit gor Meninca ali 2. Ce odpedaliram iz domace Soteske ter se vanjo vrnem, s tem da zelim krozno kolesarsko turo. Kako se priporoca; iz GG oz. Bocne gor ter spust v Tuhinjsko z vrha menine, ali raje obratno klobaso? MTB!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Bini, dobro se poštimajta!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani