Tole sem (spet) peljal v?eraj. V bistvu bi moglo iti v jamralnik, ker se mi je za?elo kolcati po turbini pa RWDju. Dobro ga je zdaj?nji lastnik zrihtal, ?e nekaj malenkosti pa bo tako kot mora biti.
Ampak kakor koli ?e - 20 let se ukvarjamo s to kur?evo mejo in izhodom do odprtega morja in po moje je ?e skrajni ?as, da kon?no ta problem uredimo... jaz osebno imam poln k*** tega, da dolo?ene dele ozemlja si je Hrva?ka dobesedno pripojila brez dogovora in ?e ne naredimo ni? bodo ta ozemlja ?e vedno pod oblastjo na?ih ju?nih sosedov in najslab?e je, da bodo ?e naslednjih 20 let to po?eli.
Potem daj ?e link na avtomobilizem.com kjer so imeli nekateri bli?nja sre?anja z njo ker je menda kar "hitra". Je pa to avto od prijatelja in ko ga je prodal je imel avto 270.000km. Sicer je pa bistveno bolj?i nakup od Madmaxa Primera.
symon skoda k je konc posnetka .. pol k se dol spustis je boljsa cesta .. tm je vedno en hondas me dol nametavu hahaha je pa res da me je strah tistga konca ceste (ce nism zgubil orientacije glede lokacije )
Ja naprej je fajn cesta ?e jo pozna?. Ker je kar dosti poflikana pa ve?ji del dneva v senci. Je pa baje slu?ajno takrat za?elo rositi pa je tip pospravil kamero in vozil ?e po?asneje in ?e previdnej?e.
PS: Kak?na Honda? Na tistih koncih ob?asno kraljuje tudi ena Impreza zadnje ?ase. Prej modra, zdaj ?rna.
Prvi? kolnem Renoja ampak ne na ra?un kvalitete. Zadaj je menjava fedrov in amortizerjev res zakon, sploh ne rabi? dati gum dol, samo za ene 10 cm ga dvigne? pa od?raufa?. Ampak sprednji amortizer ima pa na vrhu tako bolan sistem monta?e, da ponori? in do nadaljnega obupa?.
Mam tut jz ?e povhn kufr raznih plinskih iber zagrete?ev, ki ne pustijo drugim da terajo kar ho?jo!
P.S. - kupu bom Twingota L.1993, pa nam nucu ne plina ne nafta, pa? pa benz - unih 5 litrov al kok ?e po?re, pa hkrati bom NEOPREDELJEN in NEOBREMENJEN!
Ma klinca bo? neopredeljen in neobremenjen, Renoja bo? vozil, bo? spet opredeljen in obremenjen kdaj crkne k to ni Japonc, to je jajc od Francoza.
Da se pohvalim. V?eraj sem dobil paket iz Nem?ije za Francoza.
Glih tko kot je neumen diesel za kratke razdalje in malo km je neumen plin za ravno te razdalje in te km. A se vsaj kle strinjamo al tud tuki ne. :ne vem:
Ja to?no tako in ne vem zakaj ta stavek meni servira?.
Lej meni se zdi ?e prav otro?je, da se pa? pregovarjate. Ja razumem zakaj si se ti odlo?il za dizla, razumem tudi zakaj se je Yavar za plin. In zato se mi zdi hecno zakaj drug drugega prepri?ujete, vsak se odlo?i kot mu pa?e. In ja dosti ljudi se najde, k nabavijo dizla ker malo pije in delajo kratke relacije po drugi strani sem pa prepri?an, da nekdo ki dela z bencinarjem dolge relacije si to ?e lahko privo??i. Pa? ljudje smo si razli?ni.
To je res nesmotrno... ampak pa? taka je njegova odlo?itev.
Ahaaa, to je pribli?no tako kot je od enih odlo?itev, da si vgradijo plin in ga imajo raje kot Navor?
bi pa prav lepo shajal tud s kakim turbobencinarjem oziroma ?e raje s kakim kompresor/turbo motorjem.
Kdo ti brani? ?e je pa bencinar ene 2,0 ali ve? in kolikor toliko dober (v smislu tehnike ne porabe pa CO2 ) motor to je pa navora ?isto dosti za udobno pospe?evanje. Turbo bencinar pa sploh, pa bo? imel vse.
EDIT: Da se pohvalim, Cliota sem dobil nazaj, sem dal ?trihati zadnji bok zaradi parkiri??a. Fajn je usedeti se iz nadomestne Clio Storie v lasten avto ?eprav mi je v prvo crknil ker nisem znal speljati s svojo sklopko, ki nekako ni tako mehka kot od Storie. V bistvu sem ?ele zdaj dojel, da sta navaden Clio in RS ?isto druga avta.
slabo se vidi, ampak tipo je po moje z ?ago za ?elez odprl odbija? (na treh delih tako da ima odprtina strehico na auspuh) za 2 cevi pri?vasane na cev auspuha, okoli avta je nalimana plastika ki ponazarja pragove, na strehi pa je lovilec muh....
Spredaj ga ?al nisem mogel slikati......enako lu?i so bile ovite v nekake okrogle cevi - ?e? bo bolje svetil usmerjeno...
Saj bi rekel, da tablice upravi?ijo ampak take primerke imamo tudi v Slo.
Pa da ne bom offtopic:
Po strastni ljubezenski no?i on opazi sliko nekega drugega mo?kega na no?ni
omarici.
Pri?ne ga skrbeti: "Je to tvoj mo??"
"Ne dragi, ni", odgovori in se tesno stisne k njemu.
"Morda tvoj ljub?ek?"
"Ne, ne, sploh ne", re?e smukajo? se okrog njegovih u?es.
"Torej je to tvoj o?e ali brat", ga zanima v upanju, da bo kaj takega.
?lovek s ?im se ti obremenjuje??! Zakaj pa nisi ti kupil 323F GT V6 ne pa tega 1,5 mlin?ka, to se gotovo ni? ne odziva na klancih in nikamor ne gre? ?e te ?e tako skrbijo pospe?ki avta ki ga je kupil nekdo, ki ga osebno sploh ne pozna? kako te morajo skrbeti ?ele pospe?ki tvojega avta?
Razume? namig? Ne obremenjuj se s tem kaj je nekdo kupil ker vsak kupi kar njemu ali njegovi denarnici pa?e.
Hja, ampak zakaj pa pol tolk predsodkov pri Korejcih (verjetno pri Kaalmanu tud), ker za enako opremljenega Hyundai I20 da? vsaj 2k? manj pa ?e leto garancije ve? dobi?. KIA-e pa raj sploh ne bom omenjal; 7 let garancije pa avto s primerljivo ceno ampak segment vi?je. Da o novi Vengi sploh ne govorim.
Lej majster, ?lovek se je odlo?il kot njemu in njegovi pa?e (kar je edino pravilno) ne pa tako kot bi ?lanom Mazda foruma pasalo. Ker imam ob?utek, da ste nekateri u?aljeni ker ni kupil Mazde ali avta ki vam ugaja. Ne vem ?emu toliko kompliciranja kaj si je kupil in zakaj ni ?esa drugega? :ne vem:
vsak hvali svoje kljuse... in vsepovsod so ?rne ovce... z Mazdami nimam nekih slabih isku?enj, nekaj bridkih to?k je, ampak, z nemci v dru?ini nismo imeli tudi nikoli ni? posebnega...
naslov teme pa zato tak, ker verjetno potem neka srenja tudi nekaj ve in pove, da pa? avto ni tako zani?, kot sem tule prebral kak?en komentar...
Lepo povedano.
Jaz pravim, da ?e gleda? samo eno znamko ali pa dr?avo porekla se kaj hitro zgodi, da ima? omejeno izbiro, ?e si pa neobremenjen z butastimi predsodki pa lahko kve?jemu kaj pridobi?. Kot sem napisal, naj vama slu?i dolga leta brez te?av.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tole sem (spet) peljal v?eraj. V bistvu bi moglo iti v jamralnik, ker se mi je za?elo kolcati po turbini pa RWDju. Dobro ga je zdaj?nji lastnik zrihtal, ?e nekaj malenkosti pa bo tako kot mora biti.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani