Ma zakaj ne bi mel morale?? Milan je bil dosti bolj?i pa pika! To ni bla tista igra Manchestra,s katero osvaja svoje navija?e(med drugim tudi mene... ) ,pa? slab dan in pa nenormalno dobra in pa disciplinirana igra Milana sta privedla do tega rezultata. Ampak v finalu,kot sn ?e reko navijam za Liverpool,?eprav pripisujem ve? mo?nosti Milanu,?e vsaj pribli?no ponovi igro iz polfinala.
Ti?a vun!!
Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Kaj naj re?em..... Groza....moje najhuj?e no?ne more so se uresni?le..... Moj ManU je izpadel....ampak danes roko na srce povsem zaslu?eno..... Danes ni blo Mja od Manchestra.....na ?alost.Je pa res,da je Milan odigral perfektno tekmo,?isto so me presenetli.?e bi italijanski klubi skozi tak igrali,bi ?e mogo?e navijal za njih. Tak pa v finalu navijam spet za rde?e-tokrat Liverpool!
Ti?a vun!!
Ma ne,na?eloma ni tak,samo se pa v?asih zgodi tudi kaj takega,samo ?e je prehudo,pol ziher ne. Pa tudi pretiravam ne,?e nisn ki blizu doma,tam pa tak grem pe?.
Ti?a vun!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Evo,ko je bil forum down,pa sn pozabo,da se to dogaja....
Ti?a vun!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani