Jz pa kr se prtiskanja ti?e, nikol nam ?teku ene stvari!
Ko nek tip eno ?e?plo tut dobr prtisne okol kepe, pa se ona ?e vedno totalno na njega lima, pa ?eprav vajo pogosto ponavlja, zdej al se ga boji, al ji pa?e, al bi ji pa pa? batine tok mankale, da se enostavno ne more odcepit od njega!
Se opravi?ujem vsem ostalim, za konec samo ?e enkrat nujno potrebni in o?itno te?ko pogre?ani artikel:
Mi je pa tale maneken na ZS sporo?il da bo, ko bo velik postal: kmet brez zemlje!
Sicer pa ne vem zakaj bi se zapiralo tovrstne teme, ker v?asih je celo dobro da se forum malo prepuca s takole ofenzivo!
Kar se kvalitete foruma ti?e, sem mnenja da le-ta ?e nikoli ni bil tako ?iv kot je danes in to je verjetno bistvo vsakega foruma, da se kaj na njem dogaja namre?, ne da je samemu sebi v namen in ?aka bolj?e ?ase!
Sicer pa vsak svojega kolega hvali in zagovarja, tko pa? je!
Jaz sem napisu to?no to kar mislim in mi je prov vseen kaj si kdo drug misli o tem, ker sam osebno imam pa? najraje da mi nekdo pove direkt v faco kar si misl in ne preko ovinkov! No pa dost o tem!
P.S. glede na nivo izjav - ?e zate!
Sicer pa komot pride? na kako sre?anje in mi bo? imel ?ast vse v ?ivo povedat in ne nekaj po tipkovnci predrkavat!
Glede izobrazbe pa upam, da bo? kmalu imel vi?jo od mene, mam namre? VII!
?ao lepotec, se mi ne da ve? s tabo fudbalirat!
Lahko pa bi se ?e kdo drug tlele oglasu, ker kot ste opazli je ?e marsikoga druzga spljuval!
Ja fant s ?tajerske, men in ?e marsikomu se zdi forum prov ok, komur se pa ne, pa ga niti ne rab obiskovat!
Ne vem kako da zmeri glih teb neki ne ?tima, al ti je v otro?tvu kej manjkala materinska ljubezen, mogo?e te mati ni dovolj ?asa dojila ali pa si bil v ?ivalskem vrtu prvi? ?ele pri 19ih letih?! Tko kot zadnji? ko si na?ega Nisdeja napadel na temo Lantre, velikrat razna negodovanja in ?e marsikaj bi lahko na?teval in mam tega poln ku...!
?e si nezadovoln sam s sabo, nismo za to drugi krivi in s tem se pa? mora? sprjaznt, pa raj? ne pametuj preve? in lahko kdaj za spremembo kak?no stvar tudi pohvali?, ?e ti je pa forum tako bedn, pol pa itak kdo te sili??? :ne vem:
Ponavadi je tako, da ?e se nekdo nad vsakim in vsem prito?uje, je problem "prej k pa ne" v njem samem in ne v celotni okolici!
Lep pozdrav, pa brez zamere, sem pa? napisal kar sem mislil napisat ?e zdavnaj, pa me nikol ni tok zamikalo napisat kakor prav zdaj!!!
Ja Labi, to?no tle se vid da neke fakin statistike niso vse, da je zate najbol va?no kaj se dogaja z doti?nim avtom in ne kok naj bi bla kao kvalitetna celotna fabrka, ker je namre? ne vozi? cele naenkat, ampak samo eno gajbo!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
@Segi - ideja ni slaba, ampak zaenkat se nism tok nasilne sorte oz. vse prej kot to!
@Zemir - men je tut fajn tole, da se ne nabija ve? tok oftopikov, ampak vsaka debata spada v kak?no specifi?no temo!
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani