Ampak... ce realno pogledas, so informacije lahko tudi koristne... ker niso cenzurirane... kregarije pa so po mojem mnenju zgolj zaradi Alexovih "izpadov", provokacij in zaljivega nacina pisanja ... Saj ne recem, da so tudi nekateri drugi potem ubrali njegovo "taktiko"... ampak po mojem mnenju je on tisti, ki se ne zna "brzdat" ... Meni je drugace cisto vseeno... po drugi strani se mi pa ne zdi prav, da se je treba zaradi enega osebka prilagajati in ukrepati ...
To, da je tema zaklenjena se ne pomeni, da so vsebine cenzurirane... saj so se vedno vidne vsem ... edino ne da se odgovarjati v tisti... a se bojim, da bo pac po drugih temah se to nadaljevalo. Poskusov umiritve je ze nekaj bilo. Nekdo je bil celo tako uzaljen, da se je ze poslovil... ampak ne za dolgo... Tudi odnos se ni popravil ...
Tudi tvoja zadnja objava pod cepljenjem ti ni prav v čast, ko direktno žališ.Je otrebno tudi pred svojim pragom počistiti. Ni več sistema:kdor ne piha v naš rog je naš Neprijatelj. So pa šali tej cajti. 😉
Imamo več problematičnih v tisti temi, ki žalijo, recimo marko, pa, Robert, tudi Jest,če smo že natančni. Pa, še kak bi se našel. 😊
Se strinjam.... Le odnos enega od teh parih cepcev (ups... "cepilcev" 🤪)... je velikokrat malo prevec provokatorski... in velikokrat bolj na "horuk" brez kaksnih pravih dejstev, ki bi teh sest, sedem "anticepilcev" prepricalo v to, da ima ravno ta eden 100% prav... Tudi, ce se izkaze, da nima prav, bo se vedno trdil, da ima... in ob tem poskusal uzaliti in deskriditirati vse ostale, ki imajo drugacno mnenje ... Drugi "cepilcev" se popolnoma drugace obnasajo in ne zalijo ostalih drugace mislecih in tudi ne provocirajo ter ne vlecejo zgodb iz "naftalina" samo z enim namenom - provokacijo ... 🙄
Drugi normalni cepljeni se niti ne spuščajo v debato z vami, ker se jim ne da prepričevati 7 drugih c*'***v, da bi se cepili. 😊
Kakorkoli obrneš, smo mi pri precejenosti v druščini z Albanijo, Bolgarijo, Slovaško in croatijo. Na dnu. V to druščino tudi spadamo, očitno. Najbolje, da naredimo unijo s temi "razvitimi" državami in smo v španoviji z njimi. Očitno je razvita Evropa daleč pred nami. Aja. Oni v ostali Evropi so vsi zavedeni, zdravniki podkupljeni, samo mi in ta druščina držav smo najbolj pametni v celi Evropi. 😊
Evo, Pob in druščina, to je dejstvo,če že hočete konstruktivno debato. 😉
Sicer je pa, kot sem napisal, to debata šestih, sedmih anticepilcev, ki eden drugega tolažijo in vse druge (cepljene, normalno razmišljujpče) diskreditirajo. Mi nimamo kaj dodajati, ker je vse znano in ne rabimo vleči iz vseh mogočih vetrov dvomljivih prispevkov in jih lepiti v to temo. Svet je rekel svoje, virus tudi in to je to. Kdor se je cepil, se je cepil in ga ne ne morete prepričati s svojimi"argumenti".
Kdor se pa ni, se pač ni. To je njegova odločitev. Vsak nosi posledice sam. Noben odvetnik ne bo rešil nič. Pika. 😉
Meni je zgodba zelo preprosta in enostavna. Nikol ne bo prav in zmeraj se najde nekaj kar pac ni ok.
Alex vs. Boss (jebat najbol sta zagreta) :
- cepivo deluje / ne deluje poglej okuzene v izraelu
- cepivo deluje evo bolnice / ne deluje ni napisal umrlih
- cepivo je varno / ni odobreno in je poskusno
- sedaj je odbreno / so podkupil da so odobril
- xxx / yyy
- ... / ...
Pac nikol se ne bo prislo skupaj ne glede na vse podatke vse clanke vse strani vse kar pise. Vsak bo zagovarjal svoje in toj to.
Zakaj avtor ni navedel umrlih nimam pojma, mogoce ni podatka? Naceloma je pa napisal vse formule in ce so v excelih podatki se komot tudi to izracuna?
Bravo. Si zadel bistvo vsega tega kreganja tu v tej temi.
Ne pridemo skupaj, pa da razglabljamo še mesec dni.
Kot sem napisal, vsak ve zase, kaj je najbolje. Kdor razmišlja s svojo glavo in trezno se bo šel cepit ne glede na FB mnenja in objave, drugi pa ne, četudi zberemo najboljše znanstvenike, doktorje znanosti in virologe na kupu, da jim naredijo predavanje.
Vedno si predstavljam sliko tistega modela, ki miži in ima z rokami pokrita ušesa. Ni, ni. 😊
A bi vidva imela rada realno sliko, ali sta zadovoljna samo z MSM zgodbicam? Mislim čist tko vprašam, ker pol je škoda, da sploh karkoli od tega tukaj bereta.
Torej vprašanje v enem stavku in je čisto enostavno in razumljivo. Zakaj avtor ni navedel umrlih, če je vse tako kristalno jasno. Zaradi slogana "rešujemo življenja" smo imeli lockdowne in zadolževanje in uničevanje ekonomije, šolstva itd.
Torej, še 1x, da ne bo spet sprenevedanja in preusmerjanja pozornosti - zakaj avtor ni navedel podatka o umrlih?
Ja dvomi pa na koncu še vedno ostanejo,bilo bi prav čudno,če nebi.....😆
Itak. Če bi poznali koga, ki je umrl zaradi, ponavljam, zaradi kovida, bi verjetno bilo krivo za smrt to, da si je predlani zlomil roko in zaradi tega umrl z kovidom. 😉
A surge involving the rapidly-transmitting Delta variant in heavily vaccinated countries has led to much hand-wringing that the vaccines are not effective against Delta, or vaccine efficacy wanes after 4-6...
Pa se ena sala
Lepa in razločna tabela. Pove vse, kar je treba vedeti. Komur ne paše, si jo bo pač prebral po svoje. Ampak številke ne lažejo. Seveda, te tabele ne boste našli na FB, ker jim ne gre v svoj kontekst. Bi se zavedli, da so se kar malce osnešili z stalnim nabijanjem o tem Izraelu in umiranju cepljenih. 😊
Sodelavec sporočil, da ve iz prve roke, da je Kustečeva namesto korone bila sprejeta v Polje. Ja vem, tudi sam tole z veliko rezervo jemljem. Ne bi se pa čudil. Že tole s korono tik pred začetkom šolskega leta, je nabijanje brez primere.
Kar se tiče vrtcev in PCT. Še dobro, da nimam otrok več v vrtcu. Bi imeli z mano veliko dela tam. Pri otrocih se pa konča. KONČA. In tukaj sem pripravljen iti zelo daleč in imam občutek, da bo to potrebno, saj imam šoloobvezne otroke...
Kar se tiče podjebavanja tukaj na forumu, imam predlog. Dobimo se na prijateljskem piru in se tam pogovorimo o tej koroni. Vržemo dejstva na mizo in vidimo pri čem smo. Ker tukaj gor mi je smešno, ko Alex samo podjebava (brez zamere, enega pametnega posta, vse se nanaša samo na obvezno cepljenje, JJ, smrt levici in pika), ostali mu pa odgovarjamo z nekimi konkretnimi objavami, sploh Boss si vzame čas, kapo dol. Pa predlagano pivo naj bo absolutno v prijateljskem vzdušju. Jaz za sebe lahko rečem, da tak kot sem tu, sem tudi v realnem življenju. Lahko sklepam, da vi tudi?
Konkretnimi objavami iz FB? Ne me basat. 😊 Od mojega sodelavca, od ženinega brata brat mi je pa prišepnil, da ima res kovid. Kaj pa, sedaj? 🤔
Lahko se dobimo na pivu, na mazda srečanju, a se pogovarjamo o čem drugem kot smo se na prejšnjem srečanju. 😉 Mislim, da je vsak od nas dovolj star, da ve, kaj je dobro zanj in za druge glede cepljenja, necepljenja in ostalega, kar sodi zraven. Ne bomo rešili nič, kvečjemu se bomo skregali. Naj ostane pri teh nedolžnih debatah v tej temi n veselju ob prebiranju le-teh. 😊
Torej se mazda forum zbere in gre v woop igrat bowling. Notri lahko gremo vsi, bowling lahko igramo vsi, tam po klopeh se vsi valamo, slatamo isto kuglo, ....
Potem pa Alex naroci 2 zirafi .... in glej ti hudica, samo jaz pa alex, ki imava PCT (no saj verjetno jih ima vec), lahko vsak svojo zirafo spijeva, vsi ostali pa se samo slinite zraven
Jebeno je ker virus tkole v zasedi caka in opreza za take malenkosti, da te naskoci 🤦♂️
Hm, zopet mene zraven daješ. Pol bo pa ogenj v strehi. 🤗
Ja to je spet ena budalaština brez primere. Ves dan si z otrokom, a ko prideš v vrtec ne smeš z njim v garderobo, da se probleče. Res so fuknjeni, važen, da v cerkev gredo pa lahko starčki brez PCT-ja. Krek je rekel, da so to dovolili, ker so v RKC OBLJUBILI, da bodo držali distanco med ljudmi meter in pol. Mislim, teli so zglajzali v 3PM.
Res je. Kaj se spomnijo. Spomnili se bodo, da morsko imeti še malčki v vrtcu masko pa opravljen test. Za cerkev pa ne komentiram, ker se z vero ni igrati. 🤔
Ljudje so bili premočeni do kože, a niso hoteli iz vrste, da jih ne bo kdo prehitel. Lahko se zafrkavamo, a tam so bili tudi turisti z malimi otroki. Resno, to bi lahko uredili kako drugače. Ne vem, ali je danes kaka luna a so se mi res smilili.
Danes, prvi dan plačljivega testiranja, še vedno doooolge vrste za testiranje. Sem mislil, da bo kaj manj ljudi. So se mi pa smilili, ker so čakali na dežju, bolje rečeno v nalivu.
A bo tako vedno? A ne bi lahko to uredili drugače kot da čaka naenkrat po dvesto ljudi (na soncu in dežju). 🤗
Verjetno, da ja, sam mene so prej opozorili, da je logiko in pamet bolje pustiti pred kasarno in samo pregurat JLA, čimbolj po načelu budale. Sem uspešno to izvajal, tako da jim ni ratalo v meni ubiti duha in zlomiti volje. Ja eni pa so se upirali in res jebali ježa in so jih uspeli tudi zlomiti - je bilo prav žalostno gledat tiste apatične brezvoljne obraze, upam samo, da jih to ni trajno zaznamovalo.
Res je. Nekateri so res nasrkali v vojski. In jim je ostalo za vedno
Jaz sem na srečo igral v bandu in bil pozneje čato čete.
Pa Trst blizu, kava, kavbojke... prava roba za kapetane in druge vodje. 🤗
Hmmm, pol mi pa razloži zakaj v vseh medijih vsak ljubi dan že leto in pol govorijo samo o koroni in kovidu? Tudi po 5 člankov vsak od teh medijev sproducira dnevno. Problem je, da je vseh teh 5 člankov vedno prikazuje samo en vidik in niti ne dopuščajo, da bi lahko bilo kako drugače.
Za vsako drugo stvar so vedno pripravljeni narediti soočenja, debate, različna mnenja, samo tukaj ne, še več cenzura po raznoraznih platformah je tako huda, da zginjajo članki, videi, prispevki, če ne zagovarjajo samo uradne zgodbe.
Smešno je še to, če se recimo YT, al pa FB in ostali borijo kao pred lažnimi novicami, zakaj članke ravnozemljašev, chemtrailovcev, lizard people, itd itd, da ne bom predolg, puščajo na miru in jih nihče ne briše. Pa čeprav so to evidentna nabijanja in dejanski fake news - verjetno zato ker jih ni treba brisat, saj ogromna večina ve, da ne pijejo vode.
Zakaj potem enakega tretmaja niso deležni prispevki tistih, ki se ne strinjajo z uradno razlago glede kovida in cepljenja in epidemije, itd? Zakaj cenzura? Zakaj ne dovolit se pogovarjat o mnenju drugače mislečih - ja tudi strokovnjaki s tega področja so zraven, ki imajo drugačno mnenje. Mnogo preveč vprašanj, kot lahko ponudijo odgovorov.
Zato se tudi toliko ukvarjamo s tem, ker vseeno se mi zdi fair, da se prikažejo obe strani.
To je tako kot pri avtih, ko bi recimo tukaj gor prišel nekdo, ki bi rad mnenje o Mazdi, ki jo želi kupiti. Kako bi zgledalo, če bi vsi razlagali, da je Mazda nekaj najboljšega, brez napak, najboljša izdelava, večna vzdržljivost, najmanjša poraba, najbolj poceni in na koncu bi mu en rekel, da bo bil glup, če Mazde ne bo kupil. No hvala bogu, se vsaj tukaj ne sprenevedamo in povemo tudi za znane napake in pomanjkljivosti in probamo vsakemu zainteresiranemu to tudi povedat.
Zakaj to delamo? Zato ker nismo plačani in od prodaje Mazd nimamo nič, nobene provizije in nobenemu ne rabimo odgovarjat, ampak biti samo fair in povedat kaj je resnica.
Evo, štirje jezdeci kovida so pritrdili svojemu Boss-u. 😉🤗
Hmmm, pol mi pa razloži zakaj v vseh medijih vsak ljubi dan že leto in pol govorijo samo o koroni in kovidu? Tudi po 5 člankov vsak od teh medijev sproducira dnevno. Problem je, da je vseh teh 5 člankov vedno prikazuje samo en vidik in niti ne dopuščajo, da bi lahko bilo kako drugače.
Za vsako drugo stvar so vedno pripravljeni narediti soočenja, debate, različna mnenja, samo tukaj ne, še več cenzura po raznoraznih platformah je tako huda, da zginjajo članki, videi, prispevki, če ne zagovarjajo samo uradne zgodbe.
Smešno je še to, če se recimo YT, al pa FB in ostali borijo kao pred lažnimi novicami, zakaj članki ravnozemljašev, chemtrailovcev, lizard people, itd itd, da ne bom predolg, puščajo na miru in jih nihče ne briše. Pa čeprav so to evidentna nabijanja in dejanski fake news - verjetno zato ker jih ni treba brisat, saj ogromna večina ve, da ne pijejo vode.
Zakaj potem enakega tretmaja niso deležni prispevki tistih, ki se ne strinjajo z uradno razlago glede kovida in cepljenja in epidemije, itd? Zakaj cenzura? Zakaj ne dovolit se pogovarjat o mnenju drugače mislečih - ja tudi strokovnjaki s tega področja so zraven, ki imajo drugačno mnenje. Mnogo preveč vprašanj, kot lahko ponudijo odgovorov.
Zato se tudi toliko ukvarjamo s tem, ker vseeno se mi zdi fair, da se prikažejo obe strani.
To je tako kot pri avtih, ko bi recimo tukaj gor prišel nekdo, ki bi rad mnenje o Mazdi, ki jo želi kupiti. Kako bi zgledalo, če bi vsi razlagali, da je Mazda nekaj najboljšega, brez napak, najboljša izdelava, večna vzdržljivost, najmanjša poraba, najbolj poceni in na koncu bi mu en rekel, da bo bil glup, če Mazde ne bo kupil. No hvala bogu, se vsaj tukaj ne sprenevedamo in povemo tudi za znane napake in pomanjkljivosti in probamo vsakemu zainteresiranemu to tudi povedat. Zakaj to delamo? Zato ker nismo plačani in od prodaje Mazd nimamo nič, nobene provizije in nobenemu ne rabimo odgovarjat, ampak biti samo fair in povedat kaj je resnica.
Zate Boss vem, da si od te klape proti cepljenju še najbolj zmeren in vsaj razmišljaš, kako bi prišel do prave resnice.
Problem pri soočenju je po moje ta, kdo bi bil ta, ki bi določil prave sogovornike, da bi bila debata kolikor toliko enakopravna. Pa še takrat se po moje ne bi nobena stran premaknila iz svojih okopov.
pred 23 minutami je robertk6 napisal:
Ti vsak dan presenečaš z svojimi neumnostmi🤪
Samo večje kot pa klatiš ti in tvoj prijatelj marko, pa ne obstajajo. Ostalim necepilcem še rata kaka vsako toliko vama dvema pa, razen žaljenja prav nobena. 🤪🤪
Vedno moram še enkrat prebrati, če je mogoče sploh take traparije napisati.
Upam, da sam sebi ne verjameš kar pišeš. Ker drugače piši kuči propalo. 😉
Mejduš, pa ti si hujši kot za časa juge. A res tako pogrešaš tiste čase? Talibani bi te morali vzeti za vzor, Kim Jong UN pa podelil državno odlikovanje Severne Koreje za zasluge ohranjanja režima velikega vodje.
Red mora bit. Seveda sem se marsikaj naučil na "nastavi" v jna. A si že pozabil.
"Neprijatelj sa zapadla uvijek vreba na nas, da sruši naš poredak." 😉
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Tudi tvoja zadnja objava pod cepljenjem ti ni prav v čast, ko direktno žališ.Je otrebno tudi pred svojim pragom počistiti. Ni več sistema:kdor ne piha v naš rog je naš Neprijatelj. So pa šali tej cajti. 😉
Imamo več problematičnih v tisti temi, ki žalijo, recimo marko, pa, Robert, tudi Jest,če smo že natančni. Pa, še kak bi se našel. 😊
Popravljeno od AlexPovezava za deljenje
Deli na druge strani